- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
100 ip atlamayı galibakahvaltı(10.00)
Pastırmalı yumurta(eşimin ellerinden)
Birkaç zeytin
3 çatal peynir
2 dilim ekmek
Öğle(14.30)
Tavuksuyuna çorba 2 kase
Akşam(17.00)
Balık ve salata olacak...
Spor görevi neydi onu yapayım. Birazda bölgesel çalışırım.
Dün deilmiydi o bugün de mi 100 atlıyoruz. Geçmişi okuyamadım.100 ip atlamayı galiba
Aaa iyi sen uzunmuşsun. 65 filan heralde idealin. O ilk fazla kilolar çok güzel gidiyor ya. Sen de kısa zamanda bir 10 kilo verirsin ilk etaptaBoyum 166 benim. Ama ne yazıkki kilom 87
Evet canım 100 ip vermiş vampirimizDün deilmiydi o bugün de mi 100 atlıyoruz. Geçmişi okuyamadım.
Ya işte ben 17 ay önce 110 kiloyla doğuma gittim. Çıktığımda 100 civarıydım. Diyete de 100 le başladım. 13 kilo falan verdm yavaşladı şuan. İnşallah kalanıda yaza kdr vermek istiyorm.Aaa iyi sen uzunmuşsun. 65 filan heralde idealin. O ilk fazla kilolar çok güzel gidiyor ya. Sen de kısa zamanda bir 10 kilo verirsin ilk etapta
1000 atlayamam ama 100 mutlaka atlayacağım. Hedefe ulaşmak istiyorsak sorumluluklarımızı yerine getirmemiz lazım.Ben de oğlanı sallıyorum uyutunca atlayacağım inşallah. 1000 atlayacağım yine. Ben başka spor yapamıyorum ipten kurtarayım inşallah.
13 kiloyu yabana atma çok iyi ama hala bence hızlı gidebilir çünkü son 5-10 kilo zor gidiyor diye biliyorum. Yaza kadar verirsin gibi geldi bana.Ya işte ben 17 ay önce 110 kiloyla doğuma gittim. Çıktığımda 100 civarıydım. Diyete de 100 le başladım. 13 kilo falan verdm yavaşladı şuan. İnşallah kalanıda yaza kdr vermek istiyorm.
Lahana gaz yapmadimiKahvaltıdan sonra 1 bardak lahana suyu, 1 bardak rezene, 1,5 lt su, 1 fincan şekersiz kahve içtim
Akşam 5 te dünden kalan kuru fasulye bulgur pilavını yiyeceğim inşallah.
Ben ne anlatıyorum asyaLahana gaz yapmadimi
Gecmis olsun bebisine canim. Nasil oldu simdi?Gece 3 te ıkızımın bırı baya kotu oldu ateslendı. Esım hastaneye goturdu ben gıdemedım dıger cocuklar uyudugu ıcın ama nasıl uzuldum vıcdan azabı cektım gıdemedıgım ıcın
Ikızlerım yurumuyor daha zaten buyuk oglumu bende sureklı uyarıyorum
Ben fazla yazamıyorum arkadaslar gıbı ustume alındımdaha sopa gostermedıgın halın bu yanı korktum
Ayyy masallah hıc 71 gıbı degıl kılon uzmanlar zaten tartıya takılmayın vucudunuzdakı degısıme bakın dıyorlar sende bu dedıklerını dogruluyorsun. Senın 71 ın benım 60 kılodakı halım
HahahahaBen ne anlatıyorum asyapatladım resmen rezene iyi geldi galiba
Yok canım o kadar değil. Oluyor arada öyleHahahahabugün idare edin. Aptal sarisinligim üstümde
Evet cnm inşallah veririm. Nefret ediyorm kilolu olmaktan. Gidip gönlümce alılveriş yapacağım istediğim kiloya bir düşeyim de inşallah...13 kiloyu yabana atma çok iyi ama hala bence hızlı gidebilir çünkü son 5-10 kilo zor gidiyor diye biliyorum. Yaza kadar verirsin gibi geldi bana.
İşte tam da bu oldu. 2 çocuğum ve tamamen deforme olmuş bir vücudum var şuan. Ama çocuk sezonunu tamamen kapattım. Artık sıra olanları büyütmek ve vücudumu adam etmeye geldi. İnşallah iki çocuklu fitmom olacağımYa bu hamilelik var ya hepimizi mahvetmiş. Eşlerden tazminat mı alsakHayır bir de diyor ki gel ikinciyi yapalım ne olacak Oldu canım iki gözüm. Sonra katlansın o kilolar.
AlışverişşşEvet cnm inşallah veririm. Nefret ediyorm kilolu olmaktan. Gidip gönlümce alılveriş yapacağım istediğim kiloya bir düşeyim de inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?