Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

100 ip atlamayı galiba

Aaa iyi sen uzunmuşsun. 65 filan heralde idealin. O ilk fazla kilolar çok güzel gidiyor ya. Sen de kısa zamanda bir 10 kilo verirsin ilk etapta
Ya işte ben 17 ay önce 110 kiloyla doğuma gittim. Çıktığımda 100 civarıydım. Diyete de 100 le başladım. 13 kilo falan verdm yavaşladı şuan. İnşallah kalanıda yaza kdr vermek istiyorm.

Ya işte ben 17 ay önce 110 kiloyla doğuma gittim. Çıktığımda 100 civarıydım. Diyete de 100 le başladım. 13 kilo falan verdm yavaşladı şuan. İnşallah kalanıda yaza kdr vermek istiyorm.
13 kiloyu yabana atma çok iyi ama hala bence hızlı gidebilir çünkü son 5-10 kilo zor gidiyor diye biliyorum. Yaza kadar verirsin gibi geldi bana.

Kahvaltıdan sonra 1 bardak lahana suyu, 1 bardak rezene, 1,5 lt su, 1 fincan şekersiz kahve içtim
Akşam 5 te dünden kalan kuru fasulye bulgur pilavını yiyeceğim inşallah.
Lahana gaz yapmadimi

Gecmis olsun bebisine canim. Nasil oldu simdi?

13 kiloyu yabana atma çok iyi ama hala bence hızlı gidebilir çünkü son 5-10 kilo zor gidiyor diye biliyorum. Yaza kadar verirsin gibi geldi bana.
Evet cnm inşallah veririm. Nefret ediyorm kilolu olmaktan. Gidip gönlümce alılveriş yapacağım istediğim kiloya bir düşeyim de inşallah...

Ya bu hamilelik var ya hepimizi mahvetmiş. Eşlerden tazminat mı alsak Hayır bir de diyor ki gel ikinciyi yapalım ne olacak Oldu canım iki gözüm. Sonra katlansın o kilolar.
İşte tam da bu oldu. 2 çocuğum ve tamamen deforme olmuş bir vücudum var şuan. Ama çocuk sezonunu tamamen kapattım. Artık sıra olanları büyütmek ve vücudumu adam etmeye geldi. İnşallah iki çocuklu fitmom olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…