Uyku sersemi bilmediğim neler yapıyorum kim bilir
A ya çok gaz yaparmış ondan sordum0+ cnm bende normal yersem sıkıntı yapmıyorda işte hunharca yiyince
Gece 3 te ıkızımın bırı baya kotu oldu ateslendı. Esım hastaneye goturdu ben gıdemedım dıger cocuklar uyudugu ıcın ama nasıl uzuldum vıcdan azabı cektım gıdemedıgım ıcınAmin canım benim en küçük rahatsız burnu tıkalı izotonik serum elimde dolaşıyorum sabahtan beri .inş gece güzelce uyurlar
Ikızlerım yurumuyor daha zaten buyuk oglumu bende sureklı uyarıyorumEvet cnm bende de 4 adet mevcut :) anlayışlı insan nasip etsin rabbim çocuklulara özellikle.benim altımdakiöerde çok anlayışlıdır safolsunlar ama ben yinede mahcup olmamak için sürekli koşmayın koşana ceza modunda dolaşıyorum evde . Giriş katta otursam ohh kudurun yiyin birbirinizi derim bi rahatlarım . :)
Ben fazla yazamıyorum arkadaslar gıbı ustume alındımEvet iyileş de inşallah kilo verilir canım
Saf protein vücudu çok yoruyor bence canım.. sadece Perşembe yapılabilir ama.
Aslında yazarken aklımda isim yoktu özellikle, listede olup az yazanlara kızıyorum(hatta hiç yazmayanlara) ama daha sopa gösterme aşamasına gelmedik dur ona da gelir sıra
Ayyy masallah hıc 71 gıbı degıl kılon uzmanlar zaten tartıya takılmayın vucudunuzdakı degısıme bakın dıyorlar sende bu dedıklerını dogruluyorsun. Senın 71 ın benım 60 kılodakı halım91 dim zaten 20 sayılır aynen canım Sagol
Ama teessüf ediyorum naptım ki benBen fazla yazamıyorum arkadaslar gıbı ustume alındımdaha sopa gostermedıgın halın bu yanı korktum
Şimdi değil de daha önce yaşadığım bir şeydi. Önceki diyetimde, doktora gitmiştim öyle olunca o da bana kilolu bir insanın koşması ya da atlaması doğru değil demişti. Daha fazla basınç biniyormuş.Oh oh maşallah cnm sen bayaga sanslıymıssın üstün boş yanın boş . Bizde gayet gürültülüyüz özellikle akşam okul dönüşü. Şu ekonomi düzelsin evimi satıp kesinlikle giriş kata geçeceğim.
Yaaa maşallah çok güzel olmuşsun darısı başımıza
Inş kaptancım günaydın
Ne güzel yürümüşsün cnm kilom takındıysa vücudunu şaşırt ufak bi kaçamak yapmanı tavsiye ederim.
Ben bayaga kiloluyum cnm ama atlıyorum hiç zorlanma vs olmuyor . Spor yapmaya alışkın değilse vücudun ondan zorlanmış olabilir.
Öyle yapacağım, şimdiye kadar iyi gittim :) Spor yapamadım ama henüz bakalım.Tabiki cnm sen 100 gram artı çıktığına şükret bencebugün çok sağlıklı beslen yarın eksileri görürsün pasta yemesen kesin eksi çıkardın bugün.
Geçmiş olsun cnm bilirim o vicdan azabını bende gidemem çoğu zaman eşim götürür aklım hep onlarda kalır gelene kadar.Gece 3 te ıkızımın bırı baya kotu oldu ateslendı. Esım hastaneye goturdu ben gıdemedım dıger cocuklar uyudugu ıcın ama nasıl uzuldum vıcdan azabı cektım gıdemedıgım ıcın
Ikızlerım yurumuyor daha zaten buyuk oglumu bende sureklı uyarıyorum
Ben fazla yazamıyorum arkadaslar gıbı ustume alındımdaha sopa gostermedıgın halın bu yanı korktum
Ayyy masallah hıc 71 gıbı degıl kılon uzmanlar zaten tartıya takılmayın vucudunuzdakı degısıme bakın dıyorlar sende bu dedıklerını dogruluyorsun. Senın 71 ın benım 60 kılodakı halım
Ya maşallah harikasın. Bende istiyorum aminEki Görüntüle 2549249 size bir motivasyon daha kızlar biri bugün diğeri geçen kış birinde 90 filan biri bugün 71.7 idim en son
Kaptancım ankacım neler oluyor açlık diyetine mi girdin sen deKahvaltıdan sonra 1 bardak lahana suyu, 1 bardak rezene, 1,5 lt su, 1 fincan şekersiz kahve içtim
Akşam 5 te dünden kalan kuru fasulye bulgur pilavını yiyeceğim inşallah.
Sen 60lı kilolarda bir insansın cnm. Basınç bindirecek bir kilon yokki. Benim hedefim senin kilondan daha fazlaŞimdi değil de daha önce yaşadığım bir şeydi. Önceki diyetimde, doktora gitmiştim öyle olunca o da bana kilolu bir insanın koşması ya da atlaması doğru değil demişti. Daha fazla basınç biniyormuş.
Yok canım sabah kahvaltı yaptım. Kocaman bir tabak yoğurtlu lahana salatası yedimKaptancım ankacım neler oluyor açlık diyetine mi girdin sen de
Geçen sene 80lerdeyken :/ Bu arada bizim boylar da mı aynıydı. Aynı yolun yolcusuyuz galibaSen 60lı kilolarda bir insansın cnm. Basınç bindirecek bir kilon yokki. Benim hedefim senin kilondan daha fazla
Ay doğru önceki mesajlarda yazmıştınYok canım sabah kahvaltı yaptım. Kocaman bir tabak yoğurtlu lahana salatası yedimyanında melemen yedim böyle açlık mı olur
Boyum 166 benim. Ama ne yazıkki kilom 87Geçen sene 80lerdeyken :/ Bu arada bizim boylar da mı aynıydı. Aynı yolun yolcusuyuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?