Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Grip oluyor gibiyimevlerden ırak evin içinde güç bela dolaniyorum. Gece biri dayak atmis sanki

Amin canım benim en küçük rahatsız burnu tıkalı izotonik serum elimde dolaşıyorum sabahtan beri .inş gece güzelce uyurlar
Gece 3 te ıkızımın bırı baya kotu oldu ateslendı. Esım hastaneye goturdu ben gıdemedım dıger cocuklar uyudugu ıcın ama nasıl uzuldum vıcdan azabı cektım gıdemedıgım ıcın
Ikızlerım yurumuyor daha zaten buyuk oglumu bende sureklı uyarıyorum
Ben fazla yazamıyorum arkadaslar gıbı ustume alındım daha sopa gostermedıgın halın bu yanı korktum
91 dim zaten 20 sayılır aynen canım Sagol
Ayyy masallah hıc 71 gıbı degıl kılon uzmanlar zaten tartıya takılmayın vucudunuzdakı degısıme bakın dıyorlar sende bu dedıklerını dogruluyorsun. Senın 71 ın benım 60 kılodakı halım

Şimdi değil de daha önce yaşadığım bir şeydi. Önceki diyetimde, doktora gitmiştim öyle olunca o da bana kilolu bir insanın koşması ya da atlaması doğru değil demişti. Daha fazla basınç biniyormuş.

Geçmiş olsun cnm bilirim o vicdan azabını bende gidemem çoğu zaman eşim götürür aklım hep onlarda kalır gelene kadar.

Sen 60lı kilolarda bir insansın cnm. Basınç bindirecek bir kilon yokki. Benim hedefim senin kilondan daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…