- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Aslıhanın tabloda kilo ve boyu yer değiştirmiş kaptanım.bu arada kızlar 1. sayfayı düzenledim tablomuzu ekledim. eksik bilgileri olanlar yazarsa onlar da düzenlerim
İkisi üst üste gelince de mi... Olsun canım toparlarsın inşallah hiç merak etme. İki bebeli fitana olarak arzı endam edersinİşte tam da bu oldu. 2 çocuğum ve tamamen deforme olmuş bir vücudum var şuan. Ama çocuk sezonunu tamamen kapattım. Artık sıra olanları büyütmek ve vücudumu adam etmeye geldi. İnşallah iki çocuklu fitmom olacağım
Tam bunu yazacaktım.Aslıhanın tabloda kilo ve boyu yer değiştirmiş kaptanım.
Aynen cnm. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Kıskananları çatlatma zamanına birkaç ay kaldıİkisi üst üste gelince de mi... Olsun canım toparlarsın inşallah hiç merak etme. İki bebeli fitana olarak arzı endam edersinArtık kendimize özen gösterme zamanı.
Kalp kalbe karşı demekkiTam bunu yazacaktım.
Banyoya gireyim çıkınca düzelteyim canım teşekkür ederimAslıhanın tabloda kilo ve boyu yer değiştirmiş kaptanım.
Her türlü varım canım ama 2 li olsa daha rekabet olur sanki.Kızlar Cuma günü artık kim devam edecek kim etmeyecek kesinleşir. Takımımız baya oturdu bence. Yarış başlatalım mı kendi aramızda. Takımı iki gruba ayırabiliriz ya da herkesi 2 li eşleyip rakip yapabiliriz. Ne dersiniz
Spor yok ne demek asya 100 kez zıpla hiç olmazsa haydiMenum kızlar
Sabah 10.30
2 has yumurta salatalik peynir domates 2 dil form ekmek 1 koz patlıcan çay
Aksam 17 de
5 kasik bulgur pilavı tavuklu
Bezik kavurma Yoğurtlu
1 mandalina
Su 2 lt
Spor yok
Tamam çoğunluk ne derse ona göre ayarlayalım Cuma günüHer türlü varım canım ama 2 li olsa daha rekabet olur sanki.
Olur kaptancım ikiye bölmek iyi gibi ya da yakın kişileri rakip yapmakKızlar Cuma günü artık kim devam edecek kim etmeyecek kesinleşir. Takımımız baya oturdu bence. Yarış başlatalım mı kendi aramızda. Takımı iki gruba ayırabiliriz ya da herkesi 2 li eşleyip rakip yapabiliriz. Ne dersiniz
Afiyet olsun, çok beğendim menünü. Sporla taçlandır :)Menum kızlar
Sabah 10.30
2 has yumurta salatalik peynir domates 2 dil form ekmek 1 koz patlıcan çay
Aksam 17 de
5 kasik bulgur pilavı tavuklu
Bezik kavurma Yoğurtlu
1 mandalina
Su 2 lt
Spor yok
Yüzdeye bakacağımız için kilonun yakın olması şart değil canım. Kura çekerim kim kime çıkarsa.Olur kaptancım ikiye bölmek iyi gibi ya da yakın kişileri rakip yapmak
Hıı o zaman sıkıntı olmaz iyiymiş :) İkili olabilir.Yüzdeye bakacağımız için kilonun yakın olması şart değil canım. Kura çekerim kim kime çıkarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?