Ohh sen yedin benim karnım doyduKızlar merhaba;
Menüm :
Sabah 9.30
1 ılık yumurta
1 dilim tulum peynir
3 ceviz
1 lokma ekmek bal
3 dilim kavurma
Akşam 17. 00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patatesli köfte yemeği
1 kase kereviz salatası
2 dilim kavun
Birazdan çay yanına biraz ceviz ve incir yerim, yeme faslını kapatırım
Su 2 llden fazladır
Spor 30 dk leslie, 3500 adım
Gece tekrar leslie yapabilirim.
Yarııııııış en sevdiğimKızlar Cuma günü artık kim devam edecek kim etmeyecek kesinleşir. Takımımız baya oturdu bence. Yarış başlatalım mı kendi aramızda. Takımı iki gruba ayırabiliriz ya da herkesi 2 li eşleyip rakip yapabiliriz. Ne dersiniz
Acımam yerimOhh sen yedin benim karnım doydu
Benim şartım yakın kiloda olmak olmazdı da aktif kişiler arasından biri olması olurdu. Yani seçme şansım olsaydıYüzdeye bakacağımız için kilonun yakın olması şart değil canım. Kura çekerim kim kime çıkarsa.
Çok hareketliydım parka götürdüm oglani falan o yüzden spor yapamadim. Tamam hemen 100 ip atliyorumSpor yok ne demek asya 100 kez zıpla hiç olmazsa haydi
Aifyet
Afiyet olsun, çok beğendim menünü. Sporla taçlandır :)
Senin dilin ne söyler hatun? Ne demek spor yok. Hemen kalk zıpzıp yapMenum kızlar
Sabah 10.30
2 has yumurta salatalik peynir domates 2 dil form ekmek 1 koz patlıcan çay
Aksam 17 de
5 kasik bulgur pilavı tavuklu
Bezik kavurma Yoğurtlu
1 mandalina
Su 2 lt
Spor yok
Çok güzel canım Afiyet olsun. Sporda var sahaneKızlar merhaba;
Menüm :
Sabah 9.30
1 ılık yumurta
1 dilim tulum peynir
3 ceviz
1 lokma ekmek bal
3 dilim kavurma
Akşam 17. 00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patatesli köfte yemeği
1 kase kereviz salatası
2 dilim kavun
Birazdan çay yanına biraz ceviz ve incir yerim, yeme faslını kapatırım
Su 2 llden fazladır
Spor 30 dk leslie, 3500 adım
Gece tekrar leslie yapabilirim.
Senin dilin ne söyler hatun? Ne demek spor yok. Hemen kalk zıpzıp yap
Benimde emektar eliptik bisikletim vardı. Eşim kiracıya bırakmış evden çıkarken. Gelen eşyaların arasına bakındım bakındım hiçbiryerde bulamadım. Eşime sordum ona yer yok diye kiracılara bıraktım dedi. Ben ne diyeyim bu adama. Nasıl bir hesap yaptı da bisikletimi bıraktı hala algılayamıyorum.gaza getirdiniz heee dur eşim gelsin bantta yuruyeyim biraz
O zamana kadar zıpla o zamangaza getirdiniz heee dur eşim gelsin bantta yuruyeyim biraz
Kan çıkar yani o nasıl bir iştirBenimde emektar eliptik bisikletim vardı. Eşim kiracıya bırakmış evden çıkarken. Gelen eşyaların arasına bakındım bakındım hiçbiryerde bulamadım. Eşime sordum ona yer yok diye kiracılara bıraktım dedi. Ben ne diyeyim bu adama. Nasıl bir hesap yaptı da bisikletimi bıraktı hala algılayamıyorum.
Ah ahh gidip boşanma davası açacaktım da işte neyse affedeyim dedimKan çıkar yani o nasıl bir iştir
Benimde emektar eliptik bisikletim vardı. Eşim kiracıya bırakmış evden çıkarken. Gelen eşyaların arasına bakındım bakındım hiçbiryerde bulamadım. Eşime sordum ona yer yok diye kiracılara bıraktım dedi. Ben ne diyeyim bu adama. Nasıl bir hesap yaptı da bisikletimi bıraktı hala algılayamıyorum.
Zipladim hopladimO zamana kadar zıpla o zaman
Sorma o bi de benim bekarlıktan kalma bisikletimdi kendi mal varlığım yaniHayret bişey. Erkekler le kadınların beyni gerçekten farklı calisiyor
Sorma o bi de benim bekarlıktan kalma bisikletimdi kendi mal varlığım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?