- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Tabi cnm benim içinde öyle aslında. Ama baktım iki çocuk var arada boşanmaktan vazgeçtim. Sonra bi de düşündüm seviyorum keratayı en iyisi boşanmayayım dedimguluyoruzda dayaklik is yapmış eşin. Benim bandi birine verse boşanma sebebim masrafa sok Aldir yenisini
Benim deBenim şartım yakın kiloda olmak olmazdı da aktif kişiler arasından biri olması olurdu. Yani seçme şansım olsaydı
Ben rutin olarak diyet yapmasamda 2 litre civarı su içiyorum. Suyu seviyorumKizlar sular ne durumda bakimmmm
Herkes iciyor mu suyunu likir likir
Hadi bakalım şansımıza kim çıkarsa artık. İçimden birini geçiriyorum kaptanım. Kimi olduğunu tahmin etmişsindir diye düşünüyorm. Bakalım kim çıkacakKızlar kura çekicem kim kime çıkarsa artık. Her Cuma yeni rakipler belirleriz haksızlık olmaz
Cuma bildirim yapanların arasında çekeceğim inşallah. Tahmin ettiğim kişiyse yürek mi yedin diyesim geldiHadi bakalım şansımıza kim çıkarsa artık. İçimden birini geçiriyorum kaptanım. Kimi olduğunu tahmin etmişsindir diye düşünüyorm. Bakalım kim çıkacak
Afiyet olsun canım. Semizotunu çok seviyorum damak tatlarımız uyuyor galibaİyi akşamlar herkese ben hemen menümü yazayım o zaman bişey yiyemiyorum yalan söylemiş gibi oluyor ☺Sadece yeşil çay felan olur ancak.
Kahvaltı (11.30) eşimi bekledik geç oldu bugün
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık muhlama
Domates , yeşillik
Ara : yok
Akşam(17.00)
Semizotu yoğurtladım üzerine çeviz kırmızı biber yakıp döktüm onu yedim
Su 2 lt
Spor ilerleyen saatlerde yazacağım
Suyla alakalı değildir canım bence. Reglin yakın mı?Bir de ben 2 gündür 2 litre su içiyorum yani çoğalttım suyu. Kilo almış görünüyorum normal midir ?
Olabilir tabii. Ama B ler et çok sever derler ama ben daha çok sebze seviyorumSiz de b+ im demiştiniz ben de öyle alakası olabilir mi ?
Takılıyorum kaptanımAma teessüf ediyorum naptım ki ben
Esıme soruyorum bu bebenın annesı nerde dıye sormadı mı doktorGeçmiş olsun cnm bilirim o vicdan azabını bende gidemem çoğu zaman eşim götürür aklım hep onlarda kalır gelene kadar.
Sagol canim ins berabdr zayifliycZ olur niye olmasinYa maşallah harikasın. Bende istiyorum amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?