Olur kaptanım çoğunluk ne derse uyarımKızlar Cuma günü artık kim devam edecek kim etmeyecek kesinleşir. Takımımız baya oturdu bence. Yarış başlatalım mı kendi aramızda. Takımı iki gruba ayırabiliriz ya da herkesi 2 li eşleyip rakip yapabiliriz. Ne dersiniz
Sagol canimGece 3 te ıkızımın bırı baya kotu oldu ateslendı. Esım hastaneye goturdu ben gıdemedım dıger cocuklar uyudugu ıcın ama nasıl uzuldum vıcdan azabı cektım gıdemedıgım ıcın
Ikızlerım yurumuyor daha zaten buyuk oglumu bende sureklı uyarıyorum
Ben fazla yazamıyorum arkadaslar gıbı ustume alındımdaha sopa gostermedıgın halın bu yanı korktum
Ayyy masallah hıc 71 gıbı degıl kılon uzmanlar zaten tartıya takılmayın vucudunuzdakı degısıme bakın dıyorlar sende bu dedıklerını dogruluyorsun. Senın 71 ın benım 60 kılodakı halım
Ya bir an bu iletiyi ben yazdım sandım.İşte tam da bu oldu. 2 çocuğum ve tamamen deforme olmuş bir vücudum var şuan. Ama çocuk sezonunu tamamen kapattım. Artık sıra olanları büyütmek ve vücudumu adam etmeye geldi. İnşallah iki çocuklu fitmom olacağım
Evet evet. Bugün avm ye gittim. Aman allahım aynalarda ne kadar iğrenç görünüyorumSagol canim ins berabdr zayifliycZ olur niye olmasin
Ya işte ben 17 ay önce 110 kiloyla doğuma gittim. Çıktığımda 100 civarıydım. Diyete de 100 le başladım. 13 kilo falan verdm yavaşladı şuan. İnşallah kalanıda yaza kdr vermek istiyorm.
Yarııııııış en sevdiğim
Kaç kilosun cnmEvet evet. Bugün avm ye gittim. Aman allahım aynalarda ne kadar iğrenç görünüyorumo yüzden bugün bu kiloda olduğum son gün
Sagol canım hava ve ılac vermısler ıyı cok sukur sımdıGecmis olsun bebisine canim. Nasil oldu simdi?
Aifyet
Afiyet olsun, çok beğendim menünü. Sporla taçlandır :)
172 boy. 91 kiloKaç kilosun cnm
Inşallah verirsin canım sadece vazgeçme ve hep devam et uzun sürecek ama sonunda olacak bende 91 ile başladım172 boy. 91 kilo
Çok geçmiş olsun canımSagol canım hava ve ılac vermısler ıyı cok sukur sımdı
Her gün mü spora gidiyorsun?Menü
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
3 yeşil zeytin
1 dilim tam.bugday ekmegi
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Malesef 2 adet corek otlu kurabiye
Öğlen
1bardak ayran
Akşam
4 yk bulgur pilavı
4 yk et sote
1 bardak ayran
Ara
Çay
Spor
1000 tane ip atlama
5 dk koşu
20 dk tempolu yürüyüş
25 dk normal yuruyus
25 dk bölgesel hareketler ve ağırlık calismasi
Sükür. Bebekler hastalaninca hayat duruyorSagol canım hava ve ılac vermısler ıyı cok sukur sımdı
Evet seni takip ediyorum zatenInşallah verirsin canım sadece vazgeçme ve hep devam et uzun sürecek ama sonunda olacak bende 91 ile başladım
Biraz önce tartılırsan kilo almış görünürsün kütlenin korunumu diye bi kanun var. Yediklerin içtiklerin henüz seni terketmedilerKizlar ben biraz önce tartildim kilo almis görünüyorum moralim cok bozuldu
Akşam tartılınca ben hep fazla çıkarım. O yüzden sabah ve en az kıyafetle tartılıyorumKizlar ben biraz önce tartildim kilo almis görünüyorum moralim cok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?