Su an oturdum agliyorum inan.Kuzum benim. Sıkıntini yiyerek daha da artirirsin. Ne zorluklar yaşadın sen. Yanındayım her zaman. Çok güçlü olduğunu biliyorum. Cantadakileri bir çay veya kahveyle önce ye...kendini iyi hisset önce...çok yorulmuşsun belli...hayat hep iyi davranmıyor bize ama bunlar geçecek...
Mavimli açlık mı yaparsın sabaha kadar spor mu yaparsın ödem suları mı yaparsın, yeşil çay banyosu mu yaparsın artık çaresini bul Cumaya eksiye geç lütfenBen iki kilo almis görünüyorum
Ahhhh abla ben seni arayacaktım nasıl unuttum kendi derdimdenAnkacim güzel kuşum. Hayırlı uğurlu olsun takimin canım. Uzun zamandır aklımdaydın gelemedim çok istesem de. Grubundaki bütün hanımlara başarılar dilerim. Allah mezuniyetlerinizi görmeyi nasip etsin. Kızlar ben komşu takım 6' dayım. İsmim Meryem. Allah'a emanet olun.Nazarlardan esirgesin. Çünkü çok güzel çıtır hanım olacaksınız.
Başka uğraşlar bul canım kendine. Hareketi artır. Canın bişeyler istediğinde şöyle biraz yer değiştir. Masanı topla kafanı dağıt.Kizlar bana biseyler oldu acayip mutsuzum en tehlikelisi. Hep gözüm ivir zivir ariyor bu yüzden.
Kocan yüz vermiyorsa sen de verme bişey sanmasın kendini.Mutsuzluk nedenleri:
Kocam yüz vermiyor.
Asiri is yüküm var. Evden 8de cikiyorum ve 6dan önce gelemiyorum.
Evde ev isi, cocuklar derken kendime ait bir dakikam yok.
Simdi de sag dizim de sorun var kac gündür agriyor topallayarak yürüyorum.
Mutsuzum dostlar mutsuzum
Yok canım ben farklı farklı 4-5 diyetisyenden danışmanlık aldım hepsinin de söylediği uykusuzluğunu çözmeden zayıflaman çok zor bedenin çok yorgun dedi. İnşallah çözülür bakalım. Benim en büyük sıkıntı kızımın uykusu. Bebek aemerken falan uyuyor ama kızımın saati yok hiç. Kafasına göre yatıyor kalkıyor.Uykusuz kalınca millet zayıflar bende sen gibi uykumu alamazsam resmen şişiyorum kaptanım bide regli haftanmış çok normal diyete devam düşüşe geçer inş. Ben çok şükür artık emzirmediğim için deliksiz uyku uyuyabiliyorum nadir geceler uyanıyor çok şükür. Darısı başına
Kuzum herkesin hayat telaşı var hiç önemli değil. Allah çocuklarına eşine sana ve sevdiklerin tüm yakınlarına sağlıklı bir ömür versin. Hepimizin sabrını artırsın. İleride güzel haberler için inşallah görüşürüz.Ahhhh abla ben seni arayacaktım nasıl unuttum kendi derdimdennumaranı almıştım ama hastane işleriyle uğraşmaktan çıkmış aklımdan çok utandım şimdi
Başın sağolsun abla rabbim cennetinde ağırlasın ablanı inşallah
Hadi bakalım inşallah Cumaya daha eksi gelirAnka kaptanım tartıldım bugün 71.6 cikti adet bitmek üzere zaten bi trtiliıyım dedim. Kahvaltıda da değişiklik olsun diye sadece corba iciyorum
Çok sağol abla her şeyi birbirine katmış durumdayım. İnşallah normale döneriz bi an önce.Kuzum herkesin hayat telaşı var hiç önemli değil. Allah çocuklarına eşine sana ve sevdiklerin tüm yakınlarına sağlıklı bir ömür versin. Hepimizin sabrını artırsın. İleride güzel haberler için inşallah görüşürüz.Kaptanlık işlerinde kolaylıklar diliyorum. Erit bütün kızları. Hep güzel haberlerini alalım.
Öyle abla sağlıktan başka her şey boşAynı kuzum ben de dağıttım. Sağlık olsun tek... her şey halloluyor öyle böyle...
Hiç bişey olmamış gibi devam et canımEvet ya delirdim dün frenleyemedim
Ağla biraz rahatla. Çok abartma ama ...bir ay önceki üzüldüğümüz şeyler geçti gitti bu da geçecek. Sağlığını kaybetme. Gözlerim doldu inan benim de uzakta arkadaşın acı çekiyor bir şey yapamıyorsun sadece hissediyorsun. Allah büyük derdi veren dermanını da verecektir.Su an oturdum agliyorum inan.
Öyle yapacagim sagolasin.
InsallahhHadi bakalım inşallah Cumaya daha eksi gelir
Yesil cay banyosu iyi fikirMavimli açlık mı yaparsın sabaha kadar spor mu yaparsın ödem suları mı yaparsın, yeşil çay banyosu mu yaparsın artık çaresini bul Cumaya eksiye geç lütfen
Canim benim. Simdi biraz daha iyiyim. Toparlanacagim, güclü duracagim.Ağla biraz rahatla. Çok abartma ama ...bir ay önceki üzüldüğümüz şeyler geçti gitti bu da geçecek. Sağlığını kaybetme. Gözlerim doldu inan benim de uzakta arkadaşın acı çekiyor bir şey yapamıyorsun sadece hissediyorsun. Allah büyük derdi veren dermanını da verecektir.
Şaka bi yana magnezyum sülfat banyosu yapsana onun psikolojik olarak da iyi geldiği söyleniyor. Küvet yoksa kovada ayaklarını beklet sadeceYesil cay banyosu iyi fikir
Onu nasil yapacagimŞaka bi yana magnezyum sülfat banyosu yapsana onun psikolojik olarak da iyi geldiği söyleniyor. Küvet yoksa kovada ayaklarını beklet sadece
Adımları tamamlamaya üşeniyorum ben de. Haftasonu yorgunluğunu atamıyorum 2 gün üzerimden. Zaten kilo vermeye de çarşamba ancak başlıyorumCordelia
sende durumlar nasıl canım
Mor Vampirella
fantastikaaa
cemrenil
Takımımızın irade kraliçeleri sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?