- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Suya megneyum sülfat at içine yat küvet varsa. Yoksa kovaya dök ayaklarını beklet.Onu nasil yapacagim
Aaaaa siz benim umudumsunuz amaaaa buAdımları tamamlamaya üşeniyorum ben de. Haftasonu yorgunluğunu atamıyorum 2 gün üzerimden. Zaten kilo vermeye de çarşamba ancak başlıyorum
Due due umudunu hemen kesme benden.Suya megneyum sülfat at içine yat küvet varsa. Yoksa kovaya dök ayaklarını beklet.
Aaaaa siz benim umudumsunuz amaaaa bumavimli ocağımıza incir ağacı dikecek siz çıkaracaksınız dipten 2 hafta sonra ben de listedeyim inşallah
Hah işte böyle gel bana bak heyecanlandım şimdiDue due umudunu hemen kesme benden.
Bu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek ve başaracağım inşallahSuya megneyum sülfat at içine yat küvet varsa. Yoksa kovaya dök ayaklarını beklet.
Aaaaa siz benim umudumsunuz amaaaa bumavimli ocağımıza incir ağacı dikecek siz çıkaracaksınız dipten 2 hafta sonra ben de listedeyim inşallah
YavrumElhan ablacigim basın sağolsun mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun ablan kardeş bambaşka rabbim sabır versin
Şükür yaCanim benim. Simdi biraz daha iyiyim. Toparlanacagim, güclü duracagim.
Sen 62 olursan 1,90 yüzden olurBu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek ve başaracağım inşallah ☺
Yaa çok tatlısınEşit olalım o zaman
Yavrular çok etkileniyor yaa. Ben en çok oğlum huzursuz olduğu için üzüldüm.Bizde bugün ufak çaplı bir tartışma yaşadık o yüzden stres çarpıntı yaptı uyudum hep yavrumda yatagin içinde yanimda mandallarla oynadi telefonla fln
Dün misafir geldi çocuklar evi altıni üstüne getirdi. Evi toparladim süpürdüm birazdan leslie yapıcam. Sen napiyorsunHuuu huuu kızlar nerdesiniz spora mı gittiniz huuuu
Vay azme bak senSen 62 olursan 1,90 yüzden olur
Ben 69 olursam 1,85 yüzdem olur sen beni yenersin68,9 olmam lazım benim
Calisiyorum ah ah spor spor nerdesinnnHuuu huuu kızlar nerdesiniz spora mı gittiniz huuuu
Çaydanlığı ocakta unutmuşum simsiyah olmuş onu parlattımDün misafir geldi çocuklar evi altıni üstüne getirdi. Evi toparladim süpürdüm birazdan leslie yapıcam. Sen napiyorsun
İşkenceÇaydanlığı ocakta unutmuşum simsiyah olmuş onu parlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?