Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar kızımı uyutuyorum bu hafta okula gitmeyecek yarın özel hastaneye goturcem öksürüğü burun akintisi hiç durmuyo

Psikiyatrisimde stresten carpintin oluyor dedi konuştum ıyi geldi ilaclara devam anksiyete bozukluğum baslangicmis çok şükür

Akşam erken uyudum yinede şuan deli gibi uykum var

Onu nasil yapacagim
Suya megneyum sülfat at içine yat küvet varsa. Yoksa kovaya dök ayaklarını beklet.
Adımları tamamlamaya üşeniyorum ben de. Haftasonu yorgunluğunu atamıyorum 2 gün üzerimden. Zaten kilo vermeye de çarşamba ancak başlıyorum
Aaaaa siz benim umudumsunuz amaaaa bu mavimli ocağımıza incir ağacı dikecek siz çıkaracaksınız dipten 2 hafta sonra ben de listedeyim inşallah

Due due umudunu hemen kesme benden.

Bu haftaki hedefim 62 ye düşebilmek ve başaracağım inşallah

Elhan ablacigim basın sağolsun mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun ablan kardeş bambaşka rabbim sabır versin
Yavrum Dostlar sağ olsun amin inşallah. Canım sen de buradasın. Ne güzel. Özlemiştim yavrucugun nasıl? Belin ağrıyordu en son nasıl oldun? Mavişim de burada ona destek olun inşallah. Aklım sizde valla. Allah yardımcınız olsun. İrtibatı kesmeyelim

Akşam kahvaltı hazirlicam. Dolapta doğru düzgün bişey kalmadı. Yarın pazara gidecem hemen ilk iş. Koz biber patlıcan haşlanmış yumurta yicem. 3 öğün yapıyorum bugün. Sabah erken yaptım. Baktım yorulunca azitacam 3 öğün yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…