Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka
Kaptanım sabah tartida güzel bir eksi gördüm büyük bir ihtimalle 83 görcem cuma günü akşam yemeği hafif geçirmek ıyi geldi bana
Harikasın tam gaz devam bende. 45 dk yürüyüş yaptım geldim. Şimdi oğluşu uyutup Leslie yapıcam

Günaydın kızlar kilo vermeye gelince maşallah 100 gram 100 gram gidiyor ama ufacık bir kaçamakta maşallah gelen gelene bugün full artı full dikkat etcem dün akşamı telafi etmem lazım
Benimde öyle oldu. Ne zormuş kilo vermek

Günaydın kızlar kilo vermeye gelince maşallah 100 gram 100 gram gidiyor ama ufacık bir kaçamakta maşallah gelen gelene bugün full artı full dikkat etcem dün akşamı telafi etmem lazım
Ben Cuma kaçamak yaptım. 2 gündür 6 dan sonra lokma yemiyorum. 71,5 geldim 69,9 görürüm diye çıkmıştım tartıya. Sanırım uykusuzluk ve regl haftası ödem yaptı çok moralim bozuldu

Ben Cuma kaçamak yaptım. 2 gündür 6 dan sonra lokma yemiyorum. 71,5 geldim 69,9 görürüm diye çıkmıştım tartıya. Sanırım uykusuzluk ve regl haftası ödem yaptı çok moralim bozuldu
Ahh ankam ahhh ne olucaz biz boyle

Günaydın,
Dün menümü yazamadım. aslında bi defa denedim ama siteye giremedim. sonra da fırsat olmadı. Kusuruma bakmayın

Kahvaltı 10:30
2 Tane Tavada yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1,5 Dilim TB Ekmeği, 1-2 Dilim Peynir, 7-8 zeytin, 2 TK Bal
Tabi ki üzerine 1 Türk Kahvesi

Öğle 14:00
Yarım Simit, 1 Ayran

Ara 15:30
1 Türk Kahvesi

Akşam 18:00
İmam Bayıldı
Üstüne Türk Kahvesi

Ara 20:00
1 Elma , 1 Mandalina

Sabah Kahvaltıdan önce 7000 Adım yürüyüş yaptım.

Canımmmm valla seni görmek çok iyi geldi şimdi
Sen de gelsene artık. Gözlerim yollarda sizi bekliyorum
İki ileri bir geri seklindeyim kendimi diyete veremiyorum nasıl geleyim kilo desen uçtu gitti bu arada kızı sutten kesmeye caliyorum

Kilo aldigimiz için erken listeye gitsek olmaiyorum ya bu 6 ay meselesi benim canımı sikiyor iyice

Afiyet olsun canım. Dün sıkıntı vardı sitede ben de giremedim baya.
İki ileri bir geri seklindeyim kendimi diyete veremiyorum nasıl geleyim kilo desen uçtu gitti bu arada kızı sutten kesmeye caliyorum
kolay gelsin canım. Ben de Ramazana kadar emzirip Ramazan da bırakacağım inşallah. Sabaha kadar emiyor hiç bırakmıyor.
Kilo aldigimiz için erken listeye gitsek olmaiyorum ya bu 6 ay meselesi benim canımı sikiyor iyice
Maalesef canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…