Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ankacim güzel kuşum. Hayırlı uğurlu olsun takimin canım. Uzun zamandır aklımdaydın gelemedim çok istesem de. Grubundaki bütün hanımlara başarılar dilerim. Allah mezuniyetlerinizi görmeyi nasip etsin. Kızlar ben komşu takım 6' dayım. İsmim Meryem. Allah'a emanet olun. Nazarlardan esirgesin. Çünkü çok güzel çıtır hanım olacaksınız.

Belim çok ağrıyor ya sakatladım galiba moralim bozuldu Bir de sabah kek yedim iyice moralim bozuldu. Anka Mor Vampirella Beni bir azarlayın ya olmuyor böyle
Geçmiş olsun.
Bel çok sıkıntılı dikkatli olmalısın. umarım küçük bi incinmedir.
bugünlük hareketlerinde biraz yavaş olmaya özen göster. Sıcak tutarsan iyi gelebilir.

Kizlar bana biseyler oldu acayip mutsuzum en tehlikelisi. Hep gözüm ivir zivir ariyor bu yüzden.
Yavrum yeme...çıkar aklından onları. Güzel olsalardı adları ıvır zıvır olmazdı. Bak ne güzel demişsin. Sağlıklı bir şeyler bulmaya çalış. Aynanın karşısına geç kendini seyret vazgeçersin bence...

Ah bitanem nerelerdesin? Resmen omzunda aglayacak bir dosta ihtiyacim var.
Cantam kuruyemis dolu en sagliklisindan..

Ben Cuma kaçamak yaptım. 2 gündür 6 dan sonra lokma yemiyorum. 71,5 geldim 69,9 görürüm diye çıkmıştım tartıya. Sanırım uykusuzluk ve regl haftası ödem yaptı çok moralim bozuldu
Uykusuz kalınca millet zayıflar bende sen gibi uykumu alamazsam resmen şişiyorum kaptanım bide regli haftanmış çok normal diyete devam düşüşe geçer inş. Ben çok şükür artık emzirmediğim için deliksiz uyku uyuyabiliyorum nadir geceler uyanıyor çok şükür. Darısı başına
Ben iki kilo almis görünüyorum
Ödemdir cnm o okadar alamazsın bi anda . Bugün çok temiz beslenmeye calış yerleşmesin

Ah bitanem nerelerdesin? Resmen omzunda aglayacak bir dosta ihtiyacim var.
Cantam kuruyemis dolu en sagliklisindan..
Kuzum benim. Sıkıntini yiyerek daha da artirirsin. Ne zorluklar yaşadın sen. Yanındayım her zaman. Çok güçlü olduğunu biliyorum. Cantadakileri bir çay veya kahveyle önce ye...kendini iyi hisset önce...çok yorulmuşsun belli...hayat hep iyi davranmıyor bize ama bunlar geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…