Tek çaresi uyumak yarım saat de olsa uyumaya calisSabah sabah 2 kahve içtim yok gözüm açılmıyorbu gün akşam olmaz
GunaydinGünaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun cnm belki tutulmuştur? Bi kas gevsetici sür ağrı kesici içBelim çok ağrıyor ya sakatladım galiba moralim bozulduBir de sabah kek yedim iyice moralim bozuldu. Anka Mor Vampirella Beni bir azarlayın ya olmuyor böyle
Ben iki kilo almis görünüyorumGünaydın kızlar kilo vermeye gelince maşallah 100 gram 100 gram gidiyor ama ufacık bir kaçamakta maşallah gelen gelenebugün full artı full dikkat etcem dün akşamı telafi etmem lazım
Yok yok bütün cezalara raziyim.Bu hafta hiç kaçamak hakkın yok demiştim sen hem kek hem çilolata mı yedin
Napacağız senle spor veririz beğenmezsin, ceza veririz tiye almazsın
Evet ya delirdim dün frenleyemedimSen emziriyorsun canım emzirirken başka bişeye dönüşüyor insan olabilir senin kendimden biliyorum
Geçmiş olsun.Belim çok ağrıyor ya sakatladım galiba moralim bozulduBir de sabah kek yedim iyice moralim bozuldu. Anka Mor Vampirella Beni bir azarlayın ya olmuyor böyle
Gündüz vakti sıkıntı yok meyve varsa evde porsiyon olarak minik minik dil tabak yap kıtır kutur ye ya da bi yap türk kahvesi icKizlar bana biseyler oldu acayip mutsuzum en tehlikelisi. Hep gözüm ivir zivir ariyor bu yüzden.
Gündüz vakti sıkıntı yok meyve varsa evde porsiyon olarak minik minik dil tabak yap kıtır kutur ye ya da bi yap türk kahvesi icKizlar bana biseyler oldu acayip mutsuzum en tehlikelisi. Hep gözüm ivir zivir ariyor bu yüzden.
Yavrum yeme...çıkar aklından onları. Güzel olsalardı adları ıvır zıvır olmazdı. Bak ne güzel demişsin. Sağlıklı bir şeyler bulmaya çalış. Aynanın karşısına geç kendini seyret vazgeçersin bence...Kizlar bana biseyler oldu acayip mutsuzum en tehlikelisi. Hep gözüm ivir zivir ariyor bu yüzden.
Ah bitanem nerelerdesin? Resmen omzunda aglayacak bir dosta ihtiyacim var.Yavrum yeme...çıkar aklından onları. Güzel olsalardı adları ıvır zıvır olmazdı. Bak ne güzel demişsin. Sağlıklı bir şeyler bulmaya çalış. Aynanın karşısına geç kendini seyret vazgeçersin bence...
Uykusuz kalınca millet zayıflar bende sen gibi uykumu alamazsam resmen şişiyorum kaptanım bide regli haftanmış çok normal diyete devam düşüşe geçer inş. Ben çok şükür artık emzirmediğim için deliksiz uyku uyuyabiliyorum nadir geceler uyanıyor çok şükür. Darısı başınaBen Cuma kaçamak yaptım. 2 gündür 6 dan sonra lokma yemiyorum. 71,5 geldim69,9 görürüm diye çıkmıştım tartıya. Sanırım uykusuzluk ve regl haftası ödem yaptı çok moralim bozuldu
Ödemdir cnm o okadar alamazsın bi anda . Bugün çok temiz beslenmeye calış yerleşmesinBen iki kilo almis görünüyorum
Kuzum benim. Sıkıntini yiyerek daha da artirirsin. Ne zorluklar yaşadın sen. Yanındayım her zaman. Çok güçlü olduğunu biliyorum. Cantadakileri bir çay veya kahveyle önce ye...kendini iyi hisset önce...çok yorulmuşsun belli...hayat hep iyi davranmıyor bize ama bunlar geçecek...Ah bitanem nerelerdesin? Resmen omzunda aglayacak bir dosta ihtiyacim var.
Cantam kuruyemis dolu en sagliklisindan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?