Öyleyse ben bi kaç gün ara vereyim.
Seni etiketlemiş miyim sen niye üzerine alınıyorsunÖyleyse ben bi kaç gün ara vereyim.Bunu kutluyayım. Sanırım 1-2 simit, 2-3 dilim yaş pasta, ufak kavanoz bi nutella, 2-3 ekmek, 1,5 porsiyon iskender.......... .. yeterli olur.
AAAA ay aşşk olsun kaptanım. Neden Kızdın şimdi anlamadımSeni etiketlemiş miyim sen niye üzerine alınıyorsun
Doğu günü kutlu olsunKahvemide içtim akşam a makarna istedi eşim soslu makarna yi çok seviyor. Ben karnabahar yogurtladim onu yicem. Yarın oğlumun doğum günü. Çok heyecanlı.evde kutlicaz güzel bir masa hazirlicam oğlum için. Onun için guzelgiyinip hazirlanacaz inşallah
İlkinde tedavi görüp ikincide kendiliğinden olan çok duydum.arkadaşımla konuştuk izmirde o da.oraya gelin gitti yakın olsam alırdım zorla yaptirirdim nasil dayaniyorsun diyor yaa ihtimal vermiyorum yaa ondan aslında
Bu liste ara verdiğin ilk gün için her halde. Pek bi azmışÖyleyse ben bi kaç gün ara vereyim.Bunu kutluyayım. Sanırım 1-2 simit, 2-3 dilim yaş pasta, ufak kavanoz bi nutella, 2-3 ekmek, 1,5 porsiyon iskender.......... .. yeterli olur.
Teşekkür kızlarmavimli su hatırlatması için teşekkürler. B Baharyagmuru35 aynanın karşısına geç, sessizce ağla,göbeğin için... tavsiyen 10 numara 5 yıldız
asya_01 Oğluna nice sağlıklı,mutlu seneler diliyorum. Test yap merak ettik.
Bilmiyorum bakalım gidecem yarın öbür güne çıkar sonuç.İlkinde tedavi görüp ikincide kendiliğinden olan çok duydum.
Duraklarsan denersinAAAA ay aşşk olsun kaptanım. Neden Kızdın şimdi anlamadım
Ben çok güsel bi fikir olduğunu düşündüğüm için şe etmiştim
Geçen cuma 70,3 tüm. Uykusuzluğun üzerine regl darbe vurdu resmen
Yani korunmuyorum. Ama oglumda 3 yıl tedavi gördüğüm için kendiliğinden olacagini düşünmüyorum sadece. Yine tedavi görmem gerek bence
Ya dün misafirliğe gittim sonunda 6 7 kg ver bencede diyip beni anlayan biri cıktı valla öle diyince mutlu oldumherkes bu kadar yeter kilo verme deyince sınır oluyorum sonunda kilo vermem gerektiğini anlayan biri cıktı . Gerizekali diyetisyen kadin vucut kitle inDeksim normal cıktı diye 7 kilo vermem lazım deyince burası guzellik merkezi değil diyo ona da ayrı bi sınır oldum zaten yağ oranım 27 yani baya azaltmak gerek aslında ama pislik karı yardımcı olmadı gerçi ondan yardım beklemeye gitmedimde öneride bulunsaydı bari iyiydi
Cnm sende vereceksin bakma millete banada diyolardi senin kemiklerin iri böyle çok tatlisin diye tatlı dedikleri halimi attım ama ne tatlıymışbende reglim pazar günü oldum ve en son pazar tartılmıştım cuma bana da sürpriz olacak
Canım benimde evlendikten 2 yıl sonra laparoskopi sonrası kızım oldu. ikinciye kendiliğinden hamile kalmıştım ama nasip olmadı. İlk hamilelikten sonra vücut hamile kalmayı öğrenirmiş. Her zaman bi ihtimal vardır
Aynı duyguları paylaşıyoruzbende biri kilolusun zayıfla dedi mi mutlu oluyorum. Ya hadi sen neyse baya bi verdin ben yarım dünya duruyorum bana bile iyisin iyi ne işin var diyetle diyen var
Sorma bir de "yüzün çöktü yaaaa" var :dCnm sende vereceksin bakma millete banada diyolardi senin kemiklerin iri böyle çok tatlisin diye tatlı dedikleri halimi attım ama ne tatlıymış
Küstüm ona çok ısrar etti yalvardı dışarı çıkalım diye kabul etmedimNasilsin dünü sormaya korkuyorum
Ama canım resimlerinde gayet fit ve güzel görünüyorsun senin gibi olsam keskeYa dün misafirliğe gittim sonunda 6 7 kg ver bencede diyip beni anlayan biri cıktı valla öle diyince mutlu oldumherkes bu kadar yeter kilo verme deyince sınır oluyorum sonunda kilo vermem gerektiğini anlayan biri cıktı . Gerizekali diyetisyen kadin vucut kitle inDeksim normal cıktı diye 7 kilo vermem lazım deyince burası guzellik merkezi değil diyo ona da ayrı bi sınır oldum zaten yağ oranım 27 yani baya azaltmak gerek aslında ama pislik karı yardımcı olmadı gerçi ondan yardım beklemeye gitmedimde öneride bulunsaydı bari iyiydi
Sagol canim zamanla sende olursun diyete devamKüstüm ona çok ısrar etti yalvardı dışarı çıkalım diye kabul etmedim
Bugünde çiçek göndermiş not yazıp....
Ama canım resimlerinde gayet fit ve güzel görünüyorsun senin gibi olsam keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?