Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

10 yaşında benim kızım en büyük sorunu onunla yaşıyoruz. Evde engelli çocuk olması çok farklı bi konu

10 yaşında benim kızım en büyük sorunu onunla yaşıyoruz. Evde engelli çocuk olması çok farklı bi konu
Tabii ki anlayamayız sizi ama hak veririz. Allah kolaylık versin inşallah. Hep söylüyorum herkesin koşulları ve şartları farklı. Kimi çocuğunu kalabalık ailede büyütüyor otorite kuramıyor , kimi özel ilgi isteyen çocuğa sahip yine istediğini uygulayamıyor. Benim söylediklerim normal şartlarda evladını büyüyenlere. Sizi ancak alkışlayabiliriz buna rağmen çok enerjik olduğunuzu hissediyorum çünkü

Çocuklara düzen kurmak gerçekten çok zor hele de çalışan anne olunca iki ayrı otorite oluyor çocuğun üzerinde. Bu sefer de karışıyor her şey. Anannesi bakıyor kızıma, bazen gündüz çok uyuyor mesela. Uyutma diyemiyorum anneme çünkü huysuz oluyor bu sefer de. Öyle olunca gece uyumuyor bu sefer. 12 gibi uyuyor maalesef daha iki yaşında ama Aşırı yıpranıyorum ama sonra diyorum ki belki de annesi babasını özlüyor çocuk. Bu sefer de kıyamıyorum Annelik çok zor hep bir vicdan muhasebesi... Emzirmeye devam ediyorum mesela çünkü kıyamıyorum, yaşından sonra sadece akşamları ve geceleri emebildi çalıştığım için. Öyle olunca da kesmeye kıyamadım memeden. Eşime hak vermeye başladım ikinci çocuk konusunda. Çok istiyorum ama daha birinci ile başa çıkamıyoruz. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Kendimle vakit geçirmeyi özledim. Eve gidince yaptığım tek şey kızımla vakit geçirmek, sonra pilim bitiyor uyuyorum. Sabah kadar uyanıyor uykumu alamıyorum. Gece uyanıp anne gezelim, anne oynayalım... Benim de biraz tembelliğim vardır yani böyle olunca iyice üstesinden gelmek zorlaşıyor. Dört çocuklu analar var aramızda ayakta alkışlıyorum. Ben olsam pilim bitmişti. Of içimi döktüm valla

Aynı zorlukları yaşıyorum bende. 16 aylık benim kızımda. Ücretsiz izne çıktım şuan rahatım o yüzden. Bende ikinciyi hatta üçüncüyü istiyordum ama artık tek çocukla kalsak mı diye düşünmeye başladım

Ben de iki ve üç istiyorum ama şu an kafam karışık Canım kendimi özledim çünkü

Ücretsizi ben 1 yıl kullandım ama pişmanım keşke ben de 2 yaşına kadar kullansaymışım diyorum. İkinci olursa mutlaka 2 yıl alacağım izin.

OGlen yemeğim tavuk suyuna tavuklu tel sehriye corbasi sadece bu yanında ekmek ya da salata ya da yemek yok üstüne bi kahve icip sonra spora gidicem dinlenip . Koltuk filan sildim yerleri supurdum koltuk altini düzenledim vs vs çamaşır topla çamaşır as . Yemekler dünden var eşim dün geç geldiğinden dunkuleeri yememişti ben zaten diyetteyim yemek önemli değil Bna ben yemiyim vucudumdakiler bana yeter artar bile erimesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…