10 yaşında benim kızım en büyük sorunu onunla yaşıyoruz. Evde engelli çocuk olması çok farklı bi konuBenim kızım da geç yatardı bebekken. 2 yaşından sonra anlatılanları da anlıyorlar ya yatırıyorum 9 buçuk gibi. Bir de kitap okuyorum. O kitabı düşünürken hayaller kurarken zaten uyuyup kalıyor. Oğlumu ayağımda sallıyorum kitap okurken. İkisi de uyumuş kalmış oluyor. Alıştırsana kadar haftalar aylar geçiyor ama sonunda alışıyorlar. Bence uyusun uyumasın mutlaka saat en geç 9 buçukta pijamalar giyinip dişler fırçalanınca yatma zamanı geldiğine alıştırmak lazım. İnan’ın zamanla alışıyorlar. Sonrası rahat zaten ☺
Tabii ki anlayamayız sizi ama hak veririz. Allah kolaylık versin inşallah. Hep söylüyorum herkesin koşulları ve şartları farklı. Kimi çocuğunu kalabalık ailede büyütüyor otorite kuramıyor , kimi özel ilgi isteyen çocuğa sahip yine istediğini uygulayamıyor. Benim söylediklerim normal şartlarda evladını büyüyenlere. Sizi ancak alkışlayabiliriz buna rağmen çok enerjik olduğunuzu hissediyorum çünkü10 yaşında benim kızım en büyük sorunu onunla yaşıyoruz. Evde engelli çocuk olması çok farklı bi konu
70,9 geldim69 hayalim bitti. kaçamak da yapmıyorum inşallah regldendir.
Çocuklara düzen kurmak gerçekten çok zor hele de çalışan anne olunca iki ayrı otorite oluyor çocuğun üzerinde. Bu sefer de karışıyor her şey. Anannesi bakıyor kızıma, bazen gündüz çok uyuyor mesela. Uyutma diyemiyorum anneme çünkü huysuz oluyor bu sefer de. Öyle olunca gece uyumuyor bu sefer. 12 gibi uyuyor maalesef daha iki yaşında amaAşırı yıpranıyorum ama sonra diyorum ki belki de annesi babasını özlüyor çocuk. Bu sefer de kıyamıyorum Annelik çok zor hep bir vicdan muhasebesi... Emzirmeye devam ediyorum mesela çünkü kıyamıyorum, yaşından sonra sadece akşamları ve geceleri emebildi çalıştığım için. Öyle olunca da kesmeye kıyamadım memeden. Eşime hak vermeye başladım ikinci çocuk konusunda. Çok istiyorum ama daha birinci ile başa çıkamıyoruz. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Kendimle vakit geçirmeyi özledim. Eve gidince yaptığım tek şey kızımla vakit geçirmek, sonra pilim bitiyor uyuyorum. Sabah kadar uyanıyor uykumu alamıyorum. Gece uyanıp anne gezelim, anne oynayalım... Benim de biraz tembelliğim vardır yani böyle olunca iyice üstesinden gelmek zorlaşıyor. Dört çocuklu analar var aramızda ayakta alkışlıyorum. Ben olsam pilim bitmişti. Of içimi döktüm valla
Ben de iki ve üç istiyorum ama şu an kafam karışıkAynı zorlukları yaşıyorum bende. 16 aylık benim kızımda. Ücretsiz izne çıktım şuan rahatım o yüzden. Bende ikinciyi hatta üçüncüyü istiyordum ama artık tek çocukla kalsak mı diye düşünmeye başladım
Rabbim yardımcın olsun imtihanın büyük10 yaşında benim kızım en büyük sorunu onunla yaşıyoruz. Evde engelli çocuk olması çok farklı bi konu
Sağlık ocağı dr u esnek çalışma saatinden dolayi 10 da basliyormus. Kanda 10 a kadar alıyor lar. Çocuğu da o soğukta götürdüm. Boşu boşuna gittimGünaydın canım. Naptın kan verdin mi?
Günaydın canım. Dizlerin nasıl oldu.
Test alsaydın gelirken ya yakın olsam ben alır gelir yaptırırdım zorlaSağlık ocağı dr u esnek çalışma saatinden dolayi 10 da basliyormus. Kanda 10 a kadar alıyor lar. Çocuğu da o soğukta götürdüm. Boşu boşuna gittim
3 günde 2 kilo verilir mi diyorsunuz yaniKaralar bağlama hemen kaptan daha üç gün var. Sabah ola hayrola demişler boşuna dememişler bence
3 günde 2 kilo verilir mi diyorsunuz yani
Geçen cuma 70,3 tüm. Uykusuzluğun üzerine regl darbe vurdu resmenÜç günde 2 kilo verilmez tabi ama 1 kilo verilir bence 69u ucundan görsen de kafi
Test alsaydın gelirken ya yakın olsam ben alır gelir yaptırırdım zorla
İhtimal vermiyorsan bizi niye heyecanlandırıyorsun burdaarkadaşımla konuştuk izmirde o da.oraya gelin gitti yakın olsam alırdım zorla yaptirirdim nasil dayaniyorsun diyor yaa ihtimal vermiyorum yaa ondan aslında
İnşallah alırsın emeklerinin karşılığını canımSıkı diyetteyim valla kahvaltıda sadece 7 zeytin 1has. Yumurta yedim öğlen sadece çorba ekmek ve yanında hiçbişey olmadan
Inşallahİnşallah alırsın emeklerinin karşılığını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?