Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvemide içtim akşam a makarna istedi eşim soslu makarna yi çok seviyor. Ben karnabahar yogurtladim onu yicem. Yarın oğlumun doğum günü. Çok heyecanlı.evde kutlicaz güzel bir masa hazirlicam oğlum için. Onun için guzelgiyinip hazirlanacaz inşallah

Hayırlı , bereketli bir ömrü olsun inşallah

Ya dün misafirliğe gittim sonunda 6 7 kg ver bencede diyip beni anlayan biri cıktı valla öle diyince mutlu oldum herkes bu kadar yeter kilo verme deyince sınır oluyorum sonunda kilo vermem gerektiğini anlayan biri cıktı . Gerizekali diyetisyen kadin vucut kitle inDeksim normal cıktı diye 7 kilo vermem lazım deyince burası guzellik merkezi değil diyo ona da ayrı bi sınır oldum zaten yağ oranım 27 yani baya azaltmak gerek aslında ama pislik karı yardımcı olmadı gerçi ondan yardım beklemeye gitmedimde öneride bulunsaydı bari iyiydi

Güzel yillari olsun insallah. Kac yasina giriyor?

Aman bosver takma onu. Sen ver ver gencsin daha manken gibi salin

Kızlar size bi onerim daha var benim zayiflamamdaki kendimi motive etme yontemlerimden bikacini daha size söyleyeyim . Instagramda bazen sıfır beden kadınların fotoğraflarına bakarak ve geneldede insanlarin önce ve sonra hallerine bakarak motive oldum .
Mesela fitness yapan kadınların videolarını izledim spor şevkim arttı hatta bazen onların yaptıkları hareketleri ben evde denedim .
Sonra bunu sadece 2 kez yaptım . Birgün canım çok tavuk şinitzel cekti . Tam yapacaktim otirdum aynanin karşısına actim gobegimi midemi baktim oyle igrenc bi goruntu varki kat kst bi de yandan baktim yaglar fiskiriyor dedim.bu yaşta böyle devam et mavi git git ye dahada ye obez ol sen aferin sana dedim bole bi 10 dk kendime baktım üzüldüm kendime kızdım en sonunda vazgeçip yememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…