Yani korunmuyorum. Ama oglumda 3 yıl tedavi gördüğüm için kendiliğinden olacagini düşünmüyorum sadece. Yine tedavi görmem gerek benceİhtimal vermiyorsan bizi niye heyecanlandırıyorsun burda
Slm canim. Dün yine krem sürdüm, sag dizim. Agriyor bayagi. Annem Istanbuldan gelirken ortopedik dizlik getirecek.Günaydın canım. Naptın kan verdin mi?
Günaydın canım. Dizlerin nasıl oldu.
Yahu dur niye agliyorsun hemen. Daha iki gün var. Iki gunde detoksla en az bir kilo verilir.70,9 geldim69 hayalim bitti. kaçamak da yapmıyorum inşallah regldendir.
Nasilsin dünü sormaya korkuyorumMerhaba kızlar geçmişi okuyamadım kızımın ıgnesini vurdurmak için hastaneye geldim geçmeyen öksürüğüm icinde kkb kayıt açtırdım geniz akintisi hiç durmuyo biktim bu durumdan
Hayırlı , bereketli bir ömrü olsun inşallahKahvemide içtim akşam a makarna istedi eşim soslu makarna yi çok seviyor. Ben karnabahar yogurtladim onu yicem. Yarın oğlumun doğum günü. Çok heyecanlı.evde kutlicaz güzel bir masa hazirlicam oğlum için. Onun için guzelgiyinip hazirlanacaz inşallah
Güzel yillari olsun insallah. Kac yasina giriyor?Kahvemide içtim akşam a makarna istedi eşim soslu makarna yi çok seviyor. Ben karnabahar yogurtladim onu yicem. Yarın oğlumun doğum günü. Çok heyecanlı.evde kutlicaz güzel bir masa hazirlicam oğlum için. Onun için guzelgiyinip hazirlanacaz inşallah
Aman bosver takma onu. Sen ver ver gencsin daha manken gibi salinYa dün misafirliğe gittim sonunda 6 7 kg ver bencede diyip beni anlayan biri cıktı valla öle diyince mutlu oldumherkes bu kadar yeter kilo verme deyince sınır oluyorum sonunda kilo vermem gerektiğini anlayan biri cıktı . Gerizekali diyetisyen kadin vucut kitle inDeksim normal cıktı diye 7 kilo vermem lazım deyince burası guzellik merkezi değil diyo ona da ayrı bi sınır oldum zaten yağ oranım 27 yani baya azaltmak gerek aslında ama pislik karı yardımcı olmadı gerçi ondan yardım beklemeye gitmedimde öneride bulunsaydı bari iyiydi
İnşallah teyzesiHayırlı , bereketli bir ömrü olsun inşallah
Bende matarayi aldım yanıma içiyorumSularrrr iciliyor mu kizlar
Su anda yarim litreyi diktim kafama. Hadi bakalim sira sizde.
İnşallah teyzosu.3 e girecek kuzucumGüzel yillari olsun insallah. Kac yasina giriyor?
Haftasonu 2 gün çok sıkı diyet yapmamıştım zaten pazartesiden itibaren baya sıkıyorum bakalım haftasonu zaten sporda yapmadım dünde baya az yaptım salonda bakalım bu hafta olacak ben inanıyorum
Masallah benimkilerden alti ay büyükİnşallah teyzosu.3 e girecek kuzucum
MaşallahMasallah benimkilerden alti ay büyük
Amin canim cümlemizinkilerin.MaşallahRabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin insallah yavrularimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?