İyi yaptın liste sana iyi gelir inşallahBunun kan grubu diyetiyle hiç alakası yok canım, Yasakları yemezsen sıkıntı olmaz
ama Aidin Salihin önerilerine kesinlikle uygun değil. Ama o da emzirirken çok zorladı beni o yüzden diyetisyene geçtim.
Merhaba canım. Valla bu ara hem çok yoğunum. Hemde motivasyonum yerlerde. Bir de dün tabureden düştüm. Ayağım şişti. Pek basamıyorum. Ben bir süre izninizi istiyorumYaa kızlar sanki uzun zamandır gruptan uzak gibiyim özledimdün 6 dan beri girmedim aslında tek tek bi muhabbet edelim
Cordelia bu hafta motivasyonun çok güzel inşallah güzel sonuç alacaksın
Su perisi86 valla çok ayıp oldu sana bi türlü 1. sayfayı düzenleyemedim bu gün kesin yapacağım. Nasıl tatlı krizi vardı dün bu gün toparladın mı
madamhd Cuma için çok heyecanlandırdın hadi bakalım
Elifcig93 sen de çok yoğunsun galiba kolay gelsin canım
suukaa sen yoksun nerelerdesin bıraktın mı diyeti
@zeyas dün keyfim yok diyordun bu gün nasılsın?
fantastikaaa kolay gelsin canım sen de yoğunsun galiba diyet nasıl gidiyor bu hafta senin menülerine bakıp değişiklik yapacaktık unuttum yok kesin not almam lazım hemen kalkınca bi ajanda ayarlayacağım kendime daha ilgilenmeye çalışacağım özür diliyorum
@asya_01 regl olmuşsun inşallah Cumaya şişkinliği atar güzel bi eksi görürsün canımdoktor ne dedi
Mor Vampirella vampirim canımmm sen içine mi kapandın çok denk gelemedik sanki benim gözümden kaçtı
cemrenil detoks nasıl gidiyor devam ediyor musun?
@aslihancngz sen nasılsın eskisi kadar yazmıyorsun sanki. İş yoğunluğun mu var motivasyonun mu düştü canım
@mavimli senin Cuma sonucunu çok merak ediyorum bu hafta güzel sonuçla gel lütfen
@asliayet yine yoksun
@gulenyuzumsunsen 78 gelecek mi tartıldın mu bu gün
@mavi95 hadi 20 küsur kiloyu ben mi verdim 3-4 kiloyu dert ediyorsunonlar da gidecek hadi
@sarayca senin detoks nasıl gidiyor
Tuvalet sorununu bende yaşıyorm cnm. İnşallah bende atlatırım. Yıllardır yaşıyorum hatta kim ne öneri sunduysa yapıyorum ama bir türlü üstesinden gelemedim.Ben de kaç gündür wc ye cıkamıyordum bugun cıktım sonuc tartıya yansır inşallah zira sabitim
Şimdi düşündüm de ben acaba çok az yiyorum da ondan mı azar azar gidiyor kilolarım. Şu 21.00 deki öğünü bende mi yapsamki... Bende taktım senin 21 öğününe diimi12 Kasım
Kahvaltı 10.30
1 yağda yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
2 d ekmek
Öğle 14.30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 kase ezogelin çorbası
Bir parça ekmek- 2 dilim patates
Ara 17.00
1 muz
Akşam 19.00
6 tavuk kanat
Boolca yoğurtlu lahana salatası
1 d tahıllı ekmek
Ara 21.00
1 bardak sütlü kahve
2 gün kurusu
7-8 çiğ fındık
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş + 5 bin adım
Bravo rakibim bu hafta yine iyi kilo vereceksin benceBugün yediklerim
Sabah 10:15
2dilim tb ekmeği tost 3zeytin iki ceri dometes
Yeşil çay
12:30 canım tatlı cekince bi küçük mandalina
13:30 bi tabak corba
14:30 (eltim getirdi) acılı lahana kavurması bi kase
18:15 bi kase kuru fasulye salata yağsız tuzsuz
4 cig fındık
Aynı şekildeyim. Yavaş çalışıyor ..Tuvalet sorununu bende yaşıyorm cnm. İnşallah bende atlatırım. Yıllardır yaşıyorum hatta kim ne öneri sunduysa yapıyorum ama bir türlü üstesinden gelemedim.
Şimdi düşündüm de ben acaba çok az yiyorum da ondan mı azar azar gidiyor kilolarım. Şu 21.00 deki öğünü bende mi yapsamki... Bende taktım senin 21 öğününe diimi
Spor yapıyor musun canım.İyi akşamlar kizlar
@Anka diyet listesi ile aran nasıl.
@Cordelia_1605 menün gayet güzel.
Naptin canım ya menu hep karbonhidrat cumada artı görürsün bu gidişleSali menüm olmadi maalesef yine stresli bir gün gecirdim
Aksam da yedim detoksu yerine
Kahvalti 8de haslanmis yumurta bir tane, 9da sütlü kahve ve bir elmali cörek
Ara kahve
Öglen 1 de peynirli domatesli sandvic, visneli tart
Aksam 6da bir dilim pizza. Esim getirmis mis gibi pizza dayanamadim
Günaydın canımGünaaaaayydınnnn,
Bugün nasılız. Tabi ki yine çok güselisssssss
Dün akşam yine yürüyüşe çıktım. Sabahki yürüyüş le birlikte 18000 adım olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?