Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bunun kan grubu diyetiyle hiç alakası yok canım, Yasakları yemezsen sıkıntı olmaz
ama Aidin Salihin önerilerine kesinlikle uygun değil. Ama o da emzirirken çok zorladı beni o yüzden diyetisyene geçtim.
İyi yaptın liste sana iyi gelir inşallah

Bugün bu kadar adım atabildim yürüyüş yapamadim fazla

Merhaba canım. Valla bu ara hem çok yoğunum. Hemde motivasyonum yerlerde. Bir de dün tabureden düştüm. Ayağım şişti. Pek basamıyorum. Ben bir süre izninizi istiyorum

12 Kasım

Kahvaltı 10.30
1 yağda yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
2 d ekmek

Öğle 14.30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 kase ezogelin çorbası
Bir parça ekmek- 2 dilim patates

Ara 17.00
1 muz

Akşam 19.00
6 tavuk kanat
Boolca yoğurtlu lahana salatası
1 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 bardak sütlü kahve
2 gün kurusu
7-8 çiğ fındık

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş + 5 bin adım

Armutu fazla kaçırmışım wc den çıkamıyorum bugün spordada 15 dk kostum biranda karnıma ağrılar girdi . Bazen sporda koşunca oluyor afedersiniz ANLATTIMama neden olabilir ama koşu yürüyüş sonrası biranda bu kramplar ve wc sorunu

Şimdi düşündüm de ben acaba çok az yiyorum da ondan mı azar azar gidiyor kilolarım. Şu 21.00 deki öğünü bende mi yapsamki... Bende taktım senin 21 öğününe diimi

Bravo rakibim bu hafta yine iyi kilo vereceksin bence

Şimdi düşündüm de ben acaba çok az yiyorum da ondan mı azar azar gidiyor kilolarım. Şu 21.00 deki öğünü bende mi yapsamki... Bende taktım senin 21 öğününe diimi

tek mesele 21deki ara öğün değil canım. Gün içindeki yağ-protein-sebze-karbonhidrat vs. dengesi önemli. Belki diyetisyen desteği alabilirsin. Birde ben son 5-6 ayda 7 kilo aldım. Bu kilo yeni olduğu için kolay gidiyor yoksa bende daha önce fazla fazla vermiyordum. Ama inşallah böyle devam eder amin

Sali menüm olmadi maalesef yine stresli bir gün gecirdim
Aksam da yedim detoksu yerine
Kahvalti 8de haslanmis yumurta bir tane, 9da sütlü kahve ve bir elmali cörek
Ara kahve
Öglen 1 de peynirli domatesli sandvic, visneli tart
Aksam 6da bir dilim pizza. Esim getirmis mis gibi pizza dayanamadim

Naptin canım ya menu hep karbonhidrat cumada artı görürsün bu gidişle
Yemek güzel ya sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…