Hem nasil beter inan sinir sistemi alt üst oluyorBende 3 sene önceye kadar pkoluydum şimdi düzenli adet oluyorum , 3 ayda bir olurdum çok beter birsey gerçekten .. bendede olmuştı kan verince adet
Tedavi ye başladı Anka. Cook kızdı niye bekledin 2 3 yıl. Zaten sıkıntılı sin. Oğlun 1 yaşına girdiğinde gelseydin dedi. Devlette bu dr um. Allah razı olsun çok iyi bir dr. Diyeti daha ciddi yapacağım artık. Ne kadar arinsam o kadar iyiYaa kızlar sanki uzun zamandır gruptan uzak gibiyim özledimdün 6 dan beri girmedim aslında tek tek bi muhabbet edelim
Cordelia bu hafta motivasyonun çok güzel inşallah güzel sonuç alacaksın
Su perisi86 valla çok ayıp oldu sana bi türlü 1. sayfayı düzenleyemedim bu gün kesin yapacağım. Nasıl tatlı krizi vardı dün bu gün toparladın mı
@madamhd Cuma için çok heyecanlandırdın hadi bakalım
@Elifcig93 sen de çok yoğunsun galiba kolay gelsin canım
@suukaa sen yoksun nerelerdesin bıraktın mı diyeti
Z zeyas dün keyfim yok diyordun bu gün nasılsın?
@fantastikaaa kolay gelsin canım sen de yoğunsun galibadiyet nasıl gidiyor bu hafta senin menülerine bakıp değişiklik yapacaktık unuttum yok kesin not almam lazım hemen kalkınca bi ajanda ayarlayacağım kendime daha ilgilenmeye çalışacağım özür diliyorum
asya_01 regl olmuşsun inşallah Cumaya şişkinliği atar güzel bi eksi görürsün canım doktor ne dedi
Mor Vampirella vampirim canımmm sen içine mi kapandın çok denk gelemedik sanki benim gözümden kaçtı
cemrenil detoks nasıl gidiyor devam ediyor musun?
@aslihancngz sen nasılsın eskisi kadar yazmıyorsun sanki. İş yoğunluğun mu var motivasyonun mu düştü canım
@mavimli senin Cuma sonucunu çok merak ediyorum bu hafta güzel sonuçla gel lütfen
@asliayet yine yoksun
@gulenyuzumsunsen 78 gelecek mi tartıldın mu bu gün
@mavi95 hadi 20 küsur kiloyu ben mi verdim 3-4 kiloyu dert ediyorsunonlar da gidecek hadi
@sarayca senin detoks nasıl gidiyor
Kurtulursun cNM kilo vermek cok guzel.birsey ins devami gelecekKızlar evi pislik de goturse önce spor yapacam. Günlük 1 saat yürücem bundan sonra. Dr özellikle sordum kilon aşırı değil ama tabi sağlıklı beslenme nde fayda var dedi. Sevindim çünkü İlkinde mutlaka zayiflaman gerek deyip duruyordu. Bu ay inşallah 5 kilodan kurtulurum.
Vaaay rakipten korkutan menüler çok güzelmişKahvaltı 10:00
1 haş yumurta
7 zeytin 1 kk peynir
Domates salatalık
2 dilim form ekmek
Ara 13:00 1 mandalina
Öğle 14:30 6 tane etsiz çiğ köfte (ev yapımı )
2 bardak ayran -marul tere
Ara 16:30 Türk kahvesi
Akşam 18:00
5 et köfte
1 sb yoğurt
Tere
Maden suyu
Ara 20:00 Türk kahvesi
1,5 lt su
Şık bence güzel :)Eki Görüntüle 2553766 sizce bu koltuk nasıl??
Kilon güzel ama 5 kilo daha ver canım.Kızlar evi pislik de goturse önce spor yapacam. Günlük 1 saat yürücem bundan sonra. Dr özellikle sordum kilon aşırı değil ama tabi sağlıklı beslenme nde fayda var dedi. Sevindim çünkü İlkinde mutlaka zayiflaman gerek deyip duruyordu. Bu ay inşallah 5 kilodan kurtulurum.
Kızlar evi pislik de goturse önce spor yapacam. Günlük 1 saat yürücem bundan sonra. Dr özellikle sordum kilon aşırı değil ama tabi sağlıklı beslenme nde fayda var dedi. Sevindim çünkü İlkinde mutlaka zayiflaman gerek deyip duruyordu. Bu ay inşallah 5 kilodan kurtulurum.
rüyada olsak güzel olurdu aslındaVaaay rakipten korkutan menüler çok güzelmişama hiç beğenmedim yani şöyle bi yaş pasta ne bileyim bi çikolata falan olsaydı keşke
Şık bence güzel :)
Menü güzel afiyet olsunDünkü menüm
Sabah
Füme etli omlet
1/2 dl ekmek
Öğle
Sebze çorbası 1 kase
Salata
Yoğurt
Akşam
Hamsi
Salata
2 dl ekmek
12 bin adım + 2 lt su
Bugun
Sabah 06,45
1/2 kase şehriye çorbası
Ara 10,00
200 ml süt
Form limonlu
Öğle 13,30
1 kase mervimek çorbası
6 yk kıymalı karnabahar yemeği
Ara 15,45
1 Nescafe ıce
Akşam 18,30
Hamsi
2 dl ekmek
10 bin adım + 1,5 lt su
Kurtulursun cNM kilo vermek cok guzel.birsey ins devami gelecek
Aynen inşallah ilk olarak 5 kilo dan kurtulmak istiyorumKilon güzel ama 5 kilo daha ver canım.
Ayyy tam da dolunayda inanılmaz ödem yapar oİyi akşamlar arkadaşlar ☺Benim bugünkü menüm:
Kahvaltı (7.30)
2 kaşık menemen
2 dilim peynir
Domates yeşillik
1 dilim ekmek
Öğlen(12.30)
1 tabak kabak salatası
Ara(14.00)
1 dilim baklava
Akşam (18.30)
1 tabak kabak salatası
Turşu ve 2 bardak turşu suyu
Bugün turşu suyundan dolayı içtiğim su 2 litreyi geçti. Hala da içiyorum su
Adım 8 bine az kaldı. Ve 100 ip atlayacağım yine mutlaka
Ayyy tam da dolunayda inanılmaz ödem yapar oİyi akşamlar arkadaşlar ☺Benim bugünkü menüm:
Kahvaltı (7.30)
2 kaşık menemen
2 dilim peynir
Domates yeşillik
1 dilim ekmek
Öğlen(12.30)
1 tabak kabak salatası
Ara(14.00)
1 dilim baklava
Akşam (18.30)
1 tabak kabak salatası
Turşu ve 2 bardak turşu suyu
Bugün turşu suyundan dolayı içtiğim su 2 litreyi geçti. Hala da içiyorum su
Adım 8 bine az kaldı. Ve 100 ip atlayacağım yine mutlaka
Bu gün uyamadım öğle yemeği saatinde oğlumu içeri katmak için uğraştım. Baya gecikti. Akşamı yemedim ben de.İyi akşamlar kizlar
@Anka diyet listesi ile aran nasıl.
@Cordelia_1605 menün gayet güzel.
Peki sence b kan grubuna uygun mu liste.Bu gün uyamadım öğle yemeği saatinde oğlumu içeri katmak için uğraştım. Baya gecikti. Akşamı yemedim ben de.
Bunun kan grubu diyetiyle hiç alakası yok canım, Yasakları yemezsen sıkıntı olmazPeki sence b kan grubuna uygun mu liste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?