- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Alışkanlık yapsak olur. Eskiden ben de az yerdim. Gayette rahat yaşanıyor canım.
çok geçmiş olsunGünaydın canlarrrrr
Çok şükür daha iyi uyandım. Hafif bi ağrım var o da geçer dünkü gibi değilim rabbime şükürler olsun duvarlara vurdum resmen kafamı
Geçmişe bakacağım ama korkuyorumçok geçmiş
Günaydın kızlar. Cook rahatsız bir gece geçirdim dr yumurta geliştirici bir ilaç verdi aynı zamanda kanser tedavisi nde de kullaniliyor bu ilaç. Meme kanserinde. Çok huzursuzluk verdi Rabbim kolaylik versin inşallah
Allah gönlüne göre versin canım, inşallah her şey güzel olur senin içinGünaydın kızlar. Cook rahatsız bir gece geçirdim dr yumurta geliştirici bir ilaç verdi aynı zamanda kanser tedavisi nde de kullaniliyor bu ilaç. Meme kanserinde. Çok huzursuzluk verdi Rabbim kolaylik versin inşallah
Inş canım çok zor sabır isteyen bi süreçGünaydın kızlar. Cook rahatsız bir gece geçirdim dr yumurta geliştirici bir ilaç verdi aynı zamanda kanser tedavisi nde de kullaniliyor bu ilaç. Meme kanserinde. Çok huzursuzluk verdi Rabbim kolaylik versin inşallah
İnşallah canım. Sabah a kadar dondum durdum yatakta. Psikolojik tir belkide araştırdım Kimisi nde istifra baş dönmesi falan yapmış.Bende kullanmıştım öyle bir ilaç ama bana bişey yapmamıştı. Allah kolaylık versin canım hayırlısıyla istediğin olur inşallah.
İnşallah canımAllah gönlüne göre versin canım, inşallah her şey güzel olur senin için
Bende öyle düşünüyordum 6 li rakamları görüp öyle giderim diyordum dr şu an için kilon engel değil ama tabi sağlıklı beslen sporunu yap destekler dedi. Hemen başladı tedaviye bide yaş kilodan daha önemli dedi.29 yaşındayım 2 ay sonra 30 oluyorum. Hayırlısıyla Rabbim nasip etsin bizede ne diyelim zorlu bir süreç. Ve maddi olarak da yipratan bir surecInş canım çok zor sabır isteyen bi süreç
3kere tüp bebek tedavisi gördüm kullandim o ilaçları iğneleri
O stresi göze alamıyorum 2 cocuk için suanlik 70 kilonun altina düşmem lazım önce yaşta geçiyor ben nerelere gidem
Inş pozitif bir sonuç alırsınBende öyle düşünüyordum 6 li rakamları görüp öyle giderim diyordum dr şu an için kilon engel değil ama tabi sağlıklı beslen sporunu yap destekler dedi. Hemen başladı tedaviye bide yaş kilodan daha önemli dedi.29 yaşındayım 2 ay sonra 30 oluyorum. Hayırlısıyla Rabbim nasip etsin bizede ne diyelim zorlu bir süreç. Ve maddi olarak da yipratan bir surec
Herşeyde bir hayır vardır canımBende öyle düşünüyordum 6 li rakamları görüp öyle giderim diyordum dr şu an için kilon engel değil ama tabi sağlıklı beslen sporunu yap destekler dedi. Hemen başladı tedaviye bide yaş kilodan daha önemli dedi.29 yaşındayım 2 ay sonra 30 oluyorum. Hayırlısıyla Rabbim nasip etsin bizede ne diyelim zorlu bir süreç. Ve maddi olarak da yipratan bir surec
Inş pozitif bir sonuç alırsın
Maddî yönden evet zor bi evladın varsa devlet tedaviyi karsilamiyor benim yaş ocakta 34 olacak kızımı 30yasimda kucağıma aldım şükürler olsun rabbime
13 yillik evliyim bide yillarca tedavi gördüm buna vücut ne desin evliligimin 6yilinda kendiliginden hamile kaldım 37haftalikken karnımda öldü
Odasi herşeyi hazırdı kaç ay psikolojik tedavi gördüm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
Demekki aldırmış cnm gram gram gidiyor kilo kilo geliyor çok sinir bozucu.Kızlar ac karna 71.7 cikiyo ben deliricem ya kıymali pide kilo mu aldırdı ki cildircam inanamiyirumya
2 aydır verdiğim 1 kilo 1 günde geri geldi şaka gibi oturup agliycamDemekki aldırmış cnm gram gram gidiyor kilo kilo geliyor çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?