Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba hanımlar. Yarım tartı günü bakalım neler olmuş bir haftada ben bu hafta pek ümitli değilim regli haftama girdim dün okadar ifademe sahip çıkmama rağmen sabah umduğum eksi gelmedi. Bu hafta bayaga az gitti gibi gözüküyor yarına bir atak yapmaszsa vücudum tabi.
Arkadaş diyetisyen başladı onunda metobalizamso çok yavaş hergün 2 litre suya tarcın limon ve bi kaç dal nane koyup iç gün boyu demiş. Ben maydanozlusunu yapmıştım iğrenç olmuştu naneyi severim bide öyle deneyeceğim. Bide gece yatmadan önce 1 küçük kase yogurda zencefil zerdeçal toz karanfil koyup ye demiş bunuda dnemeeyi düşünüyorum

Amin, hepinizin gönlüne göre olsun kızlar. Çok zor durumlar.

Son dediğine ek olarak limon da sık, o çok etkili cidden bak unutmuştum; daha önce yapmıştım. Yoğurt, zerdeçal, limon ve çörek otu

Son dediğine ek olarak limon da sık, o çok etkili cidden bak unutmuştum; daha önce yapmıştım. Yoğurt, zerdeçal, limon ve çörek otu
Evet limonda ekleyeyim. Karanfili ilk defa duydum havanda dövüp ekle demiş. Şimdi betten araştırdım biraz zayıflatma özelliği varmış gervekten

Moral bozmak yok çok dikkat etmeye devam et yerleşmesin bi kaç gün içinde eski kilona dönersin merak etme.
Annemleri kahvaltıya cagirdim hala.yoldalar börek yapmış yarından sonra evlilik yıldönümüm vs vs of ya nasıl olcak bilsem en iyisi ben bugün çok dikkat edip bol bol spora gidemezsem annemler akşama kalırsa akşam ip atlarim ama baya bunaldim . 2 aydır 71.7 deydi zaten nasıl 70.8 den çıkar anlamadım

Kaç çıktın?

Gittiği kadar canım takip edebildiğim kadarıyla menülerin güzeldi adım da 10 binden aşağı değil gerisi olduğu kadar

Ne oluyor ki cnm ? Bende 71.7 çıktım ac karna soktayim ya
Bilemiyorum canım senin durumunu. Ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan diyetisyene başlamıştım. Çok fazla şikayet ediyorsun ve sürekli olumsuz düşünüyorsun bunun da etkisi var bence beynini şartladın tamamen.

Ben geldimm kızlar birkaç gündür çok sık aktif olamadım kendimin ve annemin sağlık sorunları sebebiyle ama bugun burdayım vee bugunü akşama sadece yoğurt yiyerek kapatacağım tartı bana selam vermiyor aç yatıcam.. Bir sürü yazı okudum kilomla ilgili çok uzun zamandır (bir buçuk sene) aynı kiloda olduğum için yani hiç ödemim olmadığı ve hızlı gelen kilolar olmadığı için bu gram gram gitme durumunun sebebinin bu olduğuna inanıyorum ya da inanmaya çalışıyorum.
Sabah kahvaltıdan sonra çıktım 11 bin adım attım eve geldim umarım bunlara değer... Önümüzdeki hafta annem ameliyat olacak inşallah o ara bozulmaz düzenim ..Çok uzun oldu ama sizi özledim, nasıl alışıyor insan :)

Dünün Mensüsü

Sabah06,45
Füme etli kaşarlı omlet
1 dl ekmek

Ara 10,00
1 sade soda

Öğle 13,00
Misket köfte
Salata
Yoğurt

Ara 16,00
200 ml süt

Akşam 19,00
2 kıyamalı pide
1 sb ayran

1,5 lt su
13 bin adım + 30 dk yürüyüş (çok tempolu değil)

Amiin çok zor tabii sende zor günler atlatmışsın kolay değil. Bende vardır bir Vakti zamanı diye avutuyorum kendimi. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Herşeyde bir hayır vardır canım
elinden geleni yap
ama sürekli düşünme moralini yüksek tut arka plana atmaya çalış beyninde ..
Aynen öyle. Sağlıklı beslenmeye spora odakliyim şu an. Dediğin gibi başka şeyler düşünüyorum. Öyle çok da sikmiyorum oğlum a baktıkça daha güzel hissediyorum

Aminn bende eylülde 4,5 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ama seninki daha acı vardır herşeyde bir hayır diyoruz
O yuzden dua ederken hep hakkımda en hayırlı olanı nasip et Rabbim diyorum. Ilkim benimde 3 aylik ti kürtaj oldum. Kalbi durdu. Cook üzücü. Ahirette sefaat edecek yavrularimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…