Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir canımO yuzden dua ederken hep hakkımda en hayırlı olanı nasip et Rabbim diyorum. Ilkim benimde 3 aylik ti kürtaj oldum. Kalbi durdu. Cook üzücü. Ahirette sefaat edecek yavrularimiz var
Çok geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer çabuk toparlar annenBen geldimm kızlar birkaç gündür çok sık aktif olamadım kendimin ve annemin sağlık sorunları sebebiyle ama bugun burdayım vee bugunü akşama sadece yoğurt yiyerek kapatacağım tartı bana selam vermiyor aç yatıcam.. Bir sürü yazı okudum kilomla ilgili çok uzun zamandır (bir buçuk sene) aynı kiloda olduğum için yani hiç ödemim olmadığı ve hızlı gelen kilolar olmadığı için bu gram gram gitme durumunun sebebinin bu olduğuna inanıyorum ya da inanmaya çalışıyorum.
Sabah kahvaltıdan sonra çıktım 11 bin adım attım eve geldim umarım bunlara değer... Önümüzdeki hafta annem ameliyat olacak inşallah o ara bozulmaz düzenim ..Çok uzun oldu ama sizi özledim, nasıl alışıyor insan :)
Kilo değildir cnm o merak etme gider bi kaç güne dikkat et senAnnemleri kahvaltıya cagirdim hala.yoldalar börek yapmış yarından sonra evlilik yıldönümüm vs vs of ya nasıl olcak bilsem en iyisi ben bugün çok dikkat edip bol bol spora gidemezsem annemler akşama kalırsa akşam ip atlarim ama baya bunaldim . 2 aydır 71.7 deydi zaten nasıl 70.8 den çıkar anlamadım
Adı ne canım?Günaydın kızlar. Cook rahatsız bir gece geçirdim dr yumurta geliştirici bir ilaç verdi aynı zamanda kanser tedavisi nde de kullaniliyor bu ilaç. Meme kanserinde. Çok huzursuzluk verdi Rabbim kolaylik versin inşallah
Özelden göndersin belki ilaç ismi yasaktırAdı ne canım?
Yok değil. En azından biz başka bir başlıkta yazıyoruz sorun olmuyor. Bende kullanıyorum. Merak ettim. Özeldende yazabilir farketmezÖzelden göndersin belki ilaç ismi yasaktır
Tamam o zaman canım sıkıntı olmuyorsa. Ben bi kaç konuda denk geldim moderatör düzenlemiş mesajları ondan dedim.Yok değil. En azından biz başka bir başlıkta yazıyoruz sorun olmuyor. Bende kullanıyorum. Merak ettim. Özeldende yazabilir farketmezasya_01
Bi de sen BDV de çok geziyosun kurban olim mapısa düşmeYok değil. En azından biz başka bir başlıkta yazıyoruz sorun olmuyor. Bende kullanıyorum. Merak ettim. Özeldende yazabilir farketmezasya_01
Ha ha geziyorum. Bir iki kez düştüm Mapusa. Şuan düşmemBi de sen BDV de çok geziyosun kurban olim mapısa düşmeher ihtamale karşı numaramı yazıyorum sana kaydet nolur nolmaz mesaj atarsın bildirimini
Bana da atar mısın Anka? Ne olur ne olmazKızlar başka isteyen olursa göndereyim numaramı zaten bazılarınızda var.
Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir canımherşeyin bi vakti var
Özelden yazıyorum canım Meme kanseri nde kullanıyor mus birde. Pahalida bir ilacAdı ne canım?
Kk de konu açılmış yasakmi burda bilmiyorum. Sen neden kullanıyorsun canımYok değil. En azından biz başka bir başlıkta yazıyoruz sorun olmuyor. Bende kullanıyorum. Merak ettim. Özeldende yazabilir farketmezasya_01
Biz tüp bebek, gebelik topic lerinde yazıyoruz. Sorun olmadı ama tavsiye etmiyoruz. Sadece bunu kullandık, şu oldu falan şeklinde. Zaten gebelik için kullanılan ilaçlar belki ondan sorun olmamıştır.Tamam o zaman canım sıkıntı olmuyorsa. Ben bi kaç konuda denk geldim moderatör düzenlemiş mesajları ondan dedim.
Zaten ya klomen ya o olacaktı..... canım. Meme kanseri nde kullanıyor mus birde. Pahalida bir ilac
Ben de bebek için. Bu adette tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım.Kk de konu açılmış yasakmi burda bilmiyorum. Sen neden kullanıyorsun canım
Duzelttim mesajı özelden attım ama alintilamissin o siradaZaten ya klomen ya o olacaktıhayırlı olsun tedavin canım.
Öyle mii bilmiyordum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallahBen de bebek için. Bu adette tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Bende sildim. Biz yüz kez yazdık önceden sorun yok.Duzelttim mesajı özelden attım ama alintilamissin o sirada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?