Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kilo değildir cnm o merak etme gider bi kaç güne dikkat et sen
Moralim çok bozuk ben şikayet etmiyimde kim etsin bnm yerimde kim olsa çoktan birakmisti herseyi 2 aydır verdiğim 1 kiloyu bugün geri almışım.
2 aydır 71.7 71.8 kabusundan kurtuldum 70.8 oldum derken tekrar 71.7 cikti

Kizcemle uyuya kalmışım ist hava kapalı yagmurda yağmış

Bu yüzden öğlen yemegimi yemedim kizcemi doyurup yattıydık geri kalkarim niyetine

Şimdi birkaç tane fındık badem yedim
Akşam yemeği hazirligina basliyim ben...

Bende surundum uykusuzluktan ama gündüz uyuyamiyorum. Ne güzel uyumussun

Cumartesi Pazar pazartesi benim diyetisyenim de yazdı kabak detoksu çok korkuyorum

Annemler vardı bugün yeni gittiler yemeğe kalib dedim kalmadılar geç oldu daha yeni yemek yapıyorum salona gidemiycem o yüzden bugün . Ne kdr sınır olsam da ip atliycam evde simdi

Moralim çok bozuk ben şikayet etmiyimde kim etsin bnm yerimde kim olsa çoktan birakmisti herseyi 2 aydır verdiğim 1 kiloyu bugün geri almışım.
2 aydır 71.7 71.8 kabusundan kurtuldum 70.8 oldum derken tekrar 71.7 cikti
Bence kendine bi uğraş bul. Sadece buna odaklanmış gibisin. Sağlıklı beslenmeye devam et spor da yapıyorsun er ya da geç gidecek. Bi süre tartıyı bırak ölçülerini takip et. Diyet düşüncesini kafandan sil. Bak mesela çok sık çiğ köfte yiyorsun. Hazır mı kendin mi yapıyorsun bilmiyorum. Hazırda içinde soya sosu, ucuz yağ var. Çok zararlı bu kilo vermemen için bi etken.
Pide yedin kola içtin mesela. Bunlar üst üste olunca doğal olarak etkiliyor. Spora vücudun alıştı biraz azaltman lazım. O konuda da hem fikir olamadık. Kızlar sana detoks yap dedi ona da yanaşmadın. Bilmiyorum burada sürekli aynı şeyi yazıyorsun herkes tavsiye veriyor uymuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…