Tamam canım belki dedim zaten emin değildimBende sildim. Biz yüz kez yazdık önceden sorun yok.
Bilemiyorum canım senin durumunu. Ben senin yerinde olsam şimdiye çoktan diyetisyene başlamıştım. Çok fazla şikayet ediyorsun ve sürekli olumsuz düşünüyorsun bunun da etkisi var bence beynini şartladın tamamen.
Moralim çok bozukKilo değildir cnm o merak etme gider bi kaç güne dikkat et sen
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım rabbim kolaylık versin hayırlısıyla nasip etsin inşallahBen de bebek için. Bu adette tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Amin canım. Çok sağol.İnşallah olumlu sonuç alırsın canım rabbim kolaylık versin hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amiin inşallah
Bende surundum uykusuzluktan ama gündüz uyuyamiyorum. Ne güzel uyumussunKizcemle uyuya kalmışım ist hava kapalı yagmurda yağmış
Bu yüzden öğlen yemegimi yemedim kizcemi doyurup yattıydık geri kalkarim niyetine
Şimdi birkaç tane fındık badem yedim
Akşam yemeği hazirligina basliyim ben...
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşlar çabanızı mükafatlandırsın. Şuanda orucumu açıyorum ve ilk duam buBen de bebek için. Bu adette tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Cumartesi Pazar pazartesi benim diyetisyenim de yazdı kabak detoksu çok korkuyorumBu arada 3 günlük detoks ve bugün akşama kadar yemek yememe sonucunda çok iyi kilo gitmiş. Turşu suyu şişkinliğini ancak attım sanırımbundan sonra ayda 1 kere yaparım bu kabak detoksunu sadece 3 güncük nasıl olsa
Sağol canım. Allah kabul etsinAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşlar çabanızı mükafatlandırsın. Şuanda orucumu açıyorum ve ilk duam bu
Inşallah olumlu sonuçlarla gelirsin bize de müjdeler verirsin canımBen de bebek için. Bu adette tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Bence kendine bi uğraş bul. Sadece buna odaklanmış gibisin. Sağlıklı beslenmeye devam et spor da yapıyorsun er ya da geç gidecek. Bi süre tartıyı bırak ölçülerini takip et. Diyet düşüncesini kafandan sil. Bak mesela çok sık çiğ köfte yiyorsun. Hazır mı kendin mi yapıyorsun bilmiyorum. Hazırda içinde soya sosu, ucuz yağ var. Çok zararlı bu kilo vermemen için bi etken.Moralim çok bozukben şikayet etmiyimde kim etsin bnm yerimde kim olsa çoktan birakmisti herseyi 2 aydır verdiğim 1 kiloyu bugün geri almışım.
2 aydır 71.7 71.8 kabusundan kurtuldum 70.8 oldum derken tekrar 71.7 cikti
Ben çok seviyordumCumartesi Pazar pazartesi benim diyetisyenim de yazdı kabak detoksu çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?