Ay Allah razı olsun yaa gözlerim doldu şu anAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşlar çabanızı mükafatlandırsın. Şuanda orucumu açıyorum ve ilk duam bu
İnşllah ben de severimBen çok seviyordum
2 gündür detoks şeklinde değil de öylesine yiyorum baya soğudum
Bazen kavurdum bazen kavurmadan yaptım cacık gibi oldu. Öğlenleri arada tatlı bileyler yesem de yine 62 leri gördüm şükür uzuuun aradan sonra. İçine bol dere otu doğrayıp pul biber atıp güzel oldu ama 3 günden fazla yapılmaz 3. Günün sonunda yarısını tabağın ancak yiyebildimCumartesi Pazar pazartesi benim diyetisyenim de yazdı kabak detoksu çok korkuyorum
Ne güzel canım takıldığım kilolarda senden tarifini isterim desene yarina gümbür gümbür geliyorsunBazen kavurdum bazen kavurmadan yaptım cacık gibi oldu. Öğlenleri arada tatlı bileyler yesem de yine 62 leri gördüm şükür uzuuun aradan sonra. İçine bol dere otu doğrayıp pul biber atıp güzel oldu ama 3 günden fazla yapılmaz 3. Günün sonunda yarısını tabağın ancak yiyebildim
Canim bi arastirsan detoks fln yapsan hemen pes etme sen kaç kilolardan bu kiloya gelmissinAnnemler vardı bugün yeni gittiler yemeğe kalib dedim kalmadılar geç oldu daha yeni yemek yapıyorum salona gidemiycem o yüzden bugün . Ne kdr sınır olsam da ip atliycam evde simdi
Her şeyi birbirine karıştırmış vaziyetteyimBugün yediklerim
Sabah 09:30 peynir 5zeytin 4 ceri domates 2dilim tb ekmeği yeşil çay
12:30 bi muz
16:00 badem fındık
17:20 bi kase kadar et kavurması iki ceri dometes 2dilim tb ekmeği
( ayran corba flnda vardi canım istemedi)
Sonra yeşil çay meyve yersem yazarım
Anka Etiket yapayimda hiç bir yazdığım msj görmüyorsun kaptanim yorumu bırak beğeni bile yok ☹
Evet yeni baktrdım cnm hepsi normsl hatta insulin şeker vs hepsi hiç bu kdr iyi cikmamisti insulin direndim vardı şimdi en alt seviyede ve hiç yok. Çok moralim bozuldu 2 aydir zaten 71.7 den kurtulamadım geçen hafta 70.8 cıktı yine 71,7 yi görünce cildirdimCanim bi arastirsan detoks fln yapsan hemen pes etme sen kaç kilolardan bu kiloya gelmissin
Bide kansızliga ve diğer degerlerine hıc baktirdinmi
Har sabah 7 kalkıyorum geri uyuyamiyorum canım evi topla kahvaltı zaman geçiyorBende surundum uykusuzluktan ama gündüz uyuyamiyorum. Ne güzel uyumussun
Kabak hiç sevmiyorum ama pazartesi salı çarşamba ayran detoksu olabilir sadece akşam öğünü olarak ? Ayşe tuğba sengel in detoksuBak ben hafta sonu kabak detoksu yapacağım. Cumartesi evlilik yıl dönümündü galiba. Pzar Pazartesi salı yap sen de ikisini beraber yaparız B Baharyagmuru35
Tekrar geçmiş olsun anka ❤Her şeyi birbirine karıştırmış vaziyetteyim
Geçmişe bakmaya iki kere niyetlendim ikisinde de istifra ettim 2 dk güncel mesajlara bakıp çıkıyorum. Uzun süre bakınca midem bulanıyor çok fena oluyorum. Bu hafta kusuruma bakmayın haftaya bol beğeni ve yorumla telafi ederim
Menü güzel afiyet olsun.
Yarın kesin 69 lu bişey görürüm çok ümitliyim bu kadar hastalığa değer inşallahTekrar geçmiş olsun anka ❤
Ben nefffret ediyorum dokunamıyorum bile ama denicem. Düşündükçe tüylerim diken diken oluyorKabak hiç sevmiyorum ama pazartesi salı çarşamba ayran detoksu olabilir sadece akşam öğünü olarak ? Ayşe tuğba sengel in detoksu
Yani çok iddialı değilim ama hepimiz elimizden geleni yapıyoruz gerisi ödem stres vs durumumuza bağlıNe güzel canım takıldığım kilolarda senden tarifini isterim desene yarina gümbür gümbür geliyorsun
Çok mide bulandiric ya birisi denems 3 gün 3 gün sonunda sadece ödemden gitmiş 1 kilo yağdan gitmemiş olcturmus 3.gün sonu artık kusacaktim demişBen nefffret ediyorum dokunamıyorum bile ama denicem. Düşündükçe tüylerim diken diken oluyor
İnşallahİnşllah ben de severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?