- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Karbonhidrat sabah öğlen canım cuma 77 kiloyu görmeyi hayal et lütfenBugünkü menümü yazayim
Kahvalti 8de ev yapimi iki kücük pogaca ve kahve
Ara kahve
Öglen 1:30da bir tabak karisik meze (2 kuru patlican dolma, az kisir, az humus, bir sigara boregi, yogurtlu kizartma)
Aksam 5te yarim croissant
Canım ben çok ilgilenen olmadı diye yapmadım. Yaparım tabii yarınKızlar genel olarak menuler iyiydi tek tek alıntı yapamadim
Cuma günü bi atak yapalım artık artı kimse gelmesin
HattaAnka Müsait olduğunda cuma hedeflerimizi yaparsa süper olur
Insallah görürsün canim ne güzel motivasyonun harikaKarbonhidrat sabah öğlen canım cuma 77 kiloyu görmeyi hayal et lütfen
Akşam 6 da yediğim açım ama 80 kiloyu hatta 79.9 görmek istiyorum cuma günü
Canim benim yeni kiloma göre hedef koyarsin.Canım ben çok ilgilenen olmadı diye yapmadım. Yaparım tabii yarın
Doğru dediğini yapacağım canım aynenTesekkur ederimm
Kaptan seni izne ayirmak istemiş bence en iyisini yapmis. Ben şöyle düşünüyorum senle ilgili kafana cok takip her seyi kendine yasak diye dusunuyorsun deli gibi spor yapsan da olmuyo bence psikolojik.
Benim önerim haftasonu aklında varsa bi yemek istediklerin ye kilo alacaksan da al bi kirilma yasaman lazim sonra de ki tamam yedim nefsim köreldi diyete devam edecegim ve kacamaksiz zamanlara don kilonu dök gel ...
Canım çok geçmiş olsun. Dün çok giremedim. Acil şifalar dilerim.Herkese geçmiş olsun dilekleri için tşk ederim arkadaşlar ameliyat olup toparlar toparlamaz geri döneceğim aranıza. Hepinizi çok seviyorum.
İyi geçer inşallah çabucak toparlanırsın. Geçmiş olsun.Herkese geçmiş olsun dilekleri için tşk ederim arkadaşlar ameliyat olup toparlar toparlamaz geri döneceğim aranıza. Hepinizi çok seviyorum.
Saat kaç oldu ben daha uyuyacağım
Rakipler bu hafta da devam etsin kızlar. SadeceSu perisi86 ile madamhd beraber olsun. Sizin rakipleriniz izine ayrıldı malum. Takımın en çalışkan 2 üyesi baya çekişmeli geçecek bakalım
Ooo hadi bakalım severim Dişli takipleri ıyi olan kazansın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?