- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
18 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Öğle 13.30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak biber kavurma
1 d tahıllı ekmek
Ara 16.30
1 armut
1 b ayran
2 ceviz
Akşam 19.00
4 köfte
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 lt su
mutfağı kırkladım bugün (dolap ve koltuk silme, koltukları çekip altlarını süpürdüm vs)
Ya ben resmen saldım diyeti falan. İçimden hiç bir şey gelmiyor71 i geçmişimdir yine. Kabak detoksuna çok güveniyordum 2 kilo kesin gider diyorduk diyetisyenle ama yiyemedim çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. yarın diyetisyenle tartı günümüz bakalım kaç gelicem ne diyecek.
Yarın yeni liste hazırlayacağız inşallah bakalım. Pes etmiyorum ama tam 69 görecekken bozmama sinir oldum. Listeye girince daha rahat olacağım inşallah haftayaliste resmen iştahımı kesiyor benim
İnşallah canım yaaay bende 80.1 olmuştum hamile olduğumu öğrenince saldım ama sonra pişman oldum 7leri göremedim diye üzülmüştüm. Ama şimdi yakında görecem inşallah. Pes etmek yok sen 49ları görmüş insansın yine yaparsın
Bizde eşimle aylardir o suruncemedeyiz gerçekten çok çok zorMorallerim cok bozuk .. ev alsak alamiyoruz
Kiralik başka eve çıksak ev fiyatları uçmuş . Yeri kotu dağ başı ulaşım zor olan lüks bina yapılan yerler var orda 1400 1500 . Ama onun Harici heryer eski iğrenç yüzüne bakılmayacak evler olmuş 1600 . Eski evlerde de o kdr pahalı oturamayız. Şimdiki ev yeri çok iyi mahalle çok iyi ama ev bakımsız eski . Mutfak yeni yapıldı ama yalıtım yok onunu bina kapatıyor zor ısınıyor bahçe katı evim . Üstte tek bina var müstakil . Buralar hep müstakil mahalle olarak . Evler hep eski yapı . O yüzden doğalgaz çok geliyor düzgün isinmadigimiz halde . Eve de sığamıyoruz. Vs vs banyo dökülüyor . Lüks bi ev istiyorum o da sadece dağın başında yeni yapılan yerlerde var geri kalan bizim bütçede çok çirkin evler var ve çok pahalı . Asgari ücretin 2000 tl olduğu devirde en kotu ev kirası 1600 olmuş yazık ya gerçekten yazık ..
Günaydın arkadaşlarbu gün enerjik uyananlar kaldırsın ❤
Çok heyecanlıııı70li kilolarda olanlar az bekleyin geliyorum gümbür gümbür
Nasıl canım ayağa kaldırdılar mı?
Evet canım kalktı yürüyor şimdi, sıvı filan besleniyor. Çok şükür durumu iyi :)Nasıl canım ayağa kaldırdılar mı?
Olur inşallah dikkat edersen. Ben 71 geldimGünaydın kızlar, sabah tartıldım 64.4 olmuşum acaba kalan üç günde 100er gram versem bu hafta 500 gram götürebilir miyim ki :) Gerçi regl oldum ama :/ Biraz şansımı zorlayacağım yine de. 200 gitmiş 300 daha gitse süper olur. Hatta 400 daha gitse düz 64 olsam ne süper olur yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?