Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende hiiiiiiç sevmem normalde ağzıma sürmem ama o kadar tatlı istiyordu ki canım onu bile yedim düşün
Ayy yok sevmedigim tatliyi krize girsemde yemem
Afiyet olsun canım ekstra sporda olsa güzel olurdu

Akşam yemeğini biraz daha erken yiyebilsen bide üzüm seker orani yüksek bir meyve
Yoksa güzel menu

Ankam hasret birakma bizi kendine yorumlarını merak ediyorum kolay gelsin canım
Ya ben resmen saldım diyeti falan. İçimden hiç bir şey gelmiyor 71 i geçmişimdir yine. Kabak detoksuna çok güveniyordum 2 kilo kesin gider diyorduk diyetisyenle ama yiyemedim çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. yarın diyetisyenle tartı günümüz bakalım kaç gelicem ne diyecek.

Ümitsizliğe kapılma canım. Yarın sil baştan başlarsın

Kacamak yapinca genellikle böyle salıyor insan kendini
Bence diyetisyeninle yiyebilecegin bi liste hazirlamasini iste
Cocuklarla diyette zor oluyor seni çok iyi anlıyorum ama ipin ucunu bir birakirsan 80leri görürürsün

73 kiloya düşmüştüm bi saldım kendimi 86kiloda görünce dedim 90lari görürsem dönüşüm zor olacak

Pes etmiyecem bu sefer ilk hedefim 70 sonra 65
Yılbaşı hedefimi belki iki haftaya kadar gorururum inş

Pes etmek yok ankam❤❤

Kizlar cok hasta oldum yorganin icinden yaziyorum menümü
Kahvalti 8de bir adet haslanmis yumurta, elmali cörek, kahve
Öglen salamli kasarli sandvic, cay
Aksam salata, mücver, cacik

Ümitsizliğe kapılma canım. Yarın sil baştan başlarsın
Yarın yeni liste hazırlayacağız inşallah bakalım. Pes etmiyorum ama tam 69 görecekken bozmama sinir oldum. Listeye girince daha rahat olacağım inşallah haftaya liste resmen iştahımı kesiyor benim

Kizlar cok hasta oldum yorganin icinden yaziyorum menümü
Kahvalti 8de bir adet haslanmis yumurta, elmali cörek, kahve
Öglen salamli kasarli sandvic, cay
Aksam salata, mücver, cacik
Çok geçmiş olsun canım yaa benim de boğazım yanıyor inşallah sabaha kötüleşmem. 5 gün tatil gezecektik güya

İyi akşamlar herkese şehir dışında olmam sebebiyle diyete uyamıyorum. Ama yine de elimden geleni yapıyorum. En azından geç vakit ve aralarda yemiyorum. Bir de tuvalet sıkıntısı yaşıyorum. Menüm:
Kahvaltı (9.00)
3 kaşık menemen
2 dilim ekmek

Akşamüzeri(15.30)
1 dilim kek
2 sarma
1 sebzeli cevizli yöresel ekmek (1 büyük poğaça kadar)

Bol ıhlamur, kuşburnu çayı soba üzerinde
8500 adım hızlı tempoda.

Acı biber kremi aldım bakalım içerden beceremedim dışardan deneyeyim
Bekarken bir ara yine kilo veriyordum. Hatta 50-59 kg lar beraber zayıflıyor topiğine yazıyordum. 9 10 yıl önce o dönemler karnıma biberiye yağı sürüp poşet sarıp öyle yürürdüm. Tabi başka işim sorumluluğum yoktu. bayağı bi incelmişti belim karnım

Morallerim cok bozuk .. ev alsak alamiyoruz
Kiralik başka eve çıksak ev fiyatları uçmuş . Yeri kotu dağ başı ulaşım zor olan lüks bina yapılan yerler var orda 1400 1500 . Ama onun Harici heryer eski iğrenç yüzüne bakılmayacak evler olmuş 1600 . Eski evlerde de o kdr pahalı oturamayız. Şimdiki ev yeri çok iyi mahalle çok iyi ama ev bakımsız eski . Mutfak yeni yapıldı ama yalıtım yok onunu bina kapatıyor zor ısınıyor bahçe katı evim . Üstte tek bina var müstakil . Buralar hep müstakil mahalle olarak . Evler hep eski yapı . O yüzden doğalgaz çok geliyor düzgün isinmadigimiz halde . Eve de sığamıyoruz. Vs vs banyo dökülüyor . Lüks bi ev istiyorum o da sadece dağın başında yeni yapılan yerlerde var geri kalan bizim bütçede çok çirkin evler var ve çok pahalı . Asgari ücretin 2000 tl olduğu devirde en kotu ev kirası 1600 olmuş yazık ya gerçekten yazık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…