- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ayy yok sevmedigim tatliyi krize girsemde yememBende hiiiiiiç sevmem normalde ağzıma sürmem ama o kadar tatlı istiyordu ki canım onu bile yedim düşün
Afiyet olsun canım ekstra sporda olsa güzel olurdu18 Kasım Menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Öğle 13.30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak biber kavurma
1 d tahıllı ekmek
Ara 16.30
1 armut
1 b ayran
2 ceviz
Akşam 19.00
4 köfte
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 lt su
mutfağı kırkladım bugün (dolap ve koltuk silme, koltukları çekip altlarını süpürdüm vs)
Ankam hasret birakma bizi kendine yorumlarını merak ediyorum kolay gelsin canımMisafirlerim yeni gitti etrafı toplayıp geliyorum inşallah
Ayy yok sevmedigim tatliyi krize girsemde yemem
Afiyet olsun canım ekstra sporda olsa güzel olurdu
Akşam yemeğini biraz daha erken yiyebilsen bide üzüm seker orani yüksek bir meyveHayırlı akşamlar
Menüm
Sabah 07:30
1 dilim ç.ekmeği
1 Kaşık menemen
5 zeytin
1 KK peynir
Ara 11:00
1 porsiyon üzüm
Öğle 14:00
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık er kavurma
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Ara 17:00
1 porsiyon üzüm
Akşam 20:30
Tavuklu çorba
Bol Salata
2 dilim ç.ekmeği
Bende perşembe günü yürüyüş yapmiyorum bazende haftada 2gunBen iki günde bir yürüyüş yapıyorum canım bugün yürüyüş günüm değildi
Ya ben resmen saldım diyeti falan. İçimden hiç bir şey gelmiyorAnkam hasret birakma bizi kendine yorumlarını merak ediyorum kolay gelsin canım
Ümitsizliğe kapılma canım. Yarın sil baştan başlarsınYa ben resmen saldım diyeti falan. İçimden hiç bir şey gelmiyor71 i geçmişimdir yine. Kabak detoksuna çok güveniyordum 2 kilo kesin gider diyorduk diyetisyenle ama yiyemedim çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. yarın diyetisyenle tartı günümüz bakalım kaç gelicem ne diyecek.
Kacamak yapinca genellikle böyle salıyor insan kendiniYa ben resmen saldım diyeti falan. İçimden hiç bir şey gelmiyor71 i geçmişimdir yine. Kabak detoksuna çok güveniyordum 2 kilo kesin gider diyorduk diyetisyenle ama yiyemedim çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. yarın diyetisyenle tartı günümüz bakalım kaç gelicem ne diyecek.
Ümitsizliğe kapılma canım. Yarın sil baştan başlarsın
Yarın yeni liste hazırlayacağız inşallah bakalım. Pes etmiyorum ama tam 69 görecekken bozmama sinir oldum. Listeye girince daha rahat olacağım inşallah haftayaKacamak yapinca genellikle böyle salıyor insan kendini
Bence diyetisyeninle yiyebilecegin bi liste hazirlamasini iste
Cocuklarla diyette zor oluyor seni çok iyi anlıyorum ama ipin ucunu bir birakirsan 80leri görürürsün
73 kiloya düşmüştüm bi saldım kendimi 86kiloda görünce dedim 90lari görürsem dönüşüm zor olacak
Pes etmiyecem bu sefer ilk hedefim 70 sonra 65
Yılbaşı hedefimi belki iki haftaya kadar gorururum inş
Pes etmek yok ankam❤❤
Çok geçmiş olsun canım yaaKizlar cok hasta oldum yorganin icinden yaziyorummenümü
Kahvalti 8de bir adet haslanmis yumurta, elmali cörek, kahve
Öglen salamli kasarli sandvic, cay
Aksam salata, mücver, cacik
Nedir bu halimizÇok geçmiş olsun canım yaabenim de boğazım yanıyor inşallah sabaha kötüleşmem. 5 gün tatil gezecektik güya
Sağol canım haklısın. Daha çok dikkat etmeliyim.Akşam yemeğini biraz daha erken yiyebilsen bide üzüm seker orani yüksek bir meyve
Yoksa güzel menu
Ooo az kalmışYarın yeni liste hazırlayacağız inşallah bakalım. Pes etmiyorum ama tam 69 görecekken bozmama sinir oldum. Listeye girince daha rahat olacağım inşallah haftayaliste resmen iştahımı kesiyor benim
Bekarken bir ara yine kilo veriyordum. Hatta 50-59 kg lar beraber zayıflıyor topiğine yazıyordum. 9 10 yıl önce o dönemler karnıma biberiye yağı sürüp poşet sarıp öyle yürürdüm. Tabi başka işim sorumluluğum yoktu.Acı biber kremi aldım bakalım içerden beceremedim dışardan deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?