- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 348
Ellerine sağlık canım sadece kilo alanlara eksi koyuyoruz diğerlerine işaret koymuyoruzCordelia_1605 (86.5/86.3/-0,2/%-0,23)
Elifcig93 (61,3/60.9/0,4/%1)
MorVampirella(67/67.7/+0.7/%+1.04)
fantastikaaa( 86///) izine ayrıldı
asya_01 ( 75/75.1//%+0.13)
mavimli(78///%)
Su perisi86 (81.5///%)
Mavi95(71.3///%) izine ayrıldı
aslihancngz(64,6///%)
cemrenil(62.5///%)
madamhd(84///%)
Zeyas(85,1/86/0.9/%+1.05)
Sarayca(63.7/63/-0.7/%-1.09)
Ben kendımle alakalı bısey farkettım 3 ıle 6 arasında bana bı atak gelıyor yersem o zaman yerım. Kazasız belasız gecırırsem o saatlerı daha aklıma bısey gelmıyor. Sabahlarıda gayet ıyıyımAynen dünyaları yemedikçe baklava börek yenmezse 5 ten sonra yememek kilo verdirir. Ben de 5 e kadar yemesem dururum. Hiç sorun değil. Gece yemek istiyor canım
Bu hafta lısteye alcan mı benıEllerine sağlık canım sadece kilo alanlara eksi koyuyoruz diğerlerine işaret koymuyoruz
Yok onu düzelteceğizmavimli kilo geçen hafta 78 bu hafta 79.2 doğru mu?
Rica ederim kaptanim düzeltti. Olmuş mu?Ellerine sağlık canım sadece kilo alanlara eksi koyuyoruz diğerlerine işaret koymuyoruz
Alayımı mı söz veriyor musun dikkat edeceğine ortadan kaybolmayacağına. Çok geçmiş olsun bu arada canım tansiyonun mu düştü.Bu hafta lısteye alcan mı benı
Sagol canım heralde tansıyonum dusuk. Soz soz verırım ınsallah verılecek en az 10 kılom varAlayımı mı söz veriyor musun dikkat edeceğine ortadan kaybolmayacağına. Çok geçmiş olsun bu arada canım tansiyonun mu düştü.
Tamam canım herkes bildirimini tamamlasın duruma göre alayım inşallahSagol canım heralde tansıyonum dusuk. Soz soz verırım ınsallah verılecek en az 10 kılom var
Canım dikkat ettim aslında ama misafir olunca önüne diyete uygun yiyecekler gelmiyor malesef . Memlekete gitmek beni mahvettiSarayca tebrik ederim canım çok güzel gitmiş
Su perisi86 senin disiplinine hayranım zaten çok iyi gidiyorsun kendini şartlama gidebildiği kadar gitsin
Z zeyas hani dikkat edecektik çok üzüldüm ama ya
asya_01 ilaç ödem yapmış olabilir. Vücudun alışır yakında sıkma canını.
Mor Vampirella senin de annen hastaydı haftaya toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?