- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Ben yine 71.6 çıktım valla ben bu 71 büyüsünü cozemedimAlayımı mı söz veriyor musun dikkat edeceğine ortadan kaybolmayacağına. Çok geçmiş olsun bu arada canım tansiyonun mu düştü.
Kızlar yine psikolojik olarak ıyi hissetmiyorum kendimi
Sabah saglik ocağına gidip demir hapımi yazdiracagim
Beynim düşünceler beni yedi bu akşam
Hastasin ışte sedimantasyon belkide düşmedi sorunun kansızlık değil başka hastalığın var düşüncesi nefesimi kesiyor
Psikiyatrise randevu alsam 2hafta sonra ancak alabilirim
Aile hekimine konusacagim bakiliyorsa yaptiracagim kan testi bu seferde pazartesi kadar hayatı kendime zehir ederim biliyorum
@MorVampirella bilgin varmı bu konuda devlette yaptırdığım testte sınır 20 iken benimki 36 çıkmıştı sedimantasyon 10 günlük demir hapı kullanimindan sonra göğüs hastalıklar dr özele gittim
test yenilendi 30 cikti dr düşüşe geçmiş olması iyi birşey yukselmemiste buda ıyi birşey dedi hemen değişen bir test değil 3 4 ay sonra tekrar yapılsın dedi ama içim içimi yiyor
Psikolojik durumum biliyorum kurtulamiyorum bu durumdan hep kötü bi hastaligim varmış hissi ve üzerine sedimantasyon yükseliği anksiyete bozukluğum tavan yaptı
Ilk psikiyatrise gittiğimde dusuncelerimi soyledigimde küçük çocuğun olmasaydı yatisini isterdim dedi
Çünkü beynimdeki düşünce bana şunu söylüyordu ölüm sana gelmeden sen ölüme git bunu yazarken bile üzülüyorum kendime
Dr bunu duyunca böyle bir sorunla karşılaşırsan bekleme dedi çok şükür ilaclar fayda etti böyle bir düşünce yok
Ama bir korku endişe yoruldum artık
Lütfen bana dua edin
Depremden sonra daha da kötülestim
Sabah bılınc kaybı yasadım resmen kendımı yerde cenemı yuzumu agrırken buldum. Heralde yuzumun ustune dustum kıvranırken buldum kendımı bacagımın ustunde kramp olusmus.. hala yuruyemıyorum.. allah beterınden saklasın
Zorlama o zaman şart değil.Dut kurusu attım da kaptancım yine de sevemedim yaaaa :/
Afiyet olsun canımSabah 8.30
Klasik kahvaltı
1 haş yum
Peynir
Zeytin
Bir lokma bal kaymak
Öğlen 13.30
1 kase mercimek çorbası
Akşam 19.00
1 tabak tarhana
1 tabak türlü
Su 1.5 lt
Spor yapamadım ya bugün temizlik yaptım kışa hazırlık izinliyim diye aradan çıksın dedin, aşırı yoruldum. Yapamayacağım sanırım spor.
Günaydın arkadaşlar. İşe daldım bildirim yapmayı unutmuşum.
Geçen hafta 63.7 kg
Bu hafta 63.0 kg
Fark 0.7 kg
Yüzde 1.098
bacagımdan yuruyemesemde tartılmayı unutmadımgecen hafta 74.9 bu hafta 74.2 arada kı fark 700 gr.. bu hafta gayet ıyı dıye dusunuyorum ☺
Günaydin kizlar benim menülerime güvenmeyip laf atanlar utansin. Nerdeyse bir kilo vermisim
Anka yeni tartida 79.2 kiloyum
Hep söyledim gene söylüyorum isin sirri aksam yemegini en gec 5 te yemek. Gündüz ne yersem yiyeyim aksam 5 te yemegi kesince kilo veriyorum bu kadar basit. Tabi gündüz dünyalari yemiyoruz o kadar da degil
Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar
Tartıldım; 60,9 . Geçen Hafta 61,3 çıkmıştım. Sanırım yine yavaşladı kilo vermem. Geçen hafta reglden dolayı bir kaç kaçamağım oldu ama ben yine en az bi 600 gr veririm diyodum. 400 gr vermişim. Buna da şükür. Umarım takılmam yine bu kilolarda.
Hedefime 1,9 kilo kaldı. Ama 3 ay oldu. artık sıkıldım diyetten.
61,3/60,9/0,4/1,00
Birazdan hazırlanıp sağlık ocağına gideceğim
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.5
Bu haftadan sonra gr gr gider diye düşünüyorum en az 500gr en fazla 700 gr
Geçen hafta 79.3
Güncel :81.3
Bence sen tartıyı bi kaldır. Pilini eşine ver saklasın. Tartılma bi süre. 2 hafta sonra tartıl. Tabii kafanda da düşünüp durma. Bi meşgale bul kendineBen yine 71.6 çıktım valla ben bu 71 büyüsünü cozemedim
WC miSabah sabah çok hareketli başladık güne
Dersine son anda çalışan öğrenci gibi bende sabah eksiye düşmeye uğraştım ve başardım şükür
Geçen hafta = 84
Güncel = 83,6
Fark = 0,4
Yüzde = 0,48
Eki Görüntüle 2557646
Ya sen ne diyosun ben 61 kiloyken ağlaya ağlaya diyetisyene gittim. Kapıda oturdum sıra bekliyorum. Tombul tombul bi anne kız geldi. Dediler ki taaa sen ne zaman başladın çok güzel zayıflamışsınAyyyysen anladın işte 73.0 bir zamanlar 63 bile çok fazla kilo gibi geliyordu bana
çok güzelSabah sabah çok hareketli başladık güne
Dersine son anda çalışan öğrenci gibi bende sabah eksiye düşmeye uğraştım ve başardım şükür
Geçen hafta = 84
Güncel = 83,6
Fark = 0,4
Yüzde = 0,48
Eki Görüntüle 2557646
1 kez tartıldım bu hafta ama hani biraz yedim dinlendim üstüne diyet başladım ya ne durumdayım merak ettim bencede zaten tartilsamda 71 den başka rakam görünmüyoBence sen tartıyı bi kaldır. Pilini eşine ver saklasın. Tartılma bi süre. 2 hafta sonra tartıl. Tabii kafanda da düşünüp durma. Bi meşgale bul kendine
Aynen resmen kurtardın biziYaaa ıste bakbenım sayemde
Havaya bak havaya gören de %4 getirdi sanacakGünaydin kizlar benim menülerime güvenmeyip laf atanlar utansin. Nerdeyse bir kilo vermisim
Anka yeni tartida 79.2 kiloyum
Hep söyledim gene söylüyorum isin sirri aksam yemegini en gec 5 te yemek. Gündüz ne yersem yiyeyim aksam 5 te yemegi kesince kilo veriyorum bu kadar basit. Tabi gündüz dünyalari yemiyoruz o kadar da degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?