Kolay gelsin.Kızım uyudu şimdi lif örmeye devam edeyim yeşil cayimida ictim
Bende küçük oglanı uyuttum battaniye örüyorum eline saglık cnmKızım uyudu şimdi lif örmeye devam edeyim yeşil cayimida ictim
Benimde vücut tipim aynı canım. Üstümle alt beden arasında 2 bedene yakın fark var. Ama üstümün kilolu olup bacaklarımın incecik olmasını istemezdim bence böylesi daha iyi. Zayıflayacağız inşallah ve böyle bir problemimiz olmayacak
Bunların hepsi geçecek bölgesel çalışıp aşarız hepsini. Moral bozmak yok. Benim şu an sayılı kıyafetim var. Bişeyler almak benim de içimden gelmiyor. Çünkü 44-46 arası bir bedendeyim. Ve zayıflayacağıma inancım tam.Ocak veya şubatta işe başlamadan önce alışveriş yapıcam. Bu beni acayip gaza getiriyor.
Bence olur 4 kilo. Sen azimlisin canım yaparsın.
Senin 4 kilo kalmış benim 10 kilo var1 ayda 4 kg çok gibi değil mi
Kolay gelsin. Nasıl oldunuz? Daha iyisiniz sanırım. Sen başarırsın canımSelam kızlar
Hastalığın üzerine bi de aşı olunca bebeğin huyu inanılmaz değişti. Bütün gün kucağımdan inmedi. Şimdi ayağımda sallıyorum. 3 günlük bulaşık vardı mutfakta resmenbaya yıkadım az kaldı bebek uyursa onları da yıkayacağım.
Evet düzeninin bozulmasından dolayı psikolojik olarak etkinlenmiş olabilirsin canım. Kendi evinize geçince yine eski temponu yaklarsın. Bölgesel hareketlerle orantısızlık da baya toparlanıyor. Benim arkadaşım vardı poposu ayrı bi dünya basenler ayrı bi dünyaydı ki kilosu 63 falanmış o zamanlar. Göbek falan hiç yoktu. Platese başladı düzenli hiç aksatmadan inanılmaz değişti. Hiç belli olmuyor artık. Sporla sen de halledersinHepiniz sağolun yazdiklariniz icin kizlar.. evimden ayri olunca spor hep aksadi bu aralar. Haftasonu evime geçeceğim daha bi duzene girerim sanirim spor konusunda. Duzensizlik beni yordu psikolojik olarak sanirim ve yani benden kilolu olan ama daha zayif duran o kadar cok arkadaşım var ki çünkü benim bolgesel bi kilom var belim ve kalcam arasinda basenlerim arasinda cook fazla fark var. Pantolon alsam beli bol bacaklari dar bluz alsam ustu cok guzel ama kalcama oturur yani icimden gelmiyo hib bi sey
Toparlanıyoruz yavaş yavaş çok şükür. Normale döneceğiz inşallahKolay gelsin. Nasıl oldunuz? Daha iyisiniz sanırım. Sen başarırsın canım
Insallah kaptanim insana bazen bi mutsuzluk geliyor ya bugun öyle bir gündüEvet düzeninin bozulmasından dolayı psikolojik olarak etkinlenmiş olabilirsin canım. Kendi evinize geçince yine eski temponu yaklarsın. Bölgesel hareketlerle orantısızlık da baya toparlanıyor. Benim arkadaşım vardı poposu ayrı bi dünya basenler ayrı bi dünyaydı ki kilosu 63 falanmış o zamanlar. Göbek falan hiç yoktu. Platese başladı düzenli hiç aksatmadan inanılmaz değişti. Hiç belli olmuyor artık. Sporla sen de halledersin
Kizzzz ne diyon sen
Ben oyleyim ama bacaklarım çok ince değil evet üst tarafım genis
Bende bende. Bu hafta çok heyecanlıyım. Yarın yine güzel bir eksi görmeyi umuyorum. Akşam yemeğinde turşu yedim. Etkiler mi acaba?Cuma yaklaşınca sabırsızlanıyorum ya biran önce cuma olsun istiyorum
A.s canım uyumadan bi bakıyım dedim geçmiş olsun yarına biraz huysuzluğu gider inş bebişinSelam kızlar
Hastalığın üzerine bi de aşı olunca bebeğin huyu inanılmaz değişti. Bütün gün kucağımdan inmedi. Şimdi ayağımda sallıyorum. 3 günlük bulaşık vardı mutfakta resmenbaya yıkadım az kaldı bebek uyursa onları da yıkayacağım.
Ahh keske yemeseydin tuz oldugu icin su topluyor vucut kaç haftadir yaziyorda herkesBende bende. Bu hafta çok heyecanlıyım. Yarın yine güzel bir eksi görmeyi umuyorum. Akşam yemeğinde turşu yedim. Etkiler mi acaba?
Evet çok ince bacak siritiyor amaHerkesin vücut yapısı farklı canım iş yerinde bi kadın var üstten yusyuvarlak ama bacakları bildiğin çalı gibi poposu hiç yok doğal olarak hiç güzel görünmüyor senin beden farkı belki o kadar değildir Ona bakınca kendi vücut tipimin daha güzel olduğunu düşünüyorum en azından yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler
Kornişonu çok seviyorum. Görünce gözüm döndü.Ahh keske yemeseydin tuz oldugu icin su topluyor vucut kaç haftadir yaziyorda herkes
Neyse yarın tartılıp morelini bozma yarını hafif gecirip cuma tartil
Bende çok severim eş kişisi koca kavonoz torkuKornişonu çok seviyorum. Görünce gözüm döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?