Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Insallah aşarız bunları . Ben de su an 40 bedenim ben de hic bi sey almak istemiyorum

Kolay gelsin. Nasıl oldunuz? Daha iyisiniz sanırım. Sen başarırsın canım

Evet düzeninin bozulmasından dolayı psikolojik olarak etkinlenmiş olabilirsin canım. Kendi evinize geçince yine eski temponu yaklarsın. Bölgesel hareketlerle orantısızlık da baya toparlanıyor. Benim arkadaşım vardı poposu ayrı bi dünya basenler ayrı bi dünyaydı ki kilosu 63 falanmış o zamanlar. Göbek falan hiç yoktu. Platese başladı düzenli hiç aksatmadan inanılmaz değişti. Hiç belli olmuyor artık. Sporla sen de halledersin

Insallah kaptanim insana bazen bi mutsuzluk geliyor ya bugun öyle bir gündü

Kizzzz ne diyon sen
Ben oyleyim ama bacaklarım çok ince değil evet üst tarafım genis

Herkesin vücut yapısı farklı canım iş yerinde bi kadın var üstten yusyuvarlak ama bacakları bildiğin çalı gibi poposu hiç yok doğal olarak hiç güzel görünmüyor senin beden farkı belki o kadar değildir Ona bakınca kendi vücut tipimin daha güzel olduğunu düşünüyorum en azından yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler

27 Kasım Menüm

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Öğle 14.30
1 tabak kabuska
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek
1 b ayran

Ara 17.00
1 mandalina
1 b ayran

Akşam 20.00
4-5 kaşık barbunya
2 küçük parça tavuk
Yoğurtlu lahana salatası
1 d ekmek

Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

İyi geceler arkadaşlar bizim de hastane işleri vardı ancak yazabiliyorum. Benim de bölgesel simit ve karın bölgesi çok mekik ve yürüyüş yapmam lazım ama bugün yürüyüş bile yapamadım. Menüm ise karışıktı şuan çok aç hissediyorum ama en iyisi uyumak

Kahvaltı (7.00)
2 haşlanmış yum
Peynir

Öğlen sonu(14.30)
Dün yaptığım tam buğday unundan tarçınlı kek 3 dilim
1,5 lt su
Akşam canım istemedi 1,2çatal musakka yedim o kadar.

Görüşmek üzere

A.s canım uyumadan bi bakıyım dedim geçmiş olsun yarına biraz huysuzluğu gider inş bebişin

Biz üç kişi evde bulaşık makinesi her gün dolmuyo ertesi öğlenki bulaşıklari doldurulp aciyorum yikaniyor

Sizin daha fazla cikar allah yardımcın olsun

Bende bende. Bu hafta çok heyecanlıyım. Yarın yine güzel bir eksi görmeyi umuyorum. Akşam yemeğinde turşu yedim. Etkiler mi acaba?
Ahh keske yemeseydin tuz oldugu icin su topluyor vucut kaç haftadir yaziyorda herkes
Neyse yarın tartılıp morelini bozma yarını hafif gecirip cuma tartil

Evet çok ince bacak siritiyor ama
Bi okadar genis kalcada aynı şekilde eltimin öyle beli ince kalca aşırı geniş

Yarın o kadar yoğunum ki sabah kızımı gonderince evi sil süpür
Bebisi yikamaya gitcem ordan kızı okuldan alacağım

Aksama gorumcem gelecek allahtan tek oğlu üniversite okuyo gelemez eside gelmez anadolu yakasinda oturduğu için bi gece annesinde kalip gider

Sabah annesine gider akşam üzeri gelirim size dedi kızımı çok özledim dedi
Kisaca yarın yoğun bir gün beni bekliyor
Iyi uykular...

Kornişonu çok seviyorum. Görünce gözüm döndü.
Bende çok severim eş kişisi koca kavonoz torku
Almis biliyor zaafimi yemiyorum hayır bide ben dolaba koyuyorum gormuyum diye o tezgahin üzerine koyuyo sabah çok güzel oluyor yemesi diyo yaaa sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…