Bende çok severim eş kişisi koca kavonoz torku
Almis biliyor zaafimi yemiyorum hayır bide ben dolaba koyuyorum gormuyum diye o tezgahin üzerine koyuyo sabah çok güzel oluyor yemesi diyo yaaa sabır
Kiz aferin pek azimlisin bu sefer cok hosuma gidiyor motivasyon oluyorsunIstersek her şeyi yapabiliriz pes etmek yok bol bol spor yap ❤
Muhtesem bir sonuc tebriklerAnka nasıl oldun canım biraz düzeldiniz mi?
Bugün diyetisyene gittim. Bir ayda 4,5 kilo vermişim. 5,5 kilo yağ erimiş 1 kilo kasım artmışDiyetisyen şaşırdı çok iyi gidiyorsun ne yapıyorsan böyle devam et dedi
Dimi ama sizin sayenizde uyumadan seni etiket yapacaktım unutmusumKiz aferin pek azimlisin bu sefer cok hosuma gidiyor motivasyon oluyorsun
Tamam kızmayalım kesmeyelim her canı isteyen istediğini yesin. Her hafta dibe batıyoruz. Bu hafta da sonuncu oluruz nolcak. Yeter ki senin canının isteği geçsin.Carsamba menümü yazayim ama beni kesmeyin lütfen.
Kahvalti 8 de bir dilim ekmek, tulum peyniri ve kahve
Öglen 3te hamburger menü. Öyle canim cekti ki
Aksam cay ictim iki bardak.
Daha 1 ay var. 59 bile olur
Neden olmasın veren nasil veriyor kendini sartlama veremem diye diyet ve sporla verirsin eminim
Aynen canım bende öyle hissediyorum spor ruhuma ıyi geliyor özellikle yürüyüş
Dimi ama❤
Kizzzz ne diyon sen
Ben oyleyim ama bacaklarım çok ince değil evet üst tarafım genis
Afiyet olsun canım ❤
Bunların hepsi geçecek bölgesel çalışıp aşarız hepsini. Moral bozmak yok. Benim şu an sayılı kıyafetim var. Bişeyler almak benim de içimden gelmiyor. Çünkü 44-46 arası bir bedendeyim. Ve zayıflayacağıma inancım tam.Ocak veya şubatta işe başlamadan önce alışveriş yapıcam. Bu beni acayip gaza getiriyor.
Bence olur 4 kilo. Sen azimlisin canım yaparsın.
İnşallah kızlar hadi bakalım :) Ben de umutlanayım.Senin 4 kilo kalmış benim 10 kilo varhala umudum var
1 tabak ayran aşı kaç kepçe acabaİnşallah kızlar hadi bakalım :) Ben de umutlanayım.
DÜnkü menümü yazayım da:
Öğlen 13.30
2 kabak dolma
1 şişe ayran
1 muz
Akşam 18.30
1 tabak ayran aşı
1 tabak tavuklu mantar sote
Salata
su 2ltyi geçmiştir.
spor 10 bin adım
Bende bende. Bu hafta çok heyecanlıyım. Yarın yine güzel bir eksi görmeyi umuyorum. Akşam yemeğinde turşu yedim. Etkiler mi acaba?
Carsamba menümü yazayim ama beni kesmeyin lütfen.
Kahvalti 8 de bir dilim ekmek, tulum peyniri ve kahve
Öglen 3te hamburger menü. Öyle canim cekti ki
Aksam cay ictim iki bardak.
1 kepçe kadar oluyor, tabaklarımız küçük normalden. Yemek tabaklarımız da küçük normal yemek tabaklarından aslında.1 tabak ayran aşı kaç kepçe acaba
Tamam canım1 kepçe kadar oluyor, tabaklarımız küçük normalden. Yemek tabaklarımız da küçük normal yemek tabaklarından aslında.
Ben yazinca belki bana kirilirlar diye yazmıyorum anka karbonlu menülere yorum yapmamayı tercih ediyorumTamam kızmayalım kesmeyelim her canı isteyen istediğini yesin. Her hafta dibe batıyoruz. Bu hafta da sonuncu oluruz nolcak. Yeter ki senin canının isteği geçsin.
Mekanın sahibi geldi1 tabak ayran aşı kaç kepçe acaba
Bende bu sabah tartıldım gorumcem yarın sabah kahvaltiya cagirir eltimle beni unuturum aceleden diye tartıldımGünaydın kızlar
70,1 geldim yine şaka gibi gerçektenantibiyotikten mi gitmiyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?