Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de yarın yine kabak detoksu yapacağım şiş hissediyorum kendimi

Aaa nolduki ya çok geçmiş olsun. Kira kontratında 1 ay önceden haber vermek şartıyla çıkılabilir ibaresi olur genelde. Varsa çıkabilirsin

01 Aralık Menüm

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Öğle 13.00
1 tabak fasulye kavurması (ancak bitti )
1 b ayran
2 d tahıllı ekmek
Yarım muz (kızımdan kaldı)

15.00 bir küçük tuzlu kurabiye (arkadaştaydım)

Akşam 17.30
Az şehriyeli tavuk çorbası
Az tavuk sote
Küçük bir parça ekmek
Salata

18.30
Yarım cennet hurması

Ara 21.00
1 b sütlü kahve

Su 1,5lt civarında
40dk tempolu yürüyüş

Bugün öğle yemeğini yiyip dışarı çıktım akşam 9a doğru eve geldim o yüzden saatler dengesiz. Kurabiyeyi de bi arkadaştaydım evine ilk defa gittim ayıp olmasın diye yedim.

Fazla yememişsin bence canım moralini bozma. Maalesef her zaman anlayışlı insanlarla karşılaşmıyoruz inşallah kolaylıkla çözersiniz sorunlarınızı kiracı olmak gerçekten zor

Canım ben emzirirken sabahları bir tatlı kaşığı tahin pekmez vardı listemde bence yiyebilirsin.

Ben de yarın yine kabak detoksu yapacağım şiş hissediyorum kendimi
Kabak mevsımı bıttı dıye almamıs esım ben naapsam kı lahana olsaydı onu yerdım neyse sabah olsun hayr olsun
Aaa nolduki ya çok geçmiş olsun. Kira kontratında 1 ay önceden haber vermek şartıyla çıkılabilir ibaresi olur genelde. Varsa çıkabilirsin
Ustte ben altta ev sahıbı oturuyo sureklı merdıven yıkayıp bahce supurmemı ıstıyor. 3 cocugum var evımı yetıstıremıyorum bıde bunla ugrasıyorum. Daha 4 ay oldu tasınalı. Amcama da durumdan bahsedınce benım yegenım hızmetcı mı konusacam dıye asagıya ındı aman allahım bı bagırmaya basladılar amcamda benı savundu hızmetcı mı aldınız fılan dıye bunlar bagrıs cagrıs sok oldum. Nerden bulastık bunlara yasımı kucuk gorduler her dedıgımızı yapsın ıstedıler
Fazla yememişsin bence canım moralini bozma. Maalesef her zaman anlayışlı insanlarla karşılaşmıyoruz inşallah kolaylıkla çözersiniz sorunlarınızı kiracı olmak gerçekten zor
Allah yardım etsın valla ılk kez kıradayız hep lojmanda kaldık ev sahıbım cooook pımpırıklı anlasamıyoruz. Anamızdan babamızdan zengın de degılız kı evımız olsun daha kac yıl ugrasacagız bakalım

Terbiyesiz insanlar Allahlarindan bulsunlar. Sömürü dünyasi off offf. Baska ev sansiniz varsa cikin bence. Cok sinir oldum sabah
sabah. Kimseye kendini kullandirtma güzelim sen evi kiraladin kira parasi veriyorsunuz amcan iyi demis hizmetci istiyorlarsa onu da parayla tutsunlar ahlaksizlar.

Ya bu ev sahipleri kendini ne sanıyor ben hiç anlamıyorum. Benimde 5 yıllık evliliğimde bu 5. Evim. Bir kötü bir iyi bir kötü bir iyi ev sahibim oldu. Buda iyi şükür. Ama artık gına geldi. Allahım tez zamanda ev nasip etsin bizlere.

Canım paranla oturuyorsun hayrına mı oturtuyorlar boşver kapını ört hiç muhattap olma bişey söylerlerse eşimle konuşun beni rahatsız etmeyin de kapat kapıyı....
Tayincimisiniz biz tayinciyiz hep kirada oluyoruz mecbur zor durum Allah kolaylık versin

Amin inşallah canım... bizde ev sahibiyiz evimiz memlekette kiracılarımız kira bile artırmazlar eşim boşver durumları yok demekki der.. bizde tayinci olduğumuz için gşttiğimiz yerlerde kirada oturuyoruz şuanki ev sahibim 5 tlnin hesabını yapıyor biz şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…