Ben de yarın yine kabak detoksu yapacağım şiş hissediyorum kendimiMenu
Sabah 9 da
3 yemek kasıgı mantarlı yumurta
Ara
1 ınc2 dılım kadar balkabagı bal
Aksam
2 ıclı kofte
Esıme yılın son patlıcanını kızarttım yemedım dıye sevınıyordum kıııı amcamlar haber verdı oraya geliyoruz dıye tartısma oldu moralım bozuldu 4 hazır cıg kofte bı mınık kase mantı bırazda tursu yedım yarın detoks yapayım bar
Aaa nolduki ya çok geçmiş olsun. Kira kontratında 1 ay önceden haber vermek şartıyla çıkılabilir ibaresi olur genelde. Varsa çıkabilirsinHayırlı aksamlar kızlar bugun moralım bozuk ev sahıbımle amcam tartıstı. Cok cok basıt meselelerden.Kıracı olan arkadaslar kontrat bıtmeden cıkabılır mıyım evden. Bu kıs vaktı ev de bulunmaz dA. Ben boyle ınsanlar gormedım hayatımda
Menu
Sabah 9 da
3 yemek kasıgı mantarlı yumurta
Ara
1 ınc2 dılım kadar balkabagı bal
Aksam
2 ıclı kofte
Esıme yılın son patlıcanını kızarttım yemedım dıye sevınıyordum kıııı amcamlar haber verdı oraya geliyoruz dıye tartısma oldu moralım bozuldu 4 hazır cıg kofte bı mınık kase mantı bırazda tursu yedım yarın detoks yapayım bar
İyi geceler Kızlar. Bugünü de güzel bitirdim diye düşünüyorum.
Kızlar 2 ay sonra işe başlayacağım. Süt sağmaya başlamam lazım. O yüzden hergün sabah bir parça tahin helvası yesem diyetime kötü bişey yapmış olur muyum? Tabi bide helvayı çok seviyorum. Kendimi durduramazsam diye korkuyorum.
Kabak mevsımı bıttı dıye almamıs esım ben naapsam kı lahana olsaydı onu yerdım neyse sabah olsun hayr olsunBen de yarın yine kabak detoksu yapacağım şiş hissediyorum kendimi
Ustte ben altta ev sahıbı oturuyo sureklı merdıven yıkayıp bahce supurmemı ıstıyor. 3 cocugum var evımı yetıstıremıyorum bıde bunla ugrasıyorum. Daha 4 ay oldu tasınalı. Amcama da durumdan bahsedınce benım yegenım hızmetcı mı konusacam dıye asagıya ındı aman allahım bı bagırmaya basladılar amcamda benı savundu hızmetcı mı aldınız fılan dıye bunlar bagrıs cagrıs sok oldum. Nerden bulastık bunlara yasımı kucuk gorduler her dedıgımızı yapsın ıstedılerAaa nolduki ya çok geçmiş olsun. Kira kontratında 1 ay önceden haber vermek şartıyla çıkılabilir ibaresi olur genelde. Varsa çıkabilirsin
Allah yardım etsın valla ılk kez kıradayız hep lojmanda kaldık ev sahıbım cooook pımpırıklı anlasamıyoruz. Anamızdan babamızdan zengın de degılız kı evımız olsun daha kac yıl ugrasacagız bakalımFazla yememişsin bence canım moralini bozma. Maalesef her zaman anlayışlı insanlarla karşılaşmıyoruz inşallah kolaylıkla çözersiniz sorunlarınızı kiracı olmak gerçekten zor
Terbiyesiz insanlar Allahlarindan bulsunlar. Sömürü dünyasi off offf. Baska ev sansiniz varsa cikin bence. Cok sinir oldum sabahKabak mevsımı bıttı dıye almamıs esım ben naapsam kı lahana olsaydı onu yerdım neyse sabah olsun hayr olsun
Ustte ben altta ev sahıbı oturuyo sureklı merdıven yıkayıp bahce supurmemı ıstıyor. 3 cocugum var evımı yetıstıremıyorum bıde bunla ugrasıyorum. Daha 4 ay oldu tasınalı. Amcama da durumdan bahsedınce benım yegenım hızmetcı mı konusacam dıye asagıya ındı aman allahım bı bagırmaya basladılar amcamda benı savundu hızmetcı mı aldınız fılan dıye bunlar bagrıs cagrıs sok oldum. Nerden bulastık bunlara yasımı kucuk gorduler her dedıgımızı yapsın ıstedıler
Allah yardım etsın valla ılk kez kıradayız hep lojmanda kaldık ev sahıbım cooook pımpırıklı anlasamıyoruz. Anamızdan babamızdan zengın de degılız kı evımız olsun daha kac yıl ugrasacagız bakalım
Çok az değil mi ?
Ya bu ev sahipleri kendini ne sanıyor ben hiç anlamıyorum. Benimde 5 yıllık evliliğimde bu 5. Evim. Bir kötü bir iyi bir kötü bir iyi ev sahibim oldu. Buda iyi şükür. Ama artık gına geldi. Allahım tez zamanda ev nasip etsin bizlere.Kabak mevsımı bıttı dıye almamıs esım ben naapsam kı lahana olsaydı onu yerdım neyse sabah olsun hayr olsun
Ustte ben altta ev sahıbı oturuyo sureklı merdıven yıkayıp bahce supurmemı ıstıyor. 3 cocugum var evımı yetıstıremıyorum bıde bunla ugrasıyorum. Daha 4 ay oldu tasınalı. Amcama da durumdan bahsedınce benım yegenım hızmetcı mı konusacam dıye asagıya ındı aman allahım bı bagırmaya basladılar amcamda benı savundu hızmetcı mı aldınız fılan dıye bunlar bagrıs cagrıs sok oldum. Nerden bulastık bunlara yasımı kucuk gorduler her dedıgımızı yapsın ıstedıler
Allah yardım etsın valla ılk kez kıradayız hep lojmanda kaldık ev sahıbım cooook pımpırıklı anlasamıyoruz. Anamızdan babamızdan zengın de degılız kı evımız olsun daha kac yıl ugrasacagız bakalım
Canım paranla oturuyorsun hayrına mı oturtuyorlar boşver kapını ört hiç muhattap olma bişey söylerlerse eşimle konuşun beni rahatsız etmeyin de kapat kapıyı....Kabak mevsımı bıttı dıye almamıs esım ben naapsam kı lahana olsaydı onu yerdım neyse sabah olsun hayr olsun
Amin inşallah canım... bizde ev sahibiyiz evimiz memlekette kiracılarımız kira bile artırmazlar eşim boşver durumları yok demekki der.. bizde tayinci olduğumuz için gşttiğimiz yerlerde kirada oturuyoruz şuanki ev sahibim 5 tlnin hesabını yapıyor biz şokYa bu ev sahipleri kendini ne sanıyor ben hiç anlamıyorum. Benimde 5 yıllık evliliğimde bu 5. Evim. Bir kötü bir iyi bir kötü bir iyi ev sahibim oldu. Buda iyi şükür. Ama artık gına geldi. Allahım tez zamanda ev nasip etsin bizlere.
Çok az değil mi ?
Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?