Ya baktığın zaman hafif gözüküyor ama sanırım balığı ekmeksizde olsa çok yedim ya çok sişkinim suanÇok hafif gecirmissin bugünü canım cumaya eksi olarak döner inş ❤
Miden küçülmüş bide böyle düşünYa baktığın zaman hafif gözüküyor ama sanırım balığı ekmeksizde olsa çok yedim ya çok sişkinim suanama tabi cumaya eksi kesin gelir orası ayrı
Afiyet olsun canımBu gün iş yapmadım; sadece çocuklara kahvaltı hazırladım, mutfağı topladim supurdum. Yatakları topladım ve akşam için yemek yaptim. Yemek yedikten sonra bulaşıkları makinaya koydum çay hazırladım. Birazdan çocukları banyo yaptırıp kendimde banyo olup yatacağım. Evet bir annenin hiç iş yapmamış hali bu.
Menüm
Sabah
Az peynir1 yumurta domates ve 1 tk bal
Aksam 15 gibi
Ekşili köfte 1 tabak
Aksam 17 gibi
1 kase ekşili köfte
Sırf iyileseyim diye yedim.
Allah bağışlasın kızını. Benim 2 çocuk var. 3 ve 4 çocuğu olanları takdir ediyorumAfiyet olsun canım
Tek kızım canima okuyor dk başı yanima geliyor bişey istiyo
2 3 4 çocuk olanlara allah yardımcısi olsun
Canlari sağolsun onlarda büyüyecek hep böyle kalmiyacaklar
Aynen canım kimse yokBen gelemedim diyordum buralar da sessizmis :) nobetteyim şimdi. Sabah annemin yanındaydım. Az sonra menümü yazacağım:)
Yaaa dimi bak bu acıdan hiç düşünmemiştimMiden küçülmüş bide böyle düşün
Zaten olmayacak şeylerle oynamaları yok mu...Inş uyur benim kizcede ojelerimle oynuyor bi dünya oyuncagi varken
İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.00
5 çatal Patatesli yumurta
Domates
3 zeytin
Ara13.00
1dilim portakal
10 adet fındık
Akşam17 00
Balık
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?