Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu gün iş yapmadım; sadece çocuklara kahvaltı hazırladım, mutfağı topladim supurdum. Yatakları topladım ve akşam için yemek yaptim. Yemek yedikten sonra bulaşıkları makinaya koydum çay hazırladım. Birazdan çocukları banyo yaptırıp kendimde banyo olup yatacağım. Evet bir annenin hiç iş yapmamış hali bu.

Menüm

Sabah
Az peynir1 yumurta domates ve 1 tk bal

Aksam 15 gibi
Ekşili köfte 1 tabak

Aksam 17 gibi
1 kase ekşili köfte

Sırf iyileseyim diye yedim.

Afiyet olsun canım
Tek kızım canima okuyor dk başı yanima geliyor bişey istiyo
2 3 4 çocuk olanlara allah yardımcısi olsun
Canlari sağolsun onlarda büyüyecek hep böyle kalmiyacaklar

Afiyet olsun canım
Tek kızım canima okuyor dk başı yanima geliyor bişey istiyo
2 3 4 çocuk olanlara allah yardımcısi olsun
Canlari sağolsun onlarda büyüyecek hep böyle kalmiyacaklar
Allah bağışlasın kızını. Benim 2 çocuk var. 3 ve 4 çocuğu olanları takdir ediyorum

Hayırlı aksamlar kızlar bugun moralım bozuk ev sahıbımle amcam tartıstı. Cok cok basıt meselelerden.Kıracı olan arkadaslar kontrat bıtmeden cıkabılır mıyım evden. Bu kıs vaktı ev de bulunmaz dA. Ben boyle ınsanlar gormedım hayatımda

Menu
Sabah 9 da
3 yemek kasıgı mantarlı yumurta
Ara
1 ınc2 dılım kadar balkabagı bal
Aksam
2 ıclı kofte
Esıme yılın son patlıcanını kızarttım yemedım dıye sevınıyordum kıııı amcamlar haber verdı oraya geliyoruz dıye tartısma oldu moralım bozuldu 4 hazır cıg kofte bı mınık kase mantı bırazda tursu yedım yarın detoks yapayım bar

İyi geceler Kızlar. Bugünü de güzel bitirdim diye düşünüyorum.
Kızlar 2 ay sonra işe başlayacağım. Süt sağmaya başlamam lazım. O yüzden hergün sabah bir parça tahin helvası yesem diyetime kötü bişey yapmış olur muyum? Tabi bide helvayı çok seviyorum. Kendimi durduramazsam diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…