Bunu bi yerlere sabitlesek olmaz mı? Her defasında bulmak zor olur.SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio- 6 puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -6 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Leslie 1mil -dk 3 puan
Leslie 2mil -dk 3 puan
Leslie 3mil-dk 4 Puan
Leslie 5 mil -5 Puan
yeni leslie kısa olan 3puan
yeni leslie uzun olan 5 puan
Pilates: dakikası 2 puan
Egzersiz : dk 2 Puan -
(Bölgesel : mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Basketbol-voleybol vs 30 dk 20 puan
Valla ne ara alıntıladım hatırlamıyorum ama bende senin gibi düşünüyorum. Beyaz şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıcamDün aksam bize de sekersiz kek geldi ama ben begendim burda insanlar acayip dikkat ediyorlar yediklerine. Hersey bio, vegan vs.
ben de artik bu sisteme uygun yeme aliskanligi gelistirecegim. Vegan olamam yalniz yogurt yumurta peynir cok seviyorum. Diyet icin degil yalniz bir ömürlük aliskanligi gelistirmek gerek. Ben tatliyi cok seviyorum yeni yöntemler bulmali beyaz sekeri tamamen cikarmaliyim hayatimdan.
evet ben önceden sağmaya başlıyorum zaten. Stok olsun diye. İnş yine başlayabilirim. Hiç sevmiyorum süt sağmayı.Bence direkt tahin pekmez ye :) Hem de ikisi de çok faydalı şeyler. Ama merak etme. Şimdiden sağmaya başlarsan meme alışıyor ve çoğalıyor. Ben işe başladığım zaman süt sağmaya başlamıştım. Başta çok az geliyordu. Önceden başlamak lazımmış.
valla çocuklarda haklıGünaydın kızlar
Uykusuz bir geceden çıktık yine.Arsız 70 peşimi bırakmamış bi de kuyruk takmış peşine 70,1 geldim evde de dalga geçiyor çocuklar. 69 görünce parti yapalım pasta keselim şerefine diye
Canım o kadar çok istedi ki 1 kaşık yedim sadece.
Bu gün ben de yapacağım 10 bin adım inşallah.
Afiyet olsun canım. İrmik helvası var ama emziriyorsun diye görmeyim
Afiyet olsun canım.
Balıktan sonra 1 tatlı kaşığı tahin yiyin diyor karatay.
Afiyet olsun canım daha iyisindir inşallah
Vay be ne kadar çok spor yapmışsın maaşallah. Kilolar nasıl gidiyor anladık :)
Torku aldım dün. Çok canım çekti. Bugün eksi göremedim tartıda. O yüzden yemedim. Yarın sabah biraz yerim belki.suukaa benim diyetisyenim bebek seninki kadarken 1 kibrit kutusu yazmıştı bana tahin helvası. Yiyebilirsin bence abartmadan. Torkununkinde glikoz şurubu yok sanırım emin değilim tabii. Ona bak istersen.
Teşekkür ederim canım. Ben diyetle bir yere kadar verebiliyorum. O yüzden sporla desteklemem gerekiyorVay be ne kadar çok spor yapmışsın maaşallah. Kilolar nasıl gidiyor anladık :)
Herkes için geçerli sanırım bu zaten :) Çok istikrarlısın valla yaza fitmom sahalardaTeşekkür ederim canım. Ben diyetle bir yere kadar verebiliyorum. O yüzden sporla desteklemem gerekiyor
Evin içinde yürüyeceğim ben de. Kuyruk kemiğimde bi ağrı var ip atlayamayacağım. Çocuk sallamaktan battı galibaHerkes için geçerli sanırım bu zaten :) Çok istikrarlısın valla yaza fitmom sahalarda
Batmıştır valla, kendi kendilerine uyusalar keşkeeeeEvin içinde yürüyeceğim ben de. Kuyruk kemiğimde bi ağrı var ip atlayamayacağım. Çocuk sallamaktan battı galiba
Kaptanım artık her hafta 300 gr felan verebiliyorum.Kızlar hedeflerimizi böyle yaptım bu gün. Özür dilerim unuttum yine
Cordelia - 85,2
Elifcig93 - 60
Mor Vampirella - 66,5
asya_01 - 73,7
mavimli - 78
Su perisi86 - 79,2
G gunesli gunler - 63,3
cemrenil - 61,7
madamhd - 81,2
Z zeyas - 83,6
Sarayca - 71,5
@asliayet - 72,9
suukaa - 86,4
gulenyuzumsunsen - 79,5
Anka - 69,6
Daha fazla verebilirsiniz ama lütfen bu daha az vermeyin bu hafta 1. lik getirelim artık
Menülerim iddiali ama metobalizmam yavaş rakibem senin maşallah kilolar takır takır gidiyor her hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?