Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bunu bi yerlere sabitlesek olmaz mı? Her defasında bulmak zor olur.

Puan tablosunu 1. sayfaya ekledim kızlar. Ama tabloyu telden düzenleyemiyorum o kaldı.

Hafta sonu sporlarınızı ben excel tabloma eklerim. Bu günden itibaren liste oluşturacağız herkes yaptığı sporu ertesi gün 12 e kadar puanıyla beraber listeye ekleyecek. 12:00 den sonra gelen bildirimler kabul edilmeyecek.

Yarım saat leslie yaptım geldim :) Kar yağdı artık yürüyüş yapmam zor ama iş yerinde yürümeye çalışacağım. Bakalım. Akşamları da biraz plates mi yapsam ip mi atlasam bilemedim. Spor yapmadan zayıflayamayacağım sanırım

Valla ne ara alıntıladım hatırlamıyorum ama bende senin gibi düşünüyorum. Beyaz şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıcam
evet ben önceden sağmaya başlıyorum zaten. Stok olsun diye. İnş yine başlayabilirim. Hiç sevmiyorum süt sağmayı.
Tahin pekmezi de çok severim Of offff
valla çocuklarda haklı
Canım o kadar çok istedi ki 1 kaşık yedim sadece.

suukaa benim diyetisyenim bebek seninki kadarken 1 kibrit kutusu yazmıştı bana tahin helvası. Yiyebilirsin bence abartmadan. Torkununkinde glikoz şurubu yok sanırım emin değilim tabii. Ona bak istersen.
Torku aldım dün. Çok canım çekti. Bugün eksi göremedim tartıda. O yüzden yemedim. Yarın sabah biraz yerim belki.

Eklentiler

• 1575285919834.webp
    12 KB · Görüntüleme: 28
Kaptanım artık her hafta 300 gr felan verebiliyorum.
ama elimden geldiğince aç kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…