Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya delirecem bunların bu haline. İnsanlarda iyilik diye bir şey kalmamış.

Aksama kadar ac kaldım aksam bozuldu ıyı mı
Olur canım ya sinirlerin bozulmuş normal bugün dengelersin etkisi bile olmaz inş
Rakibimden iddialı menüler geliyor
Menülerim iddiali ama metobalizmam yavaş rakibem senin maşallah kilolar takır takır gidiyor her hafta.
1 parca helva sütünü arttırırmıki cnm çok yemezsen bişey olmazda dediğin gibi kendini durduramazsan skıntı. Bende çok severim sütüde gercekten arttırıyor
Günaydın kızlar. Dün gece ben kaçamak yaptım o yüzden bugün bir şey yemeyeceğim. Üzgünüm
Bugün dikkat edersen zararını görmezsin inş cnm bozma moralini

Evet ilk oğlumda baya artırmıştı ama sonra kilo verme döneminde yemedim. Çünkü yiyince bir parçayla kalmıyorum

Evet ilk oğlumda baya artırmıştı ama sonra kilo verme döneminde yemedim. Çünkü yiyince bir parçayla kalmıyorum
Bence direkt tahin pekmez ye :) Hem de ikisi de çok faydalı şeyler. Ama merak etme. Şimdiden sağmaya başlarsan meme alışıyor ve çoğalıyor. Ben işe başladığım zaman süt sağmaya başlamıştım. Başta çok az geliyordu. Önceden başlamak lazımmış.

Aynen hızmetcı ıstıyorlar haftada bı merdıven yıkamayı b3n hoc bı yerde gormedım sız gordunuz mu? Mecburmuşum hadı ordan dedım
Amın annemde ev sahıbıydı butun kıracılarımız aglayarak cıktı evden boylesını ılk kez goruyorum
Aynen oyle sımdıye kadar hep ıyı dılle anlatmaya calıstım cocuklarım orda aglarken ben sogukta merdıven yıkayamam. Temızlıkcıyım sankı. Bana babamın hayrına oturuyomusum gıbı davrandılar
Sızınkı yıne 5 tl ymıs bunlar merdıven daıresının ısıgı 2 lıra tutmus bır ay sız bır ay bız verıyoruz dedıler hep ben odeyım de sadakam olsun

Esımı kapıda yakalayıp konusmuslar. Kavga da esım evde yoktu. Temızlıkcı tutmaya karar vermısler. Bunlar kesın her hafta cagırır karsı cıkmayı dusunuyorum. Bıde oturdugum evı bı gorun tuvalet banyo kotu gırıs mutfak beton. Mecbur kaldık tuttuk. Apartman masrafına gelecek bu gıdısle ne neydı ya. 2 ayda bı verırım parayı nasıl?

Konuyu bilmiyorum daha geçmişe bakmadım ama apartman zaten her hafta silinmez mi?

Takıldın kaldın heralde
Konuyu bilmiyorum daha geçmişe bakmadım ama apartman zaten her hafta silinmez mi?
Apartman degıl canım ıkı daıre var bı esım gırıp cıkıyo tertemız basamaklar ne camur ne toprak akıyo yıkayınca tertemız su akıyor vallahı ısraf ya gunah. Şarıl şurul aksın sular dıyor

Takıldın kaldın heralde
Bilmiyorum ki bakalım cumaya çok var daha
Uykusuzluk zorluyor baya

Hımmm anladım canım. Bizde 25 daire var baya kalabalığız. Yıkamıyor zaten siliyor her yeri.

Anka
Bugün menü paylastinmi yoksa benim gözden kactimi

Menü paylasmayan kaldimi
Evet ya dün oturamadım bi türlü

10:00
2 kaşık lor
1 yumurta
1 havuç

13:00
2 dilim TB ekmek tostu
1 su bardağı ayran

16:00
1 bardak tarçınlı süt
2 mandalina

19:00
3 közlenmiş patates Bu kaçamak oldu

Su 2,5 lt
Spor yapamadım tüm gün ve gece ayaktaydım.

Kızlar spor puanını hesaplamayor mu kimse
Ankacim ilk sayfaya baktım göremedim hesap tablosunu dedim gecmise dönüp bakmam lazım ama usengecligim tuttu varsa tekrar kopyalayabilirmisin ekran resmini alıp cumartesi pazarın hesabını yaparım
Afiyet olsun doyduysan bende bugün Öğlen yemegini 3_4 gibi yapıp akşamı ananas ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Evin içinde giydim temiz spor ayakkabilarimi taktım kulagima kulakligimi tempolu yürüdüm
Hızlı bir şekilde

Bu gün ben de yapacağım 10 bin adım inşallah.
Afiyet olsun canım. İrmik helvası var ama emziriyorsun diye görmeyim
İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.00
5 çatal Patatesli yumurta
Domates
3 zeytin

Ara13.00
1dilim portakal
10 adet fındık

Akşam17 00
Balık
Salata
Afiyet olsun canım.
Balıktan sonra 1 tatlı kaşığı tahin yiyin diyor karatay.
Afiyet olsun canım daha iyisindir inşallah

Kopyaladım sanıyordum 1. sayfaya rüya mıydı ben ne ara uyudum rüya gördüm bu gün ekleyeyim inşallah.

Patates közlenmiş olunca tok tutuyor onları yiyince doydum

Buldum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…