Ya delirecem bunların bu haline. İnsanlarda iyilik diye bir şey kalmamış.Amin inşallah canım... bizde ev sahibiyiz evimiz memlekette kiracılarımız kira bile artırmazlar eşim boşver durumları yok demekki der.. bizde tayinci olduğumuz için gşttiğimiz yerlerde kirada oturuyoruz şuanki ev sahibim 5 tlnin hesabını yapıyor biz şok
Olur canım ya sinirlerin bozulmuş normal bugün dengelersin etkisi bile olmaz inşAksama kadar ac kaldım aksam bozuldu ıyı mı
Menülerim iddiali ama metobalizmam yavaş rakibem senin maşallah kilolar takır takır gidiyor her hafta.Rakibimden iddialı menüler geliyor
1 parca helva sütünü arttırırmıki cnm çok yemezsen bişey olmazda dediğin gibi kendini durduramazsan skıntı. Bende çok severim sütüde gercekten arttırıyorİyi geceler Kızlar. Bugünü de güzel bitirdim diye düşünüyorum.
Kızlar 2 ay sonra işe başlayacağım. Süt sağmaya başlamam lazım. O yüzden hergün sabah bir parça tahin helvası yesem diyetime kötü bişey yapmış olur muyum? Tabi bide helvayı çok seviyorum. Kendimi durduramazsam diye korkuyorum.
Bugün dikkat edersen zararını görmezsin inş cnm bozma moraliniGünaydın kızlar. Dün gece ben kaçamak yaptım o yüzden bugün bir şey yemeyeceğim. Üzgünüm
Kolay gelsin cnm pazartesileri hiç sevmiyorum haftasonundan çıkmış bir ev tenzile temizle hep aynı pöööffKizlar ben temizlige
Evet ilk oğlumda baya artırmıştı ama sonra kilo verme döneminde yemedim. Çünkü yiyince bir parçayla kalmıyorumOlur canım ya sinirlerin bozulmuş normal bugün dengelersin etkisi bile olmaz inş
Menülerim iddiali ama metobalizmam yavaş rakibem senin maşallah kilolar takır takır gidiyor her hafta.
1 parca helva sütünü arttırırmıki cnm çok yemezsen bişey olmazda dediğin gibi kendini durduramazsan skıntı. Bende çok severim sütüde gercekten arttırıyor
Bugün dikkat edersen zararını görmezsin inş cnm bozma moralini
Bence direkt tahin pekmez ye :) Hem de ikisi de çok faydalı şeyler. Ama merak etme. Şimdiden sağmaya başlarsan meme alışıyor ve çoğalıyor. Ben işe başladığım zaman süt sağmaya başlamıştım. Başta çok az geliyordu. Önceden başlamak lazımmış.Evet ilk oğlumda baya artırmıştı ama sonra kilo verme döneminde yemedim. Çünkü yiyince bir parçayla kalmıyorum
Aynen hızmetcı ıstıyorlar haftada bı merdıven yıkamayı b3n hoc bı yerde gormedım sız gordunuz mu? Mecburmuşum hadı ordan dedımTerbiyesiz insanlar Allahlarindan bulsunlar. Sömürü dünyasi off offf. Baska ev sansiniz varsa cikin bence. Cok sinir oldum sabah
sabah. Kimseye kendini kullandirtma güzelim sen evi kiraladin kira parasi veriyorsunuz amcan iyi demis hizmetci istiyorlarsa onu da parayla tutsunlar ahlaksizlar.
Amın annemde ev sahıbıydı butun kıracılarımız aglayarak cıktı evden boylesını ılk kez goruyorumYa bu ev sahipleri kendini ne sanıyor ben hiç anlamıyorum. Benimde 5 yıllık evliliğimde bu 5. Evim. Bir kötü bir iyi bir kötü bir iyi ev sahibim oldu. Buda iyi şükür. Ama artık gına geldi. Allahım tez zamanda ev nasip etsin bizlere.
Aynen oyle sımdıye kadar hep ıyı dılle anlatmaya calıstım cocuklarım orda aglarken ben sogukta merdıven yıkayamam. Temızlıkcıyım sankı. Bana babamın hayrına oturuyomusum gıbı davrandılarCanım paranla oturuyorsun hayrına mı oturtuyorlar boşver kapını ört hiç muhattap olma bişey söylerlerse eşimle konuşun beni rahatsız etmeyin de kapat kapıyı....
Tayincimisiniz biz tayinciyiz hep kirada oluyoruz mecbur zor durum Allah kolaylık versin
Sızınkı yıne 5 tl ymıs bunlar merdıven daıresının ısıgı 2 lıra tutmus bır ay sız bır ay bız verıyoruz dedıler hep ben odeyım de sadakam olsunAmin inşallah canım... bizde ev sahibiyiz evimiz memlekette kiracılarımız kira bile artırmazlar eşim boşver durumları yok demekki der.. bizde tayinci olduğumuz için gşttiğimiz yerlerde kirada oturuyoruz şuanki ev sahibim 5 tlnin hesabını yapıyor biz şok
Konuyu bilmiyorum daha geçmişe bakmadım ama apartman zaten her hafta silinmez mi?Esımı kapıda yakalayıp konusmuslar. Kavga da esım evde yoktu. Temızlıkcı tutmaya karar vermısler. Bunlar kesın her hafta cagırır karsı cıkmayı dusunuyorum. Bıde oturdugum evı bı gorun tuvalet banyo kotu gırıs mutfak beton. Mecbur kaldık tuttuk. Apartman masrafına gelecek bu gıdısle ne neydı ya. 2 ayda bı verırım parayı nasıl?
Takıldın kaldın heraldeGünaydın kızlar
Uykusuz bir geceden çıktık yine.Arsız 70 peşimi bırakmamış bi de kuyruk takmış peşine 70,1 geldim evde de dalga geçiyor çocuklar. 69 görünce parti yapalım pasta keselim şerefine diye
Apartman degıl canım ıkı daıre var bı esım gırıp cıkıyo tertemız basamaklar ne camur ne toprak akıyo yıkayınca tertemız su akıyor vallahı ısraf ya gunah. Şarıl şurul aksın sular dıyorKonuyu bilmiyorum daha geçmişe bakmadım ama apartman zaten her hafta silinmez mi?
Bilmiyorum ki bakalım cumaya çok var dahaTakıldın kaldın heralde
Hımmm anladım canım. Bizde 25 daire varApartman degıl canım ıkı daıre var bı esım gırıp cıkıyo tertemız basamaklar ne camur ne toprak akıyo yıkayınca tertemız su akıyor vallahı ısraf ya gunah. Şarıl şurul aksın sular dıyor
Evet ya dün oturamadım bi türlü
Ankacim ilk sayfaya baktım göremedim hesap tablosunu dedim gecmise dönüp bakmam lazım ama usengecligim tuttu varsa tekrar kopyalayabilirmisin ekran resmini alıp cumartesi pazarın hesabını yaparımKızlar spor puanını hesaplamayor mu kimse
Afiyet olsun doyduysanEvet ya dün oturamadım bi türlü
10:00
2 kaşık lor
1 yumurta
1 havuç
13:00
2 dilim TB ekmek tostu
1 su bardağı ayran
16:00
1 bardak tarçınlı süt
2 mandalina
19:00
3 közlenmiş patatesBu kaçamak oldu
Su 2,5 lt
Spor yapamadım tüm gün ve gece ayaktaydım.
Evin içinde giydim temiz spor ayakkabilarimi taktım kulagima kulakligimi tempolu yürüdüm
Hızlı bir şekilde
Afiyet olsun canım. İrmik helvası var ama emziriyorsun diye görmeyim9.00
3 yk Menemen
5-6 dilim fırında sarımsaklı halka patates
Peynir zeytin
2 ceviz
13.00
2 yemek kaşığı musakka
18.30
Hamsi kızartma
Salata
1 yk irmik helvası
3 lt su
1 mil Leslie
35 dk tempolu yürüyüş
6000 adım
Afiyet olsun canım.İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.00
5 çatal Patatesli yumurta
Domates
3 zeytin
Ara13.00
1dilim portakal
10 adet fındık
Akşam17 00
Balık
Salata
Afiyet olsun canım daha iyisindir inşallahBu gün iş yapmadım; sadece çocuklara kahvaltı hazırladım, mutfağı topladim supurdum. Yatakları topladım ve akşam için yemek yaptim. Yemek yedikten sonra bulaşıkları makinaya koydum çay hazırladım. Birazdan çocukları banyo yaptırıp kendimde banyo olup yatacağım. Evet bir annenin hiç iş yapmamış hali bu.
Menüm
Sabah
Az peynir1 yumurta domates ve 1 tk bal
Aksam 15 gibi
Ekşili köfte 1 tabak
Aksam 17 gibi
1 kase ekşili köfte
Sırf iyileseyim diye yedim.
Kopyaladım sanıyordum 1. sayfaya rüya mıydıAnkacim ilk sayfaya baktım göremedim hesap tablosunu dedim gecmise dönüp bakmam lazım ama usengecligim tuttu varsa tekrar kopyalayabilirmisin ekran resmini alıp cumartesi pazarın hesabını yaparım
Afiyet olsun doyduysanbende bugün Öğlen yemegini 3_4 gibi yapıp akşamı ananas ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Kaptanım puan cetveli nerwde ki?Kızlar spor puanını hesaplamayor mu kimse
Buldum ben :)SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio- 6 puan
Eliptik- dk- 4 Puan
Koşu- dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -6 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Step -dk -3 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet- dk -3 Puan
Leslie 1mil -dk 3 puan
Leslie 2mil -dk 3 puan
Leslie 3mil-dk 4 Puan
Leslie 5 mil -5 Puan
yeni leslie kısa olan 3puan
yeni leslie uzun olan 5 puan
Pilates: dakikası 2 puan
Egzersiz : dk 2 Puan -
(Bölgesel : mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Stepper -dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş -dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Govde dondurme 30 sn - 1 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
gobek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Basketbol-voleybol vs 30 dk 20 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?