Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dün tartildim sabittim. Halbuki dikkat de ettim . Bakalim daha hafta bitmedi
Aynen ben de sabitim :/ 2 günümüz var
Ben hala seviyorum. Geçen aklıma düştü yine. Yiyemedim tabi.
Ama Tam buğdaylı hamburger ekmekleri var, evde onlarla yapıp, yağsız et kullanırsam belki biraz sağlıklı olabilir diyorum.
Evde yapınca da güzel oluyor evet. Ben yapıyorum ara ara :)

pofu arkadaşım bizim 1. sayfada spor puanlarımız var onlara bakınca ağırlık sence kaç olur. En iyi sen bilirsin diye sana sorayım dedim müsait olduğunda bakar mısın?

Çok sağol canım .zor valla Allah herkese yardım etsin orda kalan .. Ellerine sağlık Olursa bana da tarifini ver canım
Cok kolay aslında ılacsız dogal elmeyı yıkadım 1 gun kurudu. Ertesı gun ayıklayıp dogradım kavanozlara bolusturdum kapagını kapattım 1 gun beklettım susuz. Ertesı gun klorsuz şişe suyu bıraz bosluk olacak sekılde doldurdum. Sirkeleşmeye baslayınca kopuruyor cunku. 1 yemek yada tatlı ayarla kavanoza gore hakıkı bal koyupsabah aksam karıştır.karanlıkta olsun kapak kapatma. Tulbent bez artık ne varsa lastıkle kapat. Meyveler dıbe cokunce hıc elleme oynatma. Ana olusmaya baslayacak. Ana dıbe cokunce suz. Instragramda artizangıda dıye bı hesap var ordan ogrendım

Spiral elle takılıyor benım dogumlar sezeryan. Herkes kolay olduğunu soyluyor ama hıc denemedım.

Ciddi misin Şu an ben şok Ekmek arası köfte gibi ya.
Vallahi yemedim görüntü olarak değişik geliyor bilmiyorum. Pizzayı da ilk kendi yaptığımı yedim mesela. Daha 2 sene önce hazır pizza yedim ilk şimdi tavuk dünyası meşhur mesela hiç yemedim daha. Evin 2 sokak ötesinde AVM var orda hepsi var. Dominos, mc donalds, tavuk dünyası vs yıllardır 1 kere pizza yedik işte başka yok etli ekmek benim hazır yemek anlayışım o da ustasını tanıdığımdan.

Ben haftada 1 yapıyorum. Tam buğday unundan ekmek içine de ev köftesi marul domates karamelize soğan. Bence çok kalorisi Yok. Ve doyurucu hazır hamburgerlerbeni hiç doyurmuyor
Evet aynen bir de mono sodyum glutamat varmış büyük zincirlerinkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…