Evet baya fazla yedikOyyy fena olmuş, öğrenciyken yemeyen var mı gerçi ama siz biraz daha fazla yemişsiniz sanırım
Çok parlak gözükmüyor şimdilikTesekkür ederim canim benim. Nasil geciyor bu hafta?
Ben çok severdim yaEvet baya fazla yedik☺ O yüzden artık yemiyorum
Dün tartildim sabittim. Halbuki dikkat de ettim . Bakalim daha hafta bitmediÇok parlak gözükmüyor şimdilikSenin nasıl?
Ben hala seviyorum. Geçen aklıma düştü yine. Yiyemedim tabi.Ben çok severdim yaYememek lazım ama evet.
Aynen ben de sabitim :/ 2 günümüz varDün tartildim sabittim. Halbuki dikkat de ettim . Bakalim daha hafta bitmedi
Evde yapınca da güzel oluyor evet. Ben yapıyorum ara ara :)Ben hala seviyorum. Geçen aklıma düştü yine. Yiyemedim tabi.
Ama Tam buğdaylı hamburger ekmekleri var, evde onlarla yapıp, yağsız et kullanırsam belki biraz sağlıklı olabilir diyorum.
10 yaşında canım. Köpek dişi çıktı. Her dişte böyle oluyor. Daha 3 köpek dişi ve azılar varCanım kızın kaç yaşında ve hangi dişi çıktı?
Olanlardan yap o zaman maviHiçbirine yakın degilki ağırlık puanda olsa
Ne yiyorsunuz ben anlamadımBen çok severdim yaYememek lazım ama evet.
Cok kolay aslında ılacsız dogal elmeyı yıkadım 1 gun kurudu. Ertesı gun ayıklayıp dogradım kavanozlara bolusturdum kapagını kapattım 1 gun beklettım susuz. Ertesı gun klorsuz şişe suyu bıraz bosluk olacak sekılde doldurdum. Sirkeleşmeye baslayınca kopuruyor cunku. 1 yemek yada tatlı ayarla kavanoza gore hakıkı bal koyupsabah aksam karıştır.karanlıkta olsun kapak kapatma. Tulbent bez artık ne varsa lastıkle kapat. Meyveler dıbe cokunce hıc elleme oynatma. Ana olusmaya baslayacak. Ana dıbe cokunce suz. Instragramda artizangıda dıye bı hesap var ordan ogrendımÇok sağol canım .zor valla Allah herkese yardım etsin orda kalan .. Ellerine sağlık Olursa bana da tarifini ver canım
Spiral elle takılıyor benım dogumlar sezeryan. Herkes kolay olduğunu soyluyor ama hıc denemedım.Cuma doğum günüm. O yüzden bir es vericem. Sonra feci motive olarak geri dönücem inşallah
Ah canım sen zayıfmışsın ondan çok almışsın. Ben ilkinde 88le ikincisinde 80le hamile kaldım
Koklarım koklarım merak etme sen.ya spiral çok mu kötü birşey?
Çok geçmiş olsun canım
HamburgerNe yiyorsunuz ben anlamadım
Hamburger
Ciddi misinhiç yemedim ben ömrümde çok değişik geliyor o bana.
Ben haftada 1 yapıyorum. Tam buğday unundan ekmek içine de ev köftesi marul domates karamelize soğan. Bence çok kalorisi Yok. Ve doyurucu hazır hamburgerlerbeni hiç doyurmuyorBen çok severdim yaYememek lazım ama evet.
Vallahi yemedimCiddi misinŞu an ben şok Ekmek arası köfte gibi ya.
Evet aynen bir de mono sodyum glutamat varmış büyük zincirlerinkindeBen haftada 1 yapıyorum. Tam buğday unundan ekmek içine de ev köftesi marul domates karamelize soğan. Bence çok kalorisi Yok. Ve doyurucu hazır hamburgerlerbeni hiç doyurmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?