Cuma doğum günüm. O yüzden bir es vericem. Sonra feci motive olarak geri dönücem inşallahEğer karatay yapmıyorsan bence ekmeği tam kesme. Yağ grubunu biraz azaltıp sebze yiyebilirsin. Mesela dün akşam ton balıklı salata yemiştin bence öğlen de öyle bişey yiyebilirdin.
Canım bende önceki cuma bigün ara vermiştim ertesi gün çok daha motive başladım ve geçtiğimiz hafta 1,5 kilo verdim. Arada es vermek yeniden motive olmak için iyi oluyor
Ah canım sen zayıfmışsın ondan çok almışsın. Ben ilkinde 88le ikincisinde 80le hamile kaldımSen az almışsın ben 62 ile hamile kaldım 82 leri gördüm daha tarrtılmadım.20 kgdan fazla almıştım sırf hamilelikte ki onun öncesi de var kpss serüveninde.
Koklarım koklarım merak etme sen.Iyı etmıssın benım spırale cesaretımm yok
Hıc stres yapma zaten taze annenın kılosuna kırıne bakılmaz nasıl mutluysan oyle davran ☺ miss gıbı bebek kokusundan kokla benım ıcın
Masallah sende benım gıbı erken anne olmussun allah bagislasin
Ya cok ıstahlıyım sureklı kafamda tarıflerkendı kendımle konusuyorum sankı.. bırazda psıkolojık rahatlama yontemı olarak secmısım kendıme. Moral mı bozuk ye hakkın rahatla. Mutlu musun e hadı kutla bunu sureklı ıc sesım boyle. Cocuklar canını mı sıktı bıraz ye hafıflesın sınırın... of of off
Çok geçmiş olsun canımoğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Ben Anka’ya özelden atmıştım mesajı
şükür daha iyiyiz canımm sağol
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama
Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine
Tamam canım ben hemen bir hesap kitap yapayım. DüZelteyim verilerimi.Eğer gün içinde fazla adım atmadıysan yürüyüş olarak yaz. Ekstra fazla adımın varsa adım olarak yaz. Sonuçta bi kaybın yok ki.
Geçmiş olsunoğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama
Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine
Yarın yürüyüşten önce adım sayıma bakıcam. Birde sonraya bakıcam. Tempolu yürüyüşte dakikada ortalama kaç adım atıyorsam onu hesaplayayım. Her gün o kadar adımı çıkarır öyle yazarımTamam canım ben hemen bir hesap kitap yapayım. DüZelteyim verilerimi.
Ooo baya varmış senin kilo. Ama ikincide 80le kalmışsın neyseki. Hep mi kiloluydun?Cuma doğum günüm. O yüzden bir es vericem. Sonra feci motive olarak geri dönücem inşallah
Ah canım sen zayıfmışsın ondan çok almışsın. Ben ilkinde 88le ikincisinde 80le hamile kaldım
Koklarım koklarım merak etme sen.ya spiral çok mu kötü birşey?
Çok geçmiş olsun canım
Olduğu kadar canım :)İyi akşamlar arkadaşlarspor için ne güzel motive olduk 2 arada bişeyler sıkıştırıyorum ben de adım haricinde. Menüm ise şöyle :
Kahvaltı (7.30)
1 yumurta ile omlet 2 dilim peynir
Zeytin
1 yaprak galeta
Ara (13.00)
1 küçük krep
2 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Akşam(18.30)
3 köfte
Söğüş (soğan, domates,maydanoz)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurtlu kabak salatası (güya kabak detoksu yapıyorum)
Su:2 litre
Spor:
20 dk eliptik = 80
120zıplama=15
Adım 5bin=75
60 sn plank=20
Toplam =190
Hay aksi ya, kolay gelsin Anka. Yarın konuşuruz canını sıkma.Kızlar kızımın dişi çıktıdişim yok diye feryat figan ağlıyor. Sabah bakacağım mesajlarınıza. Herkesin adımsayarı varsa tempolu yürüyüşü kaldıralım sadece adım sayalım isterseniz. Sabah konuşur karar veririz kusura bakmayın bu gece de uyku yok bana
oğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Canım kızın kaç yaşında ve hangi dişi çıktı?Kızlar kızımın dişi çıktıdişim yok diye feryat figan ağlıyor. Sabah bakacağım mesajlarınıza. Herkesin adımsayarı varsa tempolu yürüyüşü kaldıralım sadece adım sayalım isterseniz. Sabah konuşur karar veririz kusura bakmayın bu gece de uyku yok bana
Vok geçmiş olsun cnmoğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun cnm inş uyursunuz bugeceKızlar kızımın dişi çıktıdişim yok diye feryat figan ağlıyor. Sabah bakacağım mesajlarınıza. Herkesin adımsayarı varsa tempolu yürüyüşü kaldıralım sadece adım sayalım isterseniz. Sabah konuşur karar veririz kusura bakmayın bu gece de uyku yok bana
Yok benimki sevgili dezavantajı.Ooo baya varmış senin kilo. Ama ikincide 80le kalmışsın neyseki. Hep mi kiloluydun?
Ben ekledim de agirlik kaç puan bilmedigimden hesaplayamsdimAnka
@Cordelia_1605
@fantastikaaa
@Elifcig93
@mavimli
@Seyyaray
@Sarayca
@ada81
B Baharyagmuru35
Kızlar sizinkiler eksik. Bugün işsizim, kkda takılıyorum kusura bakmayın
Puhaha
Hiçbirine yakın degilki ağırlık puanda olsaBilmiyorum ki canım hiç yapmadım. Sen oradakilerden hangisine yakınsa ona göre puanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?