Canım ben seni etiketlemiştim dün beni eklememişsin
G gunesli gunlerİyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
2 rafadan yumurta
5 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara 14.00
Şekersiz kahve
1 çatal hazır kek(komşumun ikramıydı 1 çatal yiyip gerisini çocuklara yedirdim)
Akşam17.00
5 adet lahana sarması
1 bardak ayran
Spor
30 dk eliptik》》120 p
15×3 mekik》》8 p
200 ip atlama》》40p
6000 adım》》 90 p
60 sn plank》》20p
15×3 sguat》》8 p
50 sn wall sit》》16p
Toplam 》》302
@aslihancngz @Anka
Bilemiyorum mavi95 salonada gidiyor güçlü bir rakip sporda bugün elimden geleni yaparım
Geçmiş olsun canım. Bundan sonrakileri Sıkıntısız atlatın inşallah.10 yaşında canım. Köpek dişi çıktı. Her dişte böyle oluyor. Daha 3 köpek dişi ve azılar var
Olanlardan yap o zaman mavi
Ben normal doğum yaptım. En iyisi taktırayım.Cok kolay aslında ılacsız dogal elmeyı yıkadım 1 gun kurudu. Ertesı gun ayıklayıp dogradım kavanozlara bolusturdum kapagını kapattım 1 gun beklettım susuz. Ertesı gun klorsuz şişe suyu bıraz bosluk olacak sekılde doldurdum. Sirkeleşmeye baslayınca kopuruyor cunku. 1 yemek yada tatlı ayarla kavanoza gore hakıkı bal koyupsabah aksam karıştır.karanlıkta olsun kapak kapatma. Tulbent bez artık ne varsa lastıkle kapat. Meyveler dıbe cokunce hıc elleme oynatma. Ana olusmaya baslayacak. Ana dıbe cokunce suz. Instragramda artizangıda dıye bı hesap var ordan ogrendım
Spiral elle takılıyor benım dogumlar sezeryan. Herkes kolay olduğunu soyluyor ama hıc denemedım.
Ooo bu seni birinci sıraya oturttu :) Y agözümden kaçmış kusura bakma. Siz beni uyarın :)
Ya dün akşam zaten sitede yine bi sorun vardı belki etiket yapmamıştır oyuzden görmemişsindir cnm olsun b2n sıkı takipteyim zaten eline saglıkOoo bu seni birinci sıraya oturttu :) Y agözümden kaçmış kusura bakma. Siz beni uyarın :)
Teşekkür ederim.Ya dün akşam zaten sitede yine bi sorun vardı belki etiket yapmamıştır oyuzden görmemişsindir cnm olsun b2n sıkı takipteyim zaten eline saglık
Ben de çok korkuyordum spiralden doktor da takmadı zaten enfeksiyon var dedi. Sonra 4. oldu işteGeçmiş olsun canım. Bundan sonrakileri Sıkıntısız atlatın inşallah.
Ben normal doğum yaptım. En iyisi taktırayım.
4 den sonra öyle oluyor dimi ankaBen de çok korkuyordum spiralden doktor da takmadı zaten enfeksiyon var dedi. Sonra 4. oldu işteşimdi toptan kapattım olayı inşallah
Hamburger
Evet ıtıraf edıyorum bı kere esımle gıttık bayada pahalı beVallahi yemedimgörüntü olarak değişik geliyor bilmiyorum. Pizzayı da ilk kendi yaptığımı yedim mesela. Daha 2 sene önce hazır pizza yedim ilk şimdi tavuk dünyası meşhur mesela hiç yemedim daha. Evin 2 sokak ötesinde AVM var orda hepsi var. Dominos, mc donalds, tavuk dünyası vs yıllardır 1 kere pizza yedik işte başka yok etli ekmek benim hazır yemek anlayışım o da ustasını tanıdığımdan.
Canım sen dıyetı fılan bırak goze batan cok kılonda yok suan hayatta kalmaya bak15 puanla ben de iyiyim yavalla iyice uykusuz kaldım ben çocukların karnını doyursam yetecek artık spordan diyetten vaz geçtim bu hafta
Dını yonden (bılemıyorum sızı ben dını yonden bakıyorum) acıl bı durum saglık yonunden sıkıntı yoksa mahrem yerı gostermek caız olmadıgından taktırmadım daha cok. Baglatmayı dusundum oda fıtratı bozdugu ıcın haram. Yasımda genc bakalım hayırlısı ☺☺Ben de çok korkuyordum spiralden doktor da takmadı zaten enfeksiyon var dedi. Sonra 4. oldu işteşimdi toptan kapattım olayı inşallah
Valla ben bağlattım artık. Hapla da hamile kaldım. Kondomla da. Haram değil bildiğim kadarıyla mekruh. Burda konuşulacak tartışılacak konu değil zatenDını yonden (bılemıyorum sızı ben dını yonden bakıyorum) acıl bı durum saglık yonunden sıkıntı yoksa mahrem yerı gostermek caız olmadıgından taktırmadım daha cok. Baglatmayı dusundum oda fıtratı bozdugu ıcın haram. Yasımda genc bakalım hayırlısı ☺☺
Kızlar beni şaşırtıyorsunuz. Şimdi gidip yaşlarınıza bakacağımEvet ıtıraf edıyorum bı kere esımle gıttık bayada pahalı beesımde ılk kez yedı doymadık ordan cıkıp pıde yemıstık hahahah pizza hic yemedım. Evde yaparım hep pızza cokda guzel olur. Bızde etlı ekmek tavuk doner yerız. Dısarıda kı et guvenlı degıl.
Canım sen dıyetı fılan bırak goze batan cok kılonda yok suan hayatta kalmaya bakcocuklarına bakıp ruh saglıgını koruyabıl senın ıcın daha uygun ben uc cocuklu hayatımda kendıme sure verdım yenı yenı kendıme odaklandım
87 doğumluyum benKızlar beni şaşırtıyorsunuz. Şimdi gidip yaşlarınıza bakacağımNe demek pizza hamburger yemedim
60 filan?87 doğumluyum benkaç yaşında olmak lazım inanman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?