Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

G gunesli gunler

10 yaşında canım. Köpek dişi çıktı. Her dişte böyle oluyor. Daha 3 köpek dişi ve azılar var

Olanlardan yap o zaman mavi
Geçmiş olsun canım. Bundan sonrakileri Sıkıntısız atlatın inşallah.
Ben normal doğum yaptım. En iyisi taktırayım.

Kahvaltı yaptık biri gelse evi temizlese iki çeşit yemek yapsa
Disarda yagmur bende var bunalim
Müzikte açamıyorum eltimle aynı binadayız dayısı öleli bi hafta oldu saygısızlık olur
Biraz yüksek ses dinlenmeyi severim müziği
Aile binası oldugu için kimse kimseye karismaz

Gerçi yaza kiraya çıkmayı düşünüyoruz kızımın anaokulunun yakınlarına
Ilkokulu olan çok tercih edilen bir yer en azından servis parası olmaz diye düşünüyoruz

Evet ıtıraf edıyorum bı kere esımle gıttık bayada pahalı be esımde ılk kez yedı doymadık ordan cıkıp pıde yemıstık hahahah pizza hic yemedım. Evde yaparım hep pızza cokda guzel olur. Bızde etlı ekmek tavuk doner yerız. Dısarıda kı et guvenlı degıl.
15 puanla ben de iyiyim ya valla iyice uykusuz kaldım ben çocukların karnını doyursam yetecek artık spordan diyetten vaz geçtim bu hafta
Canım sen dıyetı fılan bırak goze batan cok kılonda yok suan hayatta kalmaya bak cocuklarına bakıp ruh saglıgını koruyabıl senın ıcın daha uygun ben uc cocuklu hayatımda kendıme sure verdım yenı yenı kendıme odaklandım

Ben de çok korkuyordum spiralden doktor da takmadı zaten enfeksiyon var dedi. Sonra 4. oldu işte şimdi toptan kapattım olayı inşallah
Dını yonden (bılemıyorum sızı ben dını yonden bakıyorum) acıl bı durum saglık yonunden sıkıntı yoksa mahrem yerı gostermek caız olmadıgından taktırmadım daha cok. Baglatmayı dusundum oda fıtratı bozdugu ıcın haram. Yasımda genc bakalım hayırlısı ☺☺

Valla ben bağlattım artık. Hapla da hamile kaldım. Kondomla da. Haram değil bildiğim kadarıyla mekruh. Burda konuşulacak tartışılacak konu değil zaten

Kızlar beni şaşırtıyorsunuz. Şimdi gidip yaşlarınıza bakacağım Ne demek pizza hamburger yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…