Ekliyorum egzersiz dk 2 puan 1 saat egzersiz 120 puan toplam dünkü spor 312 puan .Spor 5 dk eliptik 20 puan
3 dk koşu 12 puan
40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
100 ip atlama 20 puan
1 saat karin ve kalça makinalarda 30 kg agirlikla zor hareketler puan kaç bilmiyorum şuan
Rabbim gücünü arttırsın canım sakinlik versin kuzunaKızlar kızımın dişi çıktıdişim yok diye feryat figan ağlıyor. Sabah bakacağım mesajlarınıza. Herkesin adımsayarı varsa tempolu yürüyüşü kaldıralım sadece adım sayalım isterseniz. Sabah konuşur karar veririz kusura bakmayın bu gece de uyku yok bana
KaptanimBir de sucubaşımız vardı bizim kendisini görevinin başına bekliyorum
Vay süperŞu an ekmek yemeyeli 16. Günüm. Acayip rahat hissediyorum kendimi. Ekmeği çok seviyorum ama bu zamana kadar yediğime sayıyorum.
Ben bir saat tempolu yürüyüs yaptim adimsayarim yok tavsiye ettiginiz bir app varsa indireyim.Kızlar spor puanlarınızda beni etiketleyebilir misiniz?
Burda eksi 3 derecede bir saat yürüdümBen de bugün 10bini tamamladım ama artık tamamlayamam sanırım çünkü bugün bacaklarım dondu resssssmeeennnn - 10 dereceye düşmüş sıcaklık. İşyerinde içeride merdiven in çık yapıyorum boş kaldıkça. Zaten çok su içtiğim için sürekli tuvalete gidiyorum filanNe kadar olursa artık.
Büyük gecmis olsun iyidir insallah simdi.oğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Ben Anka’ya özelden atmıştım mesajı
şükür daha iyiyiz canımm sağol
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama
Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine
Oyyy fena olmuş, öğrenciyken yemeyen var mı gerçi ama siz biraz daha fazla yemişsiniz sanırımYok benimki sevgili dezavantajı.üni 1 de eşimle sevgili olduk. O zamanlar 60 kiloydum. Bir senede 30 kilo aldım. Hep dışarda yemekten. Tabi bide öğrenciyiz paramız yok. Hep meşhur fast food cuda yiyorduk. Ah cahil kafam
Olsun yaz bakalım canım :)Anka geçmiş olsun canım.
Bu gün menü vermesem daha iyi olacak
İçimde canavar çıktı sanki. Son 2 gün elimden geldiğince telafi etmeye çalışacağım
Öylece sessiz kalmak istemedim. Belki yorumlarınız beni kendime getirir .
Neredesin sen rakibem yaaKaptanimehem burda kendisi
Sorma bu hafta daha dogrusu bugün coook önemli bir toplantim var, davetliler baska baska yerlerden. Iki gündür ona hazirlaniyorum. Sans dile rakibem güzel gecsin.Neredesin sen rakibem yaa
Sorma bu hafta daha dogrusu bugün coook önemli bir toplantim var, davetliler baska baska yerlerden. Iki gündür ona hazirlaniyorum. Sans dile rakibem güzel gecsin.
Tesekkür ederim canim benim. Nasil geciyor bu hafta?Bol şans diyorum, umarım gönlünce geçer gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?