Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka canım kışın kendimi tuzlu suyla çocukları da serum fizyolojikle koruyorum. Mesela kalabalık bir yere gittiysek döndüğümüzde mutlaka ikisinin de burnuna serum fizyolojik sıkıyorum. Eğer benim boğazım gıcıklanırsa hemen bol tuzlu bir suyla gargara yapıp bide burnuma çekiyorum. Dışardan gelince eller yüz hemen yıkanıyor mesela. Bu salgın dönemlerini böyle atlatıyorum çok şükür

Ben de kullanıyorum serum fizyolojik. Düzenli olarak temizlerim burunlarını. Otri bebeyle çekerim. Ellerini sürekli yıkıyorum zaten. Oyuncakları falan da sık sık sirkeli suyla yıkarım. Bilmiyorum bu sene çok hastalandık nedense.

Geçmiş olsun kaptancım İnşalah hemen toparlar. Balıkyağı ve d vitamini bağışıklığı güçlendiriyor. Aklında olsunç.
Teşekkür ederim canım, hoşbuldum.

yaa deme, kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun. ortalıkta öyle bi salgın var ki kimi nasıl koruyalım bilmiyorum.
Geçmiş olsun tutma tabi
Çok geçmiş olsun canım. İnş hemen toparlarsınız.
Çok sağolun kızlar. Aşırı uykusuzum başım çok ağrıyor. Ara ara bakarım inşallah
wendy hoş geldin tekrar canım. Güzel çirkin demeden menülerini yazarsan zamanla düzene oturuyor. Hadi bakalım yulbaşına kadar en az 3 kilo verelim istersek yaparız uyuyunca benim de gidecek umutluyum

Okuldan mi getiriyorlar ki?

Saol canım, hataları beraber görüp öğreneceğiz inşallah. bakalım diyetisyenimle de yeniyiz, uyumu hemen yakalarız inşallah.

Selam kızlar. Bebek sabaha kadar yandı. 39 dan düşmedi ateşi hastaneden geldik şimdi ona da antibiyotik başladı doktor.
Oruç tutamadım böyle olunca akşama kadar emer sütüm azalır diye.

Hay Allah ya Hastalık eve bi girince kolay çıkmıyor işte. İnşallah çabuk toparlar çok geçmiş olsun canım.

Selam kızlar. Bebek sabaha kadar yandı. 39 dan düşmedi ateşi hastaneden geldik şimdi ona da antibiyotik başladı doktor.
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın oruç tutma halsiz olursun zaten uykusuzluk yoruyor seni bide açlık halsiz bırakmasın Rabbim şifa versin inşallah

Boğaz enfeksiyonu dedi canım. Biraz da öksürüğü beğenmedi çok hırıltılı dedi.
Geçmiş olsun canım
Kızım bugün anaokuluna gitti
Bizde bu sene hiç hasta olmadığımız kadar hasta olduk ailece
Bende grip başlangıcı var dün sabah akşam aferin ıctim
Bugün biraz kırgınlık üzerimde

Ben dün de bir saat yürüdüm tempolu. Kac gündür de yürüyorum kac puan oldu bilmiyorum neyse seni etiketlemedim sanirim canim herhalde beni takip edemedin kusura bakma bu hafta kafam bir dünya saglik olsun. G gunesli gunler

Ben dün de bir saat yürüdüm tempolu. Kac gündür de yürüyorum kac puan oldu bilmiyorum neyse seni etiketlemedim sanirim canim herhalde beni takip edemedin kusura bakma bu hafta kafam bir dünya saglik olsun.
Tamam canım haftaya yazarsın puanlarını artık. İlk sayfadan bakıp hesaplayıp beni etiketlersin olmadı.

Anka Cuma zayıflama yarismasinda bizimde takımın simgesi kırmızı olsun yani diyet gruplari sayfasinda umarım antabilmisimdir
seaBahAR
Ayy bunun ne oldugunu ben bilmiyorum merak ettim bakıcam
Hoşgeldinn gitme kal beraber zayıflayalım
Rakibim beni yenecek derken perşembe günü + diyor hemenn bugün spor yap dikkat et yarina guzel bir eksi gelsin
Ben de ananaslı yeşil çaya devam her akşam
Kokusu cokk guzel degil mii :)
Çok geçmiş olsun kaptanım insallah uzun sürmez

Saol cnm, ama bu haftadan hiç umudum kalmadı artık. Spor bile kurtarmaz beni.
bu arada ananaslı yeşil çayı göremedim markette. Ne marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…