buradayım artık, mümkün değil kaçış yok gidecek o kilolar.Hoşgeldinn gitme kal beraber zayıflayalım
Hoşgeldinizbugün iş yerinde yemekler hiç diyete uygun değilmiş, yağlıydı aç kaldım ama bende. yanıma ton balığı alayım böyle durumlar için bari.
Diyetisyene yazsaydın keşke bunlar bunlar var ne yiyebilirim diyebugün iş yerinde yemekler hiç diyete uygun değilmiş, yağlıydı aç kaldım ama bende. yanıma ton balığı alayım böyle durumlar için bari.
Aşk yaşıyorum ben resmen ve normal yeşilçaydan daha çok işe yarıyor kesinlikle tadida enfes kokusuda.Markası doğadan. BİM’lerde buluyordum önceden artık bulamıyorum. Ama dün şokta buldum
Diyetisyene yazsaydın keşke bunlar bunlar var ne yiyebilirim diye
Kullanıyorum canım zaten 3 yaşına kadar mecbur diyor bizim doktorumuz.Anka cım çok geçmiş olsun bu ara kime dokunsan boğazları şiş salgın var heralde. Biz de geçen sen çok hasta olduk bu sene daha siftah yapmadık inş da gelmez . Ama bi arkadas yazmuş d vitamini bagışuklık güçlendiriyor diye cok dogru bu sene cok düzenli covuklarada kendimede kullanıyorum ona bağlıyorum ben. Kullanmıyorsan sizde kullanın
Doğadan hatta yeşil çay ile başka meyve karışımları da var ama denemedimSaol cnm, ama bu haftadan hiç umudum kalmadı artık. Spor bile kurtarmaz beni.
bu arada ananaslı yeşil çayı göremedim markette. Ne marka?
Bizim işyerinde bi menü çıkıyor bazen mercimek çorba pilav patates oturtma . Diyorum kardeş karbonhidrattan başka bir şey yasak mıbugün iş yerinde yemekler hiç diyete uygun değilmiş, yağlıydı aç kaldım ama bende. yanıma ton balığı alayım böyle durumlar için bari.
Perşembeleri bence hafif sporlar yapılmalı ödem olmaması için güzel olmuş :)Bugün sadece 20 dk tempolu yürüyüş yaptım başka bir şey yapmayacağım
Hoşgeldin cnm,bugün iş yerinde yemekler hiç diyete uygun değilmiş, yağlıydı aç kaldım ama bende. yanıma ton balığı alayım böyle durumlar için bari.
Kolay gelsin canım bu hafta çok spor yaptın zaten. Tebrik ederimKızlar sabah kahvaltıda misfirm vardı bilerek kahvkatıya aldım ki öğleden sonra kalori almayaım diye şimd gittiler ev felaket durumda evimi tıplıcam sonrada dinlencem uyuyabilirsem uyucam biraz. Bugun spor yapmayı düşünmüyorum adım sayımı girerim bugun sadece.
Peki bu patatesle zayıflayanlar nasıl zayıflıyor sayın vampirDoğadan hatta yeşil çay ile başka meyve karışımları da var ama denemedim
Bizim işyerinde bi menü çıkıyor bazen mercimek çorba pilav patates oturtma . Diyorum kardeş karbonhidrattan başka bir şey yasak mıBen o durumda çorba salata ve yoğurt yiyerek gece boyu aç kalıyorum gece bazen meyve bazen yumurta falan yiyorum. En son nöbetim çok yoğundu su bile içemedim aç kaldım ama kilo vermişim sevinsem mi bilemedim
Perşembeleri bence hafif sporlar yapılmalı ödem olmaması için güzel olmuş :)
Ben geçenlerde közlenmiş patates yediğimde ertesi gün eksi gelmiştim.Peki bu patatesle zayıflayanlar nasıl zayıflıyor sayın vampir
Nereden görüyorsun onları Anka?Ay şu konuya yazanları yasakladığımız gibi okuyanları da yasaklayabilsek
Evet ben de gördüm patates günü yapan varmış.Ben geçenlerde közlenmiş patates yediğimde ertesi gün eksi gelmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?