Ben kavurmadan çiğ rendeleyip yoğurtuyorum bol dereotu yiyorumKabağı rendele, yağsız tavada sotele, sonra servis tabağına al üzerine yarım su bardağı yoğurt koy.3 ceviz kır. Pulbiber nane vs sevdiğin baharatlardan ekle.
Ben sevmedim şahsen :)
3 gündür kabak yedim ama tam uyamadım detoks olmadı yani. Ama kabak bence bağırsakları çok çalıştırıyor. Yarın ben de oruç olacağım inşallahBen de yarın kabağı yeniden mi denesem diye düşünüyorum yoksa oruç mu tutsam acaba
Çiğ hiç yiyemem galibaBen kavurmadan çiğ rendeleyip yoğurtuyorum bol dereotu yiyorum
Ben de yarın kabağı yeniden mi denesem diye düşünüyorum yoksa oruç mu tutsam acaba
Regl değilsen yarın beraber tutalım
Güzel olur tabi. Bugün akşam onu yicem inş.Valla bilmiyorum ki omuzlarım faaln sızlıyor aslında bende biletlerimle ceviriyorum ama bilemedim kiloda var ya bendede ondan mı acaba.
Doktor bana magnezyum vermişti cnm bacağıma doğru inen bi ağrımda vardı sonra rahatladım arrık etkisi oldudamı rahatladım dikkat ettiğim içinmi bilemiyorum. Benimki sürekli oturup 3ncüyü sallamaktan olmuştu bide bel fıtıgıda var bende
Ben azcık yağda soteliyorum valla cnm yağsız çok kötü olur ya. Sarımsaklı yogırt ekliyorum cok leziz oluyor
Canım ya dişimi çıkıyor acaba yoksa boğaz enfeksiyonu mu?Bebeğin ateşi var yine ya
Günaydın cnm moralini bozma haftalardır çok güzel kilo verdin bu hafta az gidebilir. Bende bu hafta sporu hergün yaptım bugün bence yapmayalım sadece yürüyüş yapalım.Günaydın kızlar
Yine sabitim yine sabitim. Sinir küpü oldum. Motivasyonum düşüyor böyle olunca. Acaba 1 haftadır sporu yoğun yapıyorum diye mi böyle oluyor? Bugün yapmıcam pek. Kaslarım dinlensin bakalım. Hayır kaçamak da yapmıyorum. Televizyondakileri canım çekiyor. Onlarla mı kilo alıyorum acaba.?
Canım puanlarını yazarsan eklerim hemen :)Eee ben hergün bir saat tempolu yürüyüs yapiyorumkac gündür.
Yok ev temizliğini çıkardık :)Kızlar neye karar verildi ev temizliğine puan varmi yokmu
Bugün puanlamaya katmadım temizligi
Kullanıcı Adı | 2.12.2019 | 3.12.2019 | 4.12.2019 | 5.12.2019 | 6.12.2019 | 1. Hafta |
| 15 | 15 | ||||
| 150 | 30 | 45 | 225 | ||
| 0 | |||||
@fantastikaa | 0 | |||||
| 273 | 273 | ||||
| 0 | |||||
| 210 | 297 | 313 | 820 | ||
Z zeyas | 189 | 302 | 338 | 829 | ||
B Baharyagmuru35 | 312 | 195 | 427,5 | 934,5 | ||
G gunesli gunler | 195 | 278 | 228 | 701 | ||
@asliayet | 115 | 115 | ||||
| 180 | 190 | 205 | 575 | ||
A Asya-Hedef 65 kilo | 0 | |||||
| 205,5 | 263,5 | 345 | 814 | ||
| 0 | |||||
| 0 | |||||
| 80 | 80 | ||||
| 0 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?