Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

wendy ben kendime 1 kişilik yer ayırmıştım seni alayım mı bu hafta listeye. Ben uyku sorununu çözmeden zayıflayamayacağım. Yer açılınca girerim artık.

***5. Takım 560. Etap***
wendigo (69,8/69,1/0,7/%1,00) izne ayrılmak istiyor

isim de değişti canım. hedefi de 57-58 di hatırlamıyorum 60 yapalım olur mu?

ya ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım gerçekten. neyse ki hem aç kalıp hem artı gelmemişsin.
merhaba, ya illa ki uygun bişiler çıkıyor diyodum ama gerçekten bende kontrol edip ona göre getirmeliymişim, anlıyorum. bugün çıktı alıp günlük kontrol edeceğim. bi de dediğim gibi ton balığı bulundurayım yanımda, süzer yerim zaten severimde. yoğurtla iyi olur.

Pro üyeliğin özelliği canım altta görünüyor.
Aaa fakirlik
Evet hatta 8. takımdaymış Cumaları dolaşıyorum bütün takımları ben eksik bildirim kalmasın diye
Evet ben de orada gördümPüsküüt de perşembeleri lapa günü yapıyormuş mesela geçen başarı öykülerinde okudum. Herkesin değişik bir yöntemi var.

Aaa fakirlik

Evet ben de orada gördümPüsküüt de perşembeleri lapa günü yapıyormuş mesela geçen başarı öykülerinde okudum. Herkesin değişik bir yöntemi var.
Ben sitenin ilk prolarındanım
O zamanlar 10 TL ydi bi de kart gönderiyorlardı
Evet Perşembe çok dikkat ediyor bazıları. Biz de o seviyeye geleceğiz inşallah

Ben sitenin ilk prolarındanım
O zamanlar 10 TL ydi bi de kart gönderiyorlardı
Evet Perşembe çok dikkat ediyor bazıları. Biz de o seviyeye geleceğiz inşallah
Eski prolardan kim kaldı heyy gidi Anka

Bugün ben de baya iyi geçirdim akşam cozutmazsam :/ Ama patatesi denemek istiyorum, çok da severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…