Pro üyeliğin özelliği canım altta görünüyor.Nereden görüyorsun onları Anka?
Evet hatta 8. takımdaymışEvet ben de gördüm patates günü yapan varmış.
wendy ben kendime 1 kişilik yer ayırmıştım seni alayım mı bu hafta listeye. Ben uyku sorununu çözmeden zayıflayamayacağım. Yer açılınca girerim artık.
İyyiim masum zayıflamaya busefer kararliyim inşsen nasılsın
CanımAKlımın kosesınden hıc çıkmayan arkadasım
ya ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım gerçekten. neyse ki hem aç kalıp hem artı gelmemişsin.Bizim işyerinde bi menü çıkıyor bazen mercimek çorba pilav patates oturtma . Diyorum kardeş karbonhidrattan başka bir şey yasak mıBen o durumda çorba salata ve yoğurt yiyerek gece boyu aç kalıyorum gece bazen meyve bazen yumurta falan yiyorum. En son nöbetim çok yoğundu su bile içemedim aç kaldım ama kilo vermişim sevinsem mi bilemedim
merhaba, ya illa ki uygun bişiler çıkıyor diyodum ama gerçekten bende kontrol edip ona göre getirmeliymişim, anlıyorum. bugün çıktı alıp günlük kontrol edeceğim. bi de dediğim gibi ton balığı bulundurayım yanımda, süzer yerim zaten severimde. yoğurtla iyi olur.Hoşgeldin cnm,
Bende de aynı durum var. Kahvaltı için evden küçük bi kap içinde yumurta peynir zeytin getiriyorum. Müsait bi zamanda da kahvaltı yapıyorum. Öğlen yemeği içinde önceden yemek programına bakıp uygun değilse, evden salata getiriyorum. yada ayran ile geçiştiriyorum.
Tanam canım Cuma ayarlayalım. Listede olmak iyi gelecek sana***5. Takım 560. Etap***
wendigo (69,8/69,1/0,7/%1,00) izne ayrılmak istiyor
isim de değişti canım. hedefi de 57-58 di hatırlamıyorum 60 yapalım olur mu?
Aaa fakirlikPro üyeliğin özelliği canım altta görünüyor.
Evet ben de orada gördümEvet hatta 8. takımdaymışCumaları dolaşıyorum bütün takımları ben eksik bildirim kalmasın diye
pazar günleri yapıyoruz bizde sobada, yarıma izin verdi diyetisyenim.Ben geçenlerde közlenmiş patates yediğimde ertesi gün eksi gelmiştim.
İnşallahTanam canım Cuma ayarlayalım. Listede olmak iyi gelecek sana
Ben sitenin ilk prolarındanımAaa fakirlik
Evet ben de orada gördümPüsküüt de perşembeleri lapa günü yapıyormuş mesela geçen başarı öykülerinde okudum. Herkesin değişik bir yöntemi var.
Eski prolardan kim kaldı heyy gidi AnkaBen sitenin ilk prolarındanım
O zamanlar 10 TL ydi bi de kart gönderiyorlardı
Evet Perşembe çok dikkat ediyor bazıları. Biz de o seviyeye geleceğiz inşallah
Ben özellikle tencere aldımpazar günleri yapıyoruz bizde sobada, yarıma izin verdi diyetisyenim.
Cozutma lütfenEski prolardan kim kaldı heyy gidi Anka
Bugün ben de baya iyi geçirdim akşam cozutmazsam :/ Ama patatesi denemek istiyorum, çok da severim.
AynenEski prolardan kim kaldı heyy gidi Anka
Bugün ben de baya iyi geçirdim akşam cozutmazsam :/ Ama patatesi denemek istiyorum, çok da severim.
Tamam kaptanCozutma lütfen
Geçen hafta kıyısından kaçırdığımız dereceyi bu hafta alalım
Bende patates günü yapayım. Bana da haber ver canımEski prolardan kim kaldı heyy gidi Anka
Tamam bir araştıralım bakalımBende patates günü yapayım. Bana da haber ver canım
Ay onu gördüm de pek hoşlanmadım :/Ben o 5 günde 5 kilo diyetini denemiştim patates yemekten benim şekerim fırlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?