Bu benimde büyük sıkıntım hep buyüzden kilo alıyorum ama şimdi uslu uslu oturuyorumYa bütün gün azmediyorum akşam olunca içimden sanki canavar çıkıyor.
Benimde en büyük problemim buydu. Akşam oyalanacak bişeler bulunca yemek aklıma gelmediYa bütün gün azmediyorum akşam olunca içimden sanki canavar çıkıyor.
Hayırlı olsun canım.Ay valla öğlen yycek bisey bulamadim soyledim
Yarin spor yapamiycam eşimle antalyaya gidip bu gece gidip yarın doncez araba almaya
Canım , yeter ki beyinde bitir gerisi geliyor bi bakıyorsun takır takır gidiyor kilolar ilk zamanlar acılı sancılı geçiyor mide küçülüğünceye kadar sonrası inan kolay 🖒🖒🖒🖒Kesinlikle. Hatanın neresinden dönsen kardır. Çok bilinçlisiniz maşallah. Keşke bundan 10 sene önceye dönsem de kendime şu bilinci verebilsem
Eeee gündüz bişey yememişsin akşam yüklenmişsin olmamışİyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
Sabah
Yok
Öğlen
yogurt
Akşam
2 kase İşkembe Corbasi
Yarım kase Makarna
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
@aslihancngz
@Anka
Ben çok beğenmedim sanki ya bilemedim emzirmiyorsun artık çok gibi geldi banaBende yazayım menu 9 aralık
Sabah aç 1 bardak ılık limonlu şu
10.30
2 has yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates Kıvırcık
1 dilim ekmek çay
Ara 12.30 13
1 elma 15 fındık
Öğlen 14.30
Kofteli patatesli patlıcan yemeği (firinda)
5yk yoğurt
Ara 17.30
Sade Türk Kahvesi
17 gr bitter çikolata
Aksam 20
Tavuk firinda
Salata yoğurt
Aksam geç yatarak bi ara öğün yarım
Su 8 bardak spor yok
Normal gündüz bişey yemeyip akşam da makarna yemişsin.Kizlar aşırı aç hissediyorum kendimi
Olmaz ki ama o çiğ köfte zaten çok zararlı diyette olmasan da yeme evde yapsan neyse deAy valla öğlen yycek bisey bulamadim soyledim
Yarin spor yapamiycam eşimle antalyaya gidip bu gece gidip yarın doncez araba almaya
10 yıl öncesine dönemeyiz ama 10 yıl sonrasını kurtarabilirizKesinlikle. Hatanın neresinden dönsen kardır. Çok bilinçlisiniz maşallah. Keşke bundan 10 sene önceye dönsem de kendime şu bilinci verebilsem
İnşallah. Sanırım beyinde bitirme işini becerdim. Bundan sonrası zamanCanım , yeter ki beyinde bitir gerisi geliyor bi bakıyorsun takır takır gidiyor kilolar ilk zamanlar acılı sancılı geçiyor mide küçülüğünceye kadar sonrası inan kolay 🖒🖒🖒🖒
Sagol cnm eşim araba alıp satıyorda bende karar veremedik hemen doncez biraz gezip. Uykusuz kalıp yolculuk çekicem bilemedim gitsemmi kalsammiBenimde en büyük problemim buydu. Akşam oyalanacak bişeler bulunca yemek aklıma gelmedi
Hayırlı olsun canım.
Bir kase yoğurt içine bir çay kaşığı ucu ile zerdaçal ve zencefil at ye canım çok tokluk hissiveriyor bende artık öğlenleri bunu yapacam ara öğün niyetine...Kizlar aşırı aç hissediyorum kendimi
Ay kusura bakma telin klavyesi‘Seksi Türk kahvesi’nden bende istiyorum
Kahvaltılarımız çok benziyor sadece ben ekmek yemiyorum. Bence beni birazda o tok tutuyor. Bide çikolatadan AZcık uzak dursan bu menüyle olur
Aaa rakibem eşit şartlardayız cumaya kadar benimde reglim gelecek hatta eli kulağındaAy kusura bakma telin klavyesigeçen sene diyetisyenim verdiği listede vardi bu hafta regli olucam nasıl tatlı krizi tuttu evde karam vardı sırf onu yememek için çıktım bitter aldım geldim iyi geldi bastirdi
Gitmişken 1 gece kalamıyor musunuz? Kalsanız süper olur. Valla çocuksuzken gezebildiğin kadar gez. Gidebildiğiniz kadar sinemaya tiyatroya gidin. Hatta uyumayın.Sagol cnm eşim araba alıp satıyorda bende karar veremedik hemen doncez biraz gezip. Uykusuz kalıp yolculuk çekicem bilemedim gitsemmi kalsammi
Bende cuma ve sonrası bekliyorumAaa rakibem eşit şartlardayız cumaya kadar benimde reglim gelecek hatta eli kulağında
Ben çocuk yokken uyuma taraftarıyımGitmişken 1 gece kalamıyor musunuz? Kalsanız süper olur. Valla çocuksuzken gezebildiğin kadar gez. Gidebildiğiniz kadar sinemaya tiyatroya gidin. Hatta uyumayın.
Kız bol bol uyusun lar bebek olunca benim gibi Anka gibi gece 3 lere kadar otururlarGitmişken 1 gece kalamıyor musunuz? Kalsanız süper olur. Valla çocuksuzken gezebildiğin kadar gez. Gidebildiğiniz kadar sinemaya tiyatroya gidin. Hatta uyumayın.
Benim karama aşırı bir bağımlılığım var. Bende olsa durabilir miydim bilmiyorum. Maşallah iradene.Ay kusura bakma telin klavyesigeçen sene diyetisyenim verdiği listede vardi bu hafta regli olucam nasıl tatlı krizi tuttu evde karam vardı sırf onu yememek için çıktım bitter aldım geldim iyi geldi bastirdi
Hadi inşallah. İşe başlamadan 79ları görsem iyidir. Kıyafetim yok giyecek.Eeee gündüz bişey yememişsin akşam yüklenmişsin olmamış
Ben çok beğenmedim sanki ya bilemedim emzirmiyorsun artık çok gibi geldi bana
Normal gündüz bişey yemeyip akşam da makarna yemişsin.
Olmaz ki ama o çiğ köfte zaten çok zararlı diyette olmasan da yeme evde yapsan neyse de
10 yıl öncesine dönemeyiz ama 10 yıl sonrasını kurtarabilirizçok güzel gidiyorsun zaten üzülme yaza ideal kilonda olacaksın
Hiç sorma aynı bende de var hatta bi oturumda iki tane yiyecem anca kesiyor ama bedenimi daha çok seviyorumBenim karama aşırı bir bağımlılığım var. Bende olsa durabilir miydim bilmiyorum. Maşallah iradene.
Şimdiki aklım olsa çocuksuzken eve girmeZdimBen çocuk yokken uyuma taraftarıyım
Ah canım oturuyosun da eşinde seninle mi oturuyor sanki. Bebek eşittir annenin uykusuzluğu. Babaya bişey olmuyor.Kız bol bol uyusun lar bebek olunca benim gibi Anka gibi gece 3 lere kadar otururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?