Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya bütün gün azmediyorum akşam olunca içimden sanki canavar çıkıyor.
Benimde en büyük problemim buydu. Akşam oyalanacak bişeler bulunca yemek aklıma gelmedi
Ay valla öğlen yycek bisey bulamadim soyledim
Yarin spor yapamiycam eşimle antalyaya gidip bu gece gidip yarın doncez araba almaya
Hayırlı olsun canım.

Kesinlikle. Hatanın neresinden dönsen kardır. Çok bilinçlisiniz maşallah. Keşke bundan 10 sene önceye dönsem de kendime şu bilinci verebilsem
Canım , yeter ki beyinde bitir gerisi geliyor bi bakıyorsun takır takır gidiyor kilolar ilk zamanlar acılı sancılı geçiyor mide küçülüğünceye kadar sonrası inan kolay 🖒🖒🖒🖒

İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm

Sabah
Yok

Öğlen
yogurt

Akşam
2 kase İşkembe Corbasi
Yarım kase Makarna

Su 2 lt

Spor 30 dk yürüyüş
@aslihancngz
@Anka
Eeee gündüz bişey yememişsin akşam yüklenmişsin olmamış
Ben çok beğenmedim sanki ya bilemedim emzirmiyorsun artık çok gibi geldi bana
Kizlar aşırı aç hissediyorum kendimi
Normal gündüz bişey yemeyip akşam da makarna yemişsin.
Ay valla öğlen yycek bisey bulamadim soyledim
Yarin spor yapamiycam eşimle antalyaya gidip bu gece gidip yarın doncez araba almaya
Olmaz ki ama o çiğ köfte zaten çok zararlı diyette olmasan da yeme evde yapsan neyse de
Kesinlikle. Hatanın neresinden dönsen kardır. Çok bilinçlisiniz maşallah. Keşke bundan 10 sene önceye dönsem de kendime şu bilinci verebilsem
10 yıl öncesine dönemeyiz ama 10 yıl sonrasını kurtarabiliriz çok güzel gidiyorsun zaten üzülme yaza ideal kilonda olacaksın

Canım , yeter ki beyinde bitir gerisi geliyor bi bakıyorsun takır takır gidiyor kilolar ilk zamanlar acılı sancılı geçiyor mide küçülüğünceye kadar sonrası inan kolay 🖒🖒🖒🖒
İnşallah. Sanırım beyinde bitirme işini becerdim. Bundan sonrası zaman

‘Seksi Türk kahvesi’nden bende istiyorum
Kahvaltılarımız çok benziyor sadece ben ekmek yemiyorum. Bence beni birazda o tok tutuyor. Bide çikolatadan AZcık uzak dursan bu menüyle olur
Ay kusura bakma telin klavyesigeçen sene diyetisyenim verdiği listede vardi bu hafta regli olucam nasıl tatlı krizi tuttu evde karam vardı sırf onu yememek için çıktım bitter aldım geldim iyi geldi bastirdi

Ay kusura bakma telin klavyesigeçen sene diyetisyenim verdiği listede vardi bu hafta regli olucam nasıl tatlı krizi tuttu evde karam vardı sırf onu yememek için çıktım bitter aldım geldim iyi geldi bastirdi
Aaa rakibem eşit şartlardayız cumaya kadar benimde reglim gelecek hatta eli kulağında

Sagol cnm eşim araba alıp satıyorda bende karar veremedik hemen doncez biraz gezip. Uykusuz kalıp yolculuk çekicem bilemedim gitsemmi kalsammi
Gitmişken 1 gece kalamıyor musunuz? Kalsanız süper olur. Valla çocuksuzken gezebildiğin kadar gez. Gidebildiğiniz kadar sinemaya tiyatroya gidin. Hatta uyumayın.

Gitmişken 1 gece kalamıyor musunuz? Kalsanız süper olur. Valla çocuksuzken gezebildiğin kadar gez. Gidebildiğiniz kadar sinemaya tiyatroya gidin. Hatta uyumayın.
Kız bol bol uyusun lar bebek olunca benim gibi Anka gibi gece 3 lere kadar otururlar

Benim karama aşırı bir bağımlılığım var. Bende olsa durabilir miydim bilmiyorum. Maşallah iradene.

Adamın aldıklarını bakın bu sabotaj değilde ne

Eklentiler

• 20191209_201303.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 34
Hadi inşallah. İşe başlamadan 79ları görsem iyidir. Kıyafetim yok giyecek.

Kız bol bol uyusun lar bebek olunca benim gibi Anka gibi gece 3 lere kadar otururlar
Ah canım oturuyosun da eşinde seninle mi oturuyor sanki. Bebek eşittir annenin uykusuzluğu. Babaya bişey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…