Hadi ya tüh iyice açtın arayı desene. Dur ben seni geçicem ama ya kafaya koydumÖyle oldu hatta sabah tartıldım 68.7 geldim sayende
Hadi Bismillah diyelim o zaman da bu emzirme sonrası krizleri nasıl çözücez varmı sende bir taktik?
Hepinizin kilosu ne kadar az yahu. Grubun en şişmanı benim
Benimki büyük 2 buçuk yaşında martta 3 olacak memedenn kestigimden beri (kasim)uyku düzeni bozuldu ama gerçi bi düzenimizde yoktu ama dahada bozulduKaç aylık bebiş? Keşke biraz uyuyunca kaldırsaydın. Çocukların gündüz bir uykuda 2 saatten fazlasını uyumasını önermiyorlar. Geceden çalar derler.
Ya taa geçen hafta annemden sütlaç istemiştim yapmış şimdi yemiyorum diyemedimYa bu mu senin sıfır karbon menün
‘Seksi Türk kahvesi’nden bende istiyorumBende yazayım menu 9 aralık
Sabah aç 1 bardak ılık limonlu şu
10.30
2 has yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates Kıvırcık
1 dilim ekmek çay
Ara 12.30 13
1 elma 15 fındık
Öğlen 14.30
Kofteli patatesli patlıcan yemeği (firinda)
5yk yoğurt
Ara 17.30
Seksi Türk Kahvesi
17 gr bitter çikolata
Aksam 20
Tavuk firinda
Salata yoğurt
Aksam geç yatarak bi ara öğün yarım
Su 8 bardak spor yok
Çok güzel afiyet olsun canım. İlaç kullanıyor musun hala bıraktın mı?Bugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
7 badem
8 fındık
Akşam 16 30
5 et köfte
Boool salata
1 kase yoğurt
2 lt su içildi ..Anka
Spor
50 dk eliptik = 200
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm =50
50 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı = 125
G gunesli gunler
Öyle düşünme bizde o kilolardaydik adayla beraber yazın final yapmıştık ama geri aldık şimdi fazla ilerlemeye önlemini alalım dedikHepinizin kilosu ne kadar az yahu. Grubun en şişmanı benim
Patates köfte olmamış rakibem spor olaydı olurmuş belkiBende yazayım menu 9 aralık
Sabah aç 1 bardak ılık limonlu şu
10.30
2 has yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates Kıvırcık
1 dilim ekmek çay
Ara 12.30 13
1 elma 15 fındık
Öğlen 14.30
Kofteli patatesli patlıcan yemeği (firinda)
5yk yoğurt
Ara 17.30
Seksi Türk Kahvesi
17 gr bitter çikolata
Aksam 20
Tavuk firinda
Salata yoğurt
Aksam geç yatarak bi ara öğün yarım
Su 8 bardak spor yok
Benim büyük oğlumda 28 aylık. Gündüz 2 saati asla göremiyoruzBenimki büyük 2 buçuk yaşında martta 3 olacak memedenn kestigimden beri (kasim)uyku düzeni bozuldu ama gerçi bi düzenimizde yoktu ama dahada bozuldu
Bıraktım canım 3 gün oldu bırakalı 2 ay kullanmıyacam sonra tahlil yaptıracam bakalım değerler nasıl olacak....Çok güzel afiyet olsun canım. İlaç kullanıyor musun hala bıraktın mı?
Ay valla öğlen yycek bisey bulamadim soyledimYa hala çiğ köfte yiyorsun nerden buluyorsu bu kadar sık çiğ köfteyi
Düzelteyim o zaman hemenB Baharyagmuru35 sen adımları yanlış hesaplıyorsun. 1000 adım 15 puan. 5000 adım 75 puan.
Kesinlikle. Hatanın neresinden dönsen kardır. Çok bilinçlisiniz maşallah. Keşke bundan 10 sene önceye dönsem de kendime şu bilinci verebilsemÖyle düşünme bizde o kilolardaydik adayla beraber yazın final yapmıştık ama geri aldık şimdi fazla ilerlemeye önlemini alalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?