- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Boy :160tablomuzu güncelledim sonunda
@zeyneppksoffty gulenyuzumsunsen 1.sayfadaki bilgilerinizi tamamlar mısınız ekleyeyim
A Afra00 seni de ekledimPC ye oturamıyorum fazla oturmuşken ekledim blgilerini yazarsan ekleyim. istemezsen sonra silerim
Sporlarimi yaptım kızımı uyuttum yeşil çayımı içiyorum senkızlar nerdesiniz hu huuu
huuu sporlar süper. maşallah bende pembe panter amigurumi tarifi yazıyorum.Sporlarimi yaptım kızımı uyuttum yeşil çayımı içiyorum sen
Ğkızlar nerdesiniz hu huuu
Masterchef izliyorum okadar güzel hamur yapıyorlar ki bu saate hamur mayalayıp lavaş yapıcamkızlar nerdesiniz hu huuu
Benım midem kaldırmadı okadar yağlı bıseyı ben lavaş yapmlarını çok sevdım helwki cemrwnın fırında yapması çok hosuma gıttı ama fırının neresınde pişirdi cozemedımmasterchef izlemeyin. hiçbir şey yemedim ama yarın kilo almış olarak uyanırsam şaşırmam
o kadar izleyemedim ama bende yarın kayseri yağlaması yapıcam sanırım.Benım midem kaldırmadı okadar yağlı bıseyı ben lavaş yapmlarını çok sevdım helwki cemrwnın fırında yapması çok hosuma gıttı ama fırının neresınde pişirdi cozemedım
Hahaha olabilir . Allah bağışlasın uzun ömürler versin inşallah canımYok yok çocuktan kork diye söylemedim bunları. İyiki doğurmuşum onları. Çok şükür. Sadece 5 yıl sonraki senin iç sesi olabilirim diye düşündüm.
Aminn canım Allahım sana da hayırlı evlatlar versinHahaha olabilir . Allah bağışlasın uzun ömürler versin inşallah canım
3 ısırık börek çok iyiymiş09 Aralık Menüm
Sahur 06.00
1 haş yumurta
2 yk lor
5 zeytin
3 hurma
2 ceviz
2 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
1 tabak kara lahana yemeği
6 yk tavuk sote
1 kase cacık
2 d tahıllı ekmek
20.00 (misafirlikte)
Minik bir kase patates salatası
Yarım kurabiye (kızım parçaladı mecbur yedim)
Yarım dilim kek (yarısını kızıma yedirmiştim)
3 ısırık börek
21.30
2 dilim elma
Yarım mandalina
Su bilmiyorum
Spor yok
Misafirliğe gitmesem hiç sorun yoktu güzel güzel sütlü kahvemi içecektim evde
Bazen bende diyorum 3_4 ay herkesle irtibatı kessem olmuyor bugün aynı hataya bende düştüm09 Aralık Menüm
Sahur 06.00
1 haş yumurta
2 yk lor
5 zeytin
3 hurma
2 ceviz
2 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
1 tabak kara lahana yemeği
6 yk tavuk sote
1 kase cacık
2 d tahıllı ekmek
20.00 (misafirlikte)
Minik bir kase patates salatası
Yarım kurabiye (kızım parçaladı mecbur yedim)
Yarım dilim kek (yarısını kızıma yedirmiştim)
3 ısırık börek
21.30
2 dilim elma
Yarım mandalina
Su bilmiyorum
Spor yok
Misafirliğe gitmesem hiç sorun yoktu güzel güzel sütlü kahvemi içecektim evde
Amin cnm SagolAminn canım Allahım sana da hayırlı evlatlar versin
Teşekkür ederim bunu deniyeceğimBenimde 3 aylık bir oğlum var. Gün boyu tarçınlı limonlu su içiyorum. O kesiyor beni. Tavsiye ederim.
1 yaşında kızım bu ara diş ağrısından sürekli memede oda etkiliyor sanırım. Genelde sebze et ağırlıklı oluyor menülerim ama tabi diyet olmayınca kızartmaların havada uçuştuğu da oluyor. Birde son 2 haftadır pirince sardım o beni mahvetti biliyorum. Birkaç gün yoğunum sonrasında başlarım menü paylaşımına tabi daha temiz olur menülerimBebeğin ne kadr lik bi yediklerini yaz ona göre yorum yapalım eksik mi yiyorsun yada fazla karbonhidratlj mi bi yaz
Ben 65i ucundan görüp seni beklerim acele etme:)Hadi ya tüh iyice açtın arayı desene. Dur ben seni geçicem ama ya kafaya koydum
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerama limonlu su, hurma ceviz falan iyi gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?