Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

masterchef izlemeyin. hiçbir şey yemedim ama yarın kilo almış olarak uyanırsam şaşırmam
Benım midem kaldırmadı okadar yağlı bıseyı ben lavaş yapmlarını çok sevdım helwki cemrwnın fırında yapması çok hosuma gıttı ama fırının neresınde pişirdi cozemedım

Benım midem kaldırmadı okadar yağlı bıseyı ben lavaş yapmlarını çok sevdım helwki cemrwnın fırında yapması çok hosuma gıttı ama fırının neresınde pişirdi cozemedım
o kadar izleyemedim ama bende yarın kayseri yağlaması yapıcam sanırım.

09 Aralık Menüm

Sahur 06.00
1 haş yumurta
2 yk lor
5 zeytin
3 hurma
2 ceviz
2 d tahıllı ekmek

Akşam 18.00
1 tabak kara lahana yemeği
6 yk tavuk sote
1 kase cacık
2 d tahıllı ekmek

20.00 (misafirlikte)
Minik bir kase patates salatası
Yarım kurabiye (kızım parçaladı mecbur yedim)
Yarım dilim kek (yarısını kızıma yedirmiştim)
3 ısırık börek

21.30
2 dilim elma
Yarım mandalina

Su bilmiyorum
Spor yok

Misafirliğe gitmesem hiç sorun yoktu güzel güzel sütlü kahvemi içecektim evde

3 ısırık börek çok iyiymiş

Bazen bende diyorum 3_4 ay herkesle irtibatı kessem olmuyor bugün aynı hataya bende düştüm
Sporla yakmisimdir diyorum ama gerçekten çok gereksizdi
Reglde oldum

Kızlar biz çıktık yola otogara gidiyoruz oradan antalya belki 1 gün kalırız belki kalmayız belli olmaz gidebilirdek arabayı ni sorun olmazsa alırsak gitmeyi düşünüyoruz saklıkent kayak merkezine inşallah kar vardır . Evde kedi ve kuşları bıraktım anahtarı tanıdığı bıraktım. Kediye sabah yesin diye mmama bıraktım onur hepsini geceden yedi ya mecbur yine koydum ac kalmasın diye . Yazamayabilirim çok diyeti bırakmamaya calisicam dışarda ne kdr olursa dikkat edicem kızlar şarjı iyi kullanmam lazım opuyorum

Benimde 3 aylık bir oğlum var. Gün boyu tarçınlı limonlu su içiyorum. O kesiyor beni. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bunu deniyeceğim
Bebeğin ne kadr lik bi yediklerini yaz ona göre yorum yapalım eksik mi yiyorsun yada fazla karbonhidratlj mi bi yaz
1 yaşında kızım bu ara diş ağrısından sürekli memede oda etkiliyor sanırım. Genelde sebze et ağırlıklı oluyor menülerim ama tabi diyet olmayınca kızartmaların havada uçuştuğu da oluyor. Birde son 2 haftadır pirince sardım o beni mahvetti biliyorum. Birkaç gün yoğunum sonrasında başlarım menü paylaşımına tabi daha temiz olur menülerim
Hadi ya tüh iyice açtın arayı desene. Dur ben seni geçicem ama ya kafaya koydum

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama limonlu su, hurma ceviz falan iyi gelir belki.
Ben 65i ucundan görüp seni beklerim acele etme:)

Bunları bi deniycem umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…