Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şimdi 28 aylık olacak aynı şekilde hiç düzgün uyuduğumu hatırlamam :)
Ozaman söyle dıyım arka son 4azı çıktıktan sonra düşüne bılırsın burda onemlı nokta dişler tamamlanmış olmalı biz 3 günde bıraktık hemde öyle ağlama nobetlerı olmadan

Ozaman söyle dıyım arka son 4azı çıktıktan sonra düşüne bılırsın burda onemlı nokta dişler tamamlanmış olmalı biz 3 günde bıraktık hemde öyle ağlama nobetlerı olmadan
Aaa harikaymış, evet azıları da unttum ben. Onları da bekleyeyim. Üç günde nasıl bıraktınız peki onu biraz anlatır mısın?

Günaydin bana pazartesi yarim saat tempolu yürüyüs 75 puan lütfen

Günaydın,
Hiç gelemedim buralara kusura bakmayın. Ben yokken neler yazıldı neler oldu hiç bilmiyorum.
Neden hiç giremedim siteye?
Bir sürü bahanem var aslında ama 2 dakika da olsa girebilirdim. Yine de girmedim. Giremedim. Çünkü yaklaşık 3 aydır diyetteyim ve ilk defa artı geldim tartıda. Sanırım siteye girdiğimde kendi başarısızlığımla yüzleşeceğimden korktum yada öyle bi şey işte. Biraz fazla üzüldüm, bi de regl haftam ağladım felan.... tahmin edersiniz.
Sonuçta anladım ki, bu artı gelme işine bu kadar takılmam mantıklı değil. Neredeyse 3 ayda 12 kilo verdim. Azcık daha kaldı yeniden eskiye dönemem.

Bu arada diyeti hiç bozmadım. Sadece spor yapamadım.

Günaydin kizlar pazartesi yogun günüm eve gec geliyorum giremedim buraya aksam.
Pazartesi menüm
Kahvalti 8de yarim dilim tahilli ekmek, 7 siyah zeytin, bir kasik tulum peyniri, 2 cherry domates, bir minnos sosis
Öglen 12de alternatife hic sansim olmadi bir yerden bir yere giderken elimde peynirli sandvic, bir ceviz.
Ara latte
Aksam eve bir geldim esime salata yap demistim cocuklarin yaramazligindan sadece makarna yapabilmis yarim porsiyon yogurtlu makarna.
Calisan cocuklu annenin drami

Artı ya da eksi gel buradan uzaklaşmak motivasyon kaybettiriyor. Düşsen de kalk, yarış devam ediyor çünkü. Pes etme hiç bir zaman. 3 ay uzun bir süreç bazen böyle kırılma noktaları olması normal.

Düzeltme yapmak istedim neden yine böyle oldu!!! onu bile düzgün yapamıyorum.

Aaa harikaymış, evet azıları da unttum ben. Onları da bekleyeyim. Üç günde nasıl bıraktınız peki onu biraz anlatır mısın?
Yazın bi denememiz ölmüştü Ozaman 29 aylıktı ama gündüz ıyıydı gece yarım saat 45 dk ağlama nöbetlerı oldu bıraktım baktımkı meğerse çocuk diş çıkarıyormuş dıslerın çıkmasını bekledım sonra memenın ucuna bıraz sıyah boya sürdüm annecıgım bak meme uf olmuş dedım gündüzü böyle hallettım yanaşmadı pek meme uf dıye dıye gezdı gecede çok huysuzlanmadıgı müddetçe vermedım Mızırdanmaya başladığında su teklif ettım annecım meme uf olmuş dedım ayağımda salladım ıdare ettım memeyı sadece ılk üç gün göğsüm dolduğu ıcın uykusunda verdım ılk gün 2 kere sonra kı günler 1 kere verdım baktım göğsüm dolmuyor yanı acımıyor kendıde ısrarcı degıl vermedım bı daha

Dünkü menümü yazayım;

Sabah (08.00) 2 az tereyağlı yumurta 1 dl ekmek şekersiz açık çay
Öğle (12.00) Mercimek çorba (2 kepçe) et döner (pilavını vs yemedim çok değildi) 1 kase salata 1 kase yoğurt
Akşam (16.00) Mercimek çorba (1 kase) yoğurtlu köz patlıcan salatası (1 dolu kase) 1 dl kızarmış peynir 2 minik incir
Ara (18.00) (eşim gelince hazırladım yemiyorum tripi yedim diye) 2 çatal çılbır, 2-3 çatal köz patlıcan salata

su;1,5 lt spor neden yok bilmiyorum, biri hantallığımı alsın üstümden

Ayy çok iyiymiş maşallah diyeyim. Darısı başımıza o zaman bu şekilde olur umarım :)

Ayy çok iyiymiş maşallah diyeyim. Darısı başımıza o zaman bu şekilde olur umarım :)
Evet bıde Cuma günü başla abdestı al nıyet eyle rabbım yardım eyle zorlaştırma kolaylaştır dıye bununa tecrübe ettım kendım ve çevremden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…