Ozaman söyle dıyım arka son 4azı çıktıktan sonra düşüne bılırsın burda onemlı nokta dişler tamamlanmış olmalı biz 3 günde bıraktık hemde öyle ağlama nobetlerı olmadanŞimdi 28 aylık olacak aynı şekilde hiç düzgün uyuduğumu hatırlamam :)
Aaa harikaymış, evet azıları da unttum ben. Onları da bekleyeyim. Üç günde nasıl bıraktınız peki onu biraz anlatır mısın?Ozaman söyle dıyım arka son 4azı çıktıktan sonra düşüne bılırsın burda onemlı nokta dişler tamamlanmış olmalı biz 3 günde bıraktık hemde öyle ağlama nobetlerı olmadan
Günaydin bana pazartesi yarim saat tempolu yürüyüs 75 puan lütfen@
Spor listemiz bu şekilde :) Eksik olan varsa alıntılayıp yazsın kızlar, kaçırabiliyorum. @suukaa canım senin yok muydu spor?
Kullanıcı Adı 6.12.2019 7.12.2019 8.12.2019 9.12.2019 10.12.2019 11.12.2019 12.12.20192. Hafta @Anka 0@MorVampirella 90 45 135Elifcig93 0mavimli 75 75@Su perisi86 246 275 350 871@zeyas 105 90 120 145 460@Mavi95 227,5 27 28 457,5 740G gunesli gunler 60 30 30 165 285@asliayet 75 90 165@cemrenil 115 75 75 265@suukaa 45 195 240@Sarayca 75 75@ada81 230 375 605madamhd 145 100 100 345@zeyneppk 0wendy 30 30gulenyuzumsunsen 127 127
Bazılarımız hiç spor yapmıyor sanırım. Bugün herkes ipsiz ya da ipli 100 tane ip atlama hareketi yapsın lütfen.
Tamam her zaman bu kadar spor yapamayacağız hayatımız boyunca ama unutmayalım ki sporsuz zayıflarsak da sarkarız.
Günaydın,
Tamamdır kankam nerelerdesin sen :)Günaydin bana pazartesi yarim saat tempolu yürüyüs 75 puan lütfen
Artı ya da eksi gel buradan uzaklaşmak motivasyon kaybettiriyor. Düşsen de kalk, yarış devam ediyor çünkü. Pes etme hiç bir zaman. 3 ay uzun bir süreç bazen böyle kırılma noktaları olması normal.Günaydın,
Hiç gelemedim buralara kusura bakmayın. Ben yokken neler yazıldı neler oldu hiç bilmiyorum.
Neden hiç giremedim siteye?
Bir sürü bahanem var aslında ama 2 dakika da olsa girebilirdim. Yine de girmedim. Giremedim. Çünkü yaklaşık 3 aydır diyetteyim ve ilk defa artı geldim tartıda. Sanırım siteye girdiğimde kendi başarısızlığımla yüzleşeceğimden korktum yada öyle bi şey işte. Biraz fazla üzüldüm, bi de regl haftam ağladım felan.... tahmin edersiniz.
Sonuçta anladım ki, bu artı gelme işine bu kadar takılmam mantıklı değil. Neredeyse 3 ayda 12 kilo verdim. Azcık daha kaldı yeniden eskiye dönemem.
Bu arada diyeti hiç bozmadım. Sadece spor yapamadım.
Burdayim güzelim sorma dün pestilim cikmisti giremedimTamamdır kankam nerelerdesin sen :)
Düzeltme yapmak istedim neden yine böyle oldu!!! onu bile düzgün yapamıyorum.Günaydın,
Hiç gelemedim buralara kusura bakmayın. Ben yokken neler yazıldı neler oldu hiç bilmiyorum.
Neden hiç giremedim siteye?
Bir sürü bahanem var aslında ama 2 dakika da olsa girebilirdim. Yine de girmedim. Giremedim. Çünkü yaklaşık 3 aydır diyetteyim ve ilk defa artı geldim tartıda. Sanırım siteye girdiğimde kendi başarısızlığımla yüzleşeceğimden korktum yada öyle bi şey işte. Biraz fazla üzüldüm, bi de regl haftam ağladım felan.... tahmin edersiniz. Bunları yazmam da iyi bişey bence benim için.
Sonuçta anladım ki, bu artı gelme işine bu kadar takılmam mantıklı değil. Neredeyse 3 ayda 12 kilo verdim. Azcık daha kaldı yeniden eskiye dönemem.
Bu arada diyeti hiç bozmadım. Sadece spor yapamadım. Umarım bi daha aksatmam.
Yazın bi denememiz ölmüştü Ozaman 29 aylıktı ama gündüz ıyıydı gece yarım saat 45 dk ağlama nöbetlerı oldu bıraktım baktımkı meğerse çocuk diş çıkarıyormuş dıslerın çıkmasını bekledım sonra memenın ucuna bıraz sıyah boya sürdüm annecıgım bak meme uf olmuş dedım gündüzü böyle hallettım yanaşmadı pek meme uf dıye dıye gezdı gecede çok huysuzlanmadıgı müddetçe vermedım Mızırdanmaya başladığında su teklif ettım annecım meme uf olmuş dedım ayağımda salladım ıdare ettım memeyı sadece ılk üç gün göğsüm dolduğu ıcın uykusunda verdım ılk gün 2 kere sonra kı günler 1 kere verdım baktım göğsüm dolmuyor yanı acımıyor kendıde ısrarcı degıl vermedım bı dahaAaa harikaymış, evet azıları da unttum ben. Onları da bekleyeyim. Üç günde nasıl bıraktınız peki onu biraz anlatır mısın?
Ayy çok iyiymiş maşallah diyeyim. Darısı başımıza o zaman bu şekilde olur umarım :)Yazın bi denememiz ölmüştü Ozaman 29 aylıktı ama gündüz ıyıydı gece yarım saat 45 dk ağlama nöbetlerı oldu bıraktım baktımkı meğerse çocuk diş çıkarıyormuş dıslerın çıkmasını bekledım sonra memenın ucuna bıraz sıyah boya sürdüm annecıgım bak meme uf olmuş dedım gündüzü böyle hallettım yanaşmadı pek meme uf dıye dıye gezdı gecede çok huysuzlanmadıgı müddetçe vermedım Mızırdanmaya başladığında su teklif ettım annecım meme uf olmuş dedım ayağımda salladım ıdare ettım memeyı sadece ılk üç gün göğsüm dolduğu ıcın uykusunda verdım ılk gün 2 kere sonra kı günler 1 kere verdım baktım göğsüm dolmuyor yanı acımıyor kendıde ısrarcı degıl vermedım bı daha
Pazartesi’yi paylaştım
Evet bıde Cuma günü başla abdestı al nıyet eyle rabbım yardım eyle zorlaştırma kolaylaştır dıye bununa tecrübe ettım kendım ve çevremdenAyy çok iyiymiş maşallah diyeyim. Darısı başımıza o zaman bu şekilde olur umarım :)
Kuru yemiş filan ye bir k fıncan leblebi 3 yk üzüm karıştır yeEşim dün akşam bana diyor ki "Artık hiç eğlenceli değilsin."Neden? Gece bir şey yemiyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?