Misafirlik planlimiydi eğer öyleyse akşam yemeğini çok hafif tutup öyle gitseydin aç git demiyorum bak mesela ekmek lerle karalahana yemeseydin yada sadece karalahana cacık yiyebilirdin09 Aralık Menüm
Sahur 06.00
1 haş yumurta
2 yk lor
5 zeytin
3 hurma
2 ceviz
2 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
1 tabak kara lahana yemeği
6 yk tavuk sote
1 kase cacık
2 d tahıllı ekmek
20.00 (misafirlikte)
Minik bir kase patates salatası
Yarım kurabiye (kızım parçaladı mecbur yedim)
Yarım dilim kek (yarısını kızıma yedirmiştim)
3 ısırık börek
21.30
2 dilim elma
Yarım mandalina
Su bilmiyorum
Spor yok
Misafirliğe gitmesem hiç sorun yoktu güzel güzel sütlü kahvemi içecektim evde
Yani bizim grupta da kimse yazmıyorsa diğerleri napsın. İyiyiz yine yahu çoğuna göreBugün buralar baya şenlenmiş ben sessiz sessiz okurken kimsecikler yazmıyordu sıkılıyordum:) oku oku bitiremedim.
Ben seni geçerim kiiiiBen 65i ucundan görüp seni beklerim acele etme:)
Bunları bi deniycem umarım işe yarar
Otur evde çok gezenin sonu iyi değil bak suskunkuş benim ağıma düştüAnka canım diğer grupları geziyordum sonra senin başlığı okuyanları gördüğün aklıma geldi. Onlarda görürse diye Bir an utandım geri çıktım
Hahaha benimde düşesim vardıysa demekOtur evde çok gezenin sonu iyi değil bak suskunkuş benim ağıma düştüseni de kaparlar sonra
Yok yahu 1 kişiye gıcık oluyorum. Yazmasını engelledim de okumasına çare bulamadım çok şükür çekti elini. İster istemez motivasyonunu düşürüyor insanın. Onun dışındaki herkese açık kapımızHahaha benimde düşesim vardıysa demeksen okuyanlara kızdıkça ay benide görüyor ne kızıyordur şimdi diyordum
Rezene kimyon falan yok mu içsen.Bugun gecmisi okuyamadim cosmus sayfalar saat gec oldu bizim misafirimiz vardi gelemedim aksam :)
Sabah 7
1 kase mercimek çorbası
Ogle 13
1 kase yayla corba
3 köfte
2 yesil biber
Salata
Akşam 19
Çupra
1 dl ekmek
Salata
Vucudum odem oldu ve asiri bir gaz sisligi var bu konuda sorun yasarim normalde de kabizlik ve gaz cikaramama sorunum var hala karnim cok agriyor.. yarin ilac mi icsem diyorum o da tam tersi bagirsaklari bozacak ise gidicem napsam ben ah napsam
Bazen bende diyorum 3_4 ay herkesle irtibatı kessem olmuyor bugün aynı hataya bende düştüm
Sporla yakmisimdir diyorum ama gerçekten çok gereksizdi
Reglde oldum
Misafirlik planlimiydi eğer öyleyse akşam yemeğini çok hafif tutup öyle gitseydin aç git demiyorum bak mesela ekmek lerle karalahana yemeseydin yada sadece karalahana cacık yiyebilirdin
Aynı puan olu r:)Kızlar yürüş bandındaki yürüyüşle dışarda tempolu yürüyüş aynı puan mı ? Bugün her ikisinide yaptım
Ayy ben de daha kesmedim, bunu duyunca kesesim de gelmediBenimki büyük 2 buçuk yaşında martta 3 olacak memedenn kestigimden beri (kasim)uyku düzeni bozuldu ama gerçi bi düzenimizde yoktu ama dahada bozuldu
Bu benimde büyük sıkıntım hep buyüzden kilo alıyorum ama şimdi uslu uslu oturuyorum
Heralde insan zamanla yener bu huyu diye düşünüyorum. Henüz yolun başındayımBenimde en büyük problemim buydu. Akşam oyalanacak bişeler bulunca yemek aklıma gelmedi
Anamm kemkum sendede kacamak var hemide akşam
Anka canım diğer grupları geziyordum sonra senin başlığı okuyanları gördüğün aklıma geldi. Onlarda görürse diye Bir an utandım geri çıktım
Offf yağlama neydi öylemasterchef izlemeyin. hiçbir şey yemedim ama yarın kilo almış olarak uyanırsam şaşırmam
Kullanıcı Adı | 6.12.2019 | 7.12.2019 | 8.12.2019 | 9.12.2019 | 10.12.2019 | 11.12.2019 | 12.12.2019 | 2. Hafta |
| 0 | |||||||
| 90 | 45 | 135 | |||||
| 0 | |||||||
| 75 | 75 | ||||||
| 246 | 275 | 350 | 871 | ||||
Z zeyas | 105 | 90 | 120 | 145 | 460 | |||
B Baharyagmuru35 | 227,5 | 27 | 28 | 457,5 | 740 | |||
G gunesli gunler | 60 | 30 | 30 | 165 | 285 | |||
@asliayet | 75 | 90 | 165 | |||||
| 115 | 75 | 75 | 265 | ||||
| 45 | 195 | 240 | |||||
| 75 | 75 | ||||||
| 230 | 375 | 605 | |||||
| 145 | 100 | 100 | 345 | ||||
| 0 | |||||||
| 30 | 30 | ||||||
| 127 | 127 |
Şimdi 28 aylık olacak aynı şekilde hiç düzgün uyuduğumu hatırlamam :)G gunesli gunler senınkı ne kadarlık bıIm doğduğundan berı bi uyku duzenımız olmadı Hstaneden geldık gündüz uyudu gece oturdu öylede devam gıbı bısey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?