Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Misafirlik planlimiydi eğer öyleyse akşam yemeğini çok hafif tutup öyle gitseydin aç git demiyorum bak mesela ekmek lerle karalahana yemeseydin yada sadece karalahana cacık yiyebilirdin

Bugun gecmisi okuyamadim cosmus sayfalar saat gec oldu bizim misafirimiz vardi gelemedim aksam :)

Sabah 7
1 kase mercimek çorbası

Ogle 13
1 kase yayla corba
3 köfte
2 yesil biber
Salata

Akşam 19
Çupra
1 dl ekmek
Salata

Vucudum odem oldu ve asiri bir gaz sisligi var bu konuda sorun yasarim normalde de kabizlik ve gaz cikaramama sorunum var hala karnim cok agriyor.. yarin ilac mi icsem diyorum o da tam tersi bagirsaklari bozacak ise gidicem napsam ben ah napsam

Selam kızlar ben yine mutfaktayım iki dakika mola verdim bakayım dedim. Akşam inanılmaz dişim ağrıdı. Çekilecek aslında üşeniyorum gitmeye her çocukta bir dişim gitti bu 4. diş çürüyen. yirmilik diş olunca dolguyla falan uğraşmazlar çekerler diye üşeniyorum gitmeye. Halbuki köşeyi dönünce dişçi

Hahaha benimde düşesim vardıysa demek sen okuyanlara kızdıkça ay benide görüyor ne kızıyordur şimdi diyordum
Yok yahu 1 kişiye gıcık oluyorum. Yazmasını engelledim de okumasına çare bulamadım çok şükür çekti elini. İster istemez motivasyonunu düşürüyor insanın. Onun dışındaki herkese açık kapımız

Rezene kimyon falan yok mu içsen.
Ya da nane kekik de iyi gelir çayını yapsan gaza.

Bazen bende diyorum 3_4 ay herkesle irtibatı kessem olmuyor bugün aynı hataya bende düştüm
Sporla yakmisimdir diyorum ama gerçekten çok gereksizdi
Reglde oldum

Bu boğazı tutmayı öğrenemedikten sonra kilo versek ne sanki

Misafirlik planlimiydi eğer öyleyse akşam yemeğini çok hafif tutup öyle gitseydin aç git demiyorum bak mesela ekmek lerle karalahana yemeseydin yada sadece karalahana cacık yiyebilirdin

Akşama bi saat kala falan öğrendim. Üstümü değiştirirken de aynada kendime baktım hiçbişey yememe kararı aldım. Tok gidersem kendimi tutma ihtimalim daha yüksek diye düşündüm çok da toktum aslında ama bu boğazahiçbişey fayda etmedi

Günaydın kızlar
Cuma günkü tartıma yaklaşamadım ama eksi görme ümidimi artırdım. Bu sabah tartıldım 64.1 Ayran detoksu işe yaramış. Resmen 1 ay geriye gitmiştim kiloda Korkunç.

Kızlar yürüş bandındaki yürüyüşle dışarda tempolu yürüyüş aynı puan mı ? Bugün her ikisinide yaptım
Aynı puan olu r:)
Benimki büyük 2 buçuk yaşında martta 3 olacak memedenn kestigimden beri (kasim)uyku düzeni bozuldu ama gerçi bi düzenimizde yoktu ama dahada bozuldu
Ayy ben de daha kesmedim, bunu duyunca kesesim de gelmedi
Bu benimde büyük sıkıntım hep buyüzden kilo alıyorum ama şimdi uslu uslu oturuyorum
Benimde en büyük problemim buydu. Akşam oyalanacak bişeler bulunca yemek aklıma gelmedi
Heralde insan zamanla yener bu huyu diye düşünüyorum. Henüz yolun başındayım
Anamm kemkum sendede kacamak var hemide akşam
valla çk etki etmedi sanki
Anka canım diğer grupları geziyordum sonra senin başlığı okuyanları gördüğün aklıma geldi. Onlarda görürse diye Bir an utandım geri çıktım
Aynı şeyi ben de yapıyorum geziyorum grupları, sonra da diyorum ya gıcık oluyorlarsa
masterchef izlemeyin. hiçbir şey yemedim ama yarın kilo almış olarak uyanırsam şaşırmam
Offf yağlama neydi öyle

@
Kullanıcı Adı
6.12.2019​
7.12.2019​
8.12.2019​
9.12.2019​
10.12.2019​
11.12.2019​
12.12.2019​
2. Hafta
Anka
0​
Mor Vampirella
90​
45​
135​
Elifcig93
0​
mavimli
75​
75​
Su perisi86
246​
275​
350​
871​
Z zeyas
105​
90​
120​
145​
460​
B Baharyagmuru35
227,5​
27​
28​
457,5​
740​
G gunesli gunler
60​
30​
30​
165​
285​
@asliayet
75​
90​
165​
cemrenil
115​
75​
75​
265​
suukaa
45​
195​
240​
Sarayca
75​
75​
ada81
230​
375​
605​
madamhd
145​
100​
100​
345​
zeyneppk
0​
wendy
30​
30​
gulenyuzumsunsen
127​
127​
Spor listemiz bu şekilde :) Eksik olan varsa alıntılayıp yazsın kızlar, kaçırabiliyorum. suukaa canım senin yok muydu spor?

Bazılarımız hiç spor yapmıyor sanırım. Bugün herkes ipsiz ya da ipli 100 tane ip atlama hareketi yapsın lütfen.

Tamam her zaman bu kadar spor yapamayacağız hayatımız boyunca ama unutmayalım ki sporsuz zayıflarsak da sarkarız.

G gunesli gunler senınkı ne kadarlık bıIm doğduğundan berı bi uyku duzenımız olmadı Hstaneden geldık gündüz uyudu gece oturdu öylede devam gıbı bısey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…