Çarşamba Perşembe akşam yemeğini buldukSize güzel bir yag yakici yazayim.
Ev yapimi yogurt ve soda birer bardak. Icine taze nane hatta varsa az da kuru nane, yarim salatalik, iki ceviz. Hepsini karistir mixerde. Sonra aksam yemegi niyetine ic. Afiyet olsun.
dengeyi sağlamışsın afiyet olsunBen bu gün ekmek haklarım yerine 1 dilim tahinli kek yedim. Normalde olsa kalıbı bitirirdim ama tutuyorum kendimi.
Evlerden ırakEline sağlıkmavimli
Çarşamba Perşembe akşam yemeğini buldukafiyet olsun. Su perisi86 ben unuturum belki mavimli Çarşamba Perşembe akşam bunu yiyecekmiş
O artı ödem senin Pazartesiye kadar gönder Cumaya eksiye geçEvet o ilk hafta ne güzeldi. Tamam haklisin
Gelecek fotoğrafını çekip atıcamdengeyi sağlamışsın afiyet olsun
Fazlası yok o 69 bu hafta buraya gelecek artık
Yarışıyoruz unutma
Ne var be kendi yazmış tarifi güzeldir o girme sen arayaEvlerden ırak
Tariften şüphem yok ta ben sana diyom onuNe var be kendi yazmış tarifi güzeldir o girme sen araya
Seninde kendine ait zamanın varsa ben ayrı takılmaya karşı değilim. İki tarafta rahatlamış oluyor.Benimki disciye gitti ordan arkadaslariyla bulusacakmis. Oh hayat ona güzel
Ben de o gelince cikacagim kimse beni tutamazzzzzSeninde kendine ait zamanın varsa ben ayrı takılmaya karşı değilim. İki tarafta rahatlamış oluyor.
Eline sağlıkmavimli
Çarşamba Perşembe akşam yemeğini buldukafiyet olsun. Su perisi86 ben unuturum belki mavimli Çarşamba Perşembe akşam bunu yiyecekmiş
Yani nerde benim gibi kaptan menülerinizi bile ayarlıyorum o kadar işimin arasındaTariften şüphem yok ta ben sana diyom onuKızın akşam menüleri belirledin ya
Benim menülere de bir bak o zamanYani nerde benim gibi kaptan menülerinizi bile ayarlıyorum o kadar işimin arasındaheykelimi dikmeniz lazım daha şikayet ediyonuz
Yoğurt yiyecektim o da ekşimiş yeni yapmıştım halbukiBenim menülere de bir bak o zaman
Salçalı yemeklerden 2 kaşıktan fazla yiyemiyorum kahvaltı hazırlayasım geliyo sürekli ☺
Derdime bir çare kaptan hanııııııım
Bende ayranlı sodalı karışımları hiç sevmiyorumBu yoğurt ve Sodayı dün arkadaşlar da söyledi ama ben çok sevemedim ben de tarçınlı su yapıp gelip gidip içeceğim. O da beni çok rahatlatmıştı daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?