- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Su ve spor etiketlerini doğru yaptım inşallahKahvaltı 10:00
1 yumurtayla çemenli yumurta
3 lokma yufka ekmek
7 zeytin
1 kibrit kutusu kadar pişi
Ara 13:30 çeyrek ananas 10 Antep fıstık
16:15
3 yk pırasa yemeği
1 yk makarna
2 yk yoğurt
Akşam 19:00
9 küçük fırında mantar
1 sb yoğurt
2 lt su
2 Şişe maden suyu
15 dk Leslie
@Su perisi86 G gunesli gunler
Aynı günün menüsüne hizmet veremiyoruz en az 3 gün önceden haber verinizBenim menülere de bir bak o zaman
Salçalı yemeklerden 2 kaşıktan fazla yiyemiyorum kahvaltı hazırlayasım geliyo sürekli ☺
Derdime bir çare kaptan hanııııııım
Güya bu gün yemek derdim yoktu dışardan söyleyecektik. Kıza çorba yaptım, bebeğe sebze haşladım, 3 numaralı oğlan mercimek köfte istedi onu yaptım. Evet bu gün dışardan söyledikKendi kendime konuşuyorumtakımım kaybolduuu
bende Anka kaptanın yaptığını yapayım diye istemiyorAynı günün menüsüne hizmet veremiyoruz en az 3 gün önceden haber veriniz
Ben de salçalı yemekleri çok severek yemiyorum. Genelde yeşil mercimek veya mevsim sebzelerinden haşlar yoğurtlar yerim. Ya da et/köfte tarzı yerim. Senin canın neden istemiyor onu tespit etmek lazım
keşke evde yeseymişsinizGüya bu gün yemek derdim yoktu dışardan söyleyecektik. Kıza çorba yaptım, bebeğe sebze haşladım, 3 numaralı oğlan mercimek köfte istedi onu yaptım. Evet bu gün dışardan söyledik
Menü güzel de diyetisyenin mi dedi böyle14 Aralık 2019
10:30
1 kk peynir
1 dilim tahinli kek
3 ceviz
13:00
3 ceviz 1 mandalina
16:00
1 lavaş 2 kk peynir
18:30
5 mercimek köfte
2 bardak ayran
Yarına 71 gelmem inşallah
Yok diyetisyene Pazartesi başlayacağım. Daha listem gelmedibende Anka kaptanın yaptığını yapayım diye istemiyor
Ayy evet köfte iyi olurdu valla
keşke evde yeseymişsiniz
Menü güzel de diyetisyenin mi dedi böyle
Kızlar koşturmacadan yazamadım ama menüler güzel, kaçamak yok.
Yok ya güzel kaçamak yokYok diyetisyene Pazartesi başlayacağım. Daha listem gelmedison kaçamaklarımı yapayım dedim
Yalnız dısarı cıkamayıp eve yemek soylemek kral hareketmısGüya bu gün yemek derdim yoktu dışardan söyleyecektik. Kıza çorba yaptım, bebeğe sebze haşladım, 3 numaralı oğlan mercimek köfte istedi onu yaptım. Evet bu gün dışardan söyledik
Amanııın yettım yememıssındır ınsallahhhhhh10 dk içinde 10 mesaj yazmazsanız 1 dilim çikolatalı pasta yiyeceğim
Kız ben hayatta çocuklarla yemeğe gitmem en fazla lunapark bizimkiYalnız dısarı cıkamayıp eve yemek soylemek kral hareketmıs
Amanııın yettım yememıssındır ınsallahhhhhh
Yedin rahatladın dimiHafta sonu buralar sakın oluyor
Menu
Sabah 9 da
Peynır domates salatalık üçlüsü
Ara
Yarım trabzon hurması
Aksam 15 de
Dun kı kafama koydugum ama yapamadıgım sey arkadaslar kızıyor adını soyleyemıyorumondan yaptım yedımsımdı dıyetıme donebılırım
yok bi tane bonibon yedimYalnız dısarı cıkamayıp eve yemek soylemek kral hareketmıs
Amanııın yettım yememıssındır ınsallahhhhhh
Hafta sonu buralar sakın oluyor
Menu
Sabah 9 da
Peynır domates salatalık üçlüsü
Ara
Yarım trabzon hurması
Aksam 15 de
Dun kı kafama koydugum ama yapamadıgım sey arkadaslar kızıyor adını soyleyemıyorumondan yaptım yedımsımdı dıyetıme donebılırım
Sen onu biliyon mu AnkaYedin rahatladın dimibitti artık o şeyin adını duymak istemiyorum cidden
Gördüm benim ekürimmişEvet baş harfi m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?