- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Ay maşallahTünaydın deyım bende barıadet oldum sabah tartıldım hemen tartıda eksı gordum
SüpersinTünaydın deyım bende barıadet oldum sabah tartıldım hemen tartıda eksı gordum
Benimkiler de 7ye dogru kalkti. Ikisi bir arada tam cete gibiler mübarekGünaydın canım
Aslında 63 istiyorum ama 69 da Olsam çok mutlu olurum. Ben ilk hamileliğimi 99la bitirdim. İkincisini 94le bitirdim. Onun için hep kilolu gibi hissediyorum kendimi. Şimdi hedefim yılbaşında 83 olmak. Aslında buraya ilk başladığımda 85 demiştim ama sanırım daha da vericemşimdi 85.4üm
3 aylık canım
Benim büyük de 6.30dan beri ayakta.
Ben beklemiyordum normalde -1 lerde gelen olurdu bu hafta şansına olmamış
Ay maşallah
Ayy tesekkuler kızlarrSüpersin
Hergun ısler bana kalıyor esım oglene kadar evde. Yorucu ısı de yok ama yıne de bısey yapmaz.. haa benı begenmemeyıde ıhmal etmez sagolsun hala sıkayetlenıyor cok uzgunum gercektenBenimkiler de 7ye dogru kalkti. Ikisi bir arada tam cete gibiler mübarekesim de yok bugün hersey bana kaldi.
O çok kötü bir durum ya. Allahtan eşim evde. Şimdi avm ye getirdik biraz.Benimkiler de 7ye dogru kalkti. Ikisi bir arada tam cete gibiler mübarekesim de yok bugün hersey bana kaldi.
Evet baş harfi mBu hafta sonuncu bizden mi? Daha henüz bakamadım.
Valla çok kaçamak oluyo zaten 72 kiloya geri çıktımOoo mozaik hem deMavis olur öyle kacamaklar. Bugünü hafif gecir benim gibi yapma yoksa gerisin geri gelir o kilolar benden söylemesi
Yazdim canim her iki linke de sagol gönderdigin icin.O benim hiç aklıma gelmedi bakmamıştım şok oldum şu an
mavimli yolu biliyorsun Pazartesiye kadar yazarsan hafta içi yoğunsun unutulmasın
Evet o ilk hafta ne güzeldi. Tamam haklisinBen Nerede Hata Yaptım?
Haftanın sonuncusuyum hatamı biliyorum yakınımı kaybettim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum dikkat etmeyince hemen geri geliyor kilolar Toparlayacagiz beraber canim, seni seviyoruz... :KK200:www.kadinlarkulubu.com
Buraya nerde hata yaptığını
Haftaya 1. ol artık hakkındır. İlk hafta ne güzel verdin isteyince yapıyorsun toparla artık kendini
Ben oluyorum kendisiBu hafta sonuncu bizden mi? Daha henüz bakamadım.
Benimki disciye gitti ordan arkadaslariyla bulusacakmis. Oh hayat ona güzelO çok kötü bir durum ya. Allahtan eşim evde. Şimdi avm ye getirdik biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?