Afiyet olsun gün boyu az yemişsin.Menümü yazayım ay çok yorgunum bugün, yarın da sınav var.
Sabah 8.00
1 grissini
1 zeytin
1 hurma
Öğlen 13.30
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
1 tabak hamsi
Salata
Mantar
1 ince dilim ekmek
Spor:
Yarım saat tempolu yürüyüş
Su:
1,5 lt
Teşekkürler evet fırsatım olmadı yemeye, akşam da patladım yemektenAfiyet olsun gün boyu az yemişsin.
Akşam yemeği fazla değil de sabah ve öğlen az :)Teşekkürler evet fırsatım olmadı yemeye, akşam da patladım yemektendengesizlik işte
İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
Sabah
KKK
Ara
Ceviz
Aksam
5 ızgara köfte
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Salata
Su 2 lt
Menümü yazayım ay çok yorgunum bugün, yarın da sınav var.
Sabah 8.00
1 grissini
1 zeytin
1 hurma
Öğlen 13.30
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
1 tabak hamsi
Salata
Mantar
1 ince dilim ekmek
Spor:
Yarım saat tempolu yürüyüş
Su:
1,5 lt
Bence menüler güzel afiyet olsun kızlarİyi aklamalr kızlar bugün annemdeydim daha yeni geldim eve
Sabah11
2 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
2 tatlı kaşığı tağın pekmez
Ara14.00
Türk kahvesi
1 kare çikolata
Akşam17.0ü
1 tabak Kıymalı sulu yemek
Salata
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Spor 6000 adım》》 90 puan
@aslihancngz @Su perisi86
İşte o kadar az yiyince akşam insan patlamış gibi oluyorAkşam yemeği fazla değil de sabah ve öğlen az :)
Tamam canım zaten excele geçmedim, geçerken hallederimG gunesli gunler canım listemin sonuna 15 dk Leslie yazmıştım ama onu yapmadım
10.000 adım =150 puan yaptım sana zahmet onu iptal edermisin
Emziriyorsun hiç kıyamıyorum ki sanaKızlarrrr nerdesiniz? Linç edilmeyi bekliyorum
Kolay gelsin canımSabahtan beri mutfaktayım yeni çıktım resmen
Hepsini bilerek yedim canım. Şu sütü sağayım. Nedennolduğunu anlatıcamEmziriyorsun hiç kıyamıyorum ki sana
Hurma ye istersen 3-5 tane üzerine 500 ml su iç. Isırgan, rezene falan da güzel süt yapıyor.Sütüm az geliyor ya. Suyu az içtim galiba
Hep söylüyorum ya işe başlıcam 1.5 ay sonra. O yüzden süt sağmam lazım. Ben işteyken oğluşuma en az 100-150 cc süt içirecek bakıcımız. O yüzden şu an her gün sağım yapmam lazım. Beslenme düzenimi çok değiştirdim. O yüzden sütüm azalmış gibi hissediyorum. Şu an oğluma yetiyor ama sağacak kadar çıkmıyor. O yüzden bugün helva yedim. Çünkü helvayla benim sütüm ciddi artıyor. Bu ilk sebebim. İkincisi de haftada bir gün bozunca vücudum şaşırıyor ve daha iyi kilo veriyorum. Geçen bi ara 10 gün aynı kilolarda takılmıştım. Doğum günü kaçamağımdam sonra 1.2 verdim. O yüzden yedim.Hepsini bilerek yedim canım. Şu sütü sağayım. Nedennolduğunu anlatıcam
Tamam canım yapıcam. Bide süt artırıcı ekstreler var ya. Ondan vardı. Onu içicemHurma ye istersen 3-5 tane üzerine 500 ml su iç. Isırgan, rezene falan da güzel süt yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?