Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Mis gibi menü iste nesine yorum yapalim

İlk yorum ben yapayım ekmegın sanki Biraz fazla olmuş akşam dolmalar olmayaaymıs daha ıyı olurdı
Su perisi86 ekmeksiz yapamazzz yanlissam söyle kiz eskiden daha fazla yerdi hatirliyorum. Bazen sasardim. Ama su an kilo veriyor verme isi durursa ekmek azalmali haklisin hem bulgur hem ekmek

Ooo mozaik hem de Mavis olur öyle kacamaklar. Bugünü hafif gecir benim gibi yapma yoksa gerisin geri gelir o kilolar benden söylemesi

77 zor canim bu hafta. Su an 79 kiloyum. Wc sorunum da var. Ama dikkat edecegim. Bugün saunaya girecegim. Bir de daha cok sivi tüketecegim.
77.9 neden olmasin istersen yaparsın benim bagirsaklarimi acı biber mercimek çorbası yedigimde daha çok calistirir
Su perisi86 ekmeksiz yapamazzz yanlissam söyle kiz eskiden daha fazla yerdi hatirliyorum. Bazen sasardim. Ama su an kilo veriyor verme isi durursa ekmek azalmali haklisin hem bulgur hem ekmek
Evet canım haklısın insülin direncimden dolayı hem ara öğünü hemde günde 6dilim ekmeğimi yazardı diyetisyenim ne zaman 74 kiloyu görürsen o zaman liste yenilenecek derdi ilk 10 kilo gitmesi lazım diyordu

Bu hafta daha dikkatli olcam

suukaa rakibem sana ayrica günaydin
Günaydın canım
suukaa simdi baktim boyumuz nerdeyse ayni.Ben 1.73. kilomuz da yakin
69 mu hedefin? Ben 65 istiyorum cok yavas ilerliyorum ama napalim hayat. 85e kadar cikmistim ben simdi 79um.
Aslında 63 istiyorum ama 69 da Olsam çok mutlu olurum. Ben ilk hamileliğimi 99la bitirdim. İkincisini 94le bitirdim. Onun için hep kilolu gibi hissediyorum kendimi. Şimdi hedefim yılbaşında 83 olmak. Aslında buraya ilk başladığımda 85 demiştim ama sanırım daha da vericem şimdi 85.4üm
Allah bagislasin minnos daha galiba. Oglun kac aylik canim?
3 aylık canım
10dk önce uyandım kızım sabah 7 beri anne kalkalım deyip durdu yanima aldım bak dışarısı karanlık uyumamiz lazım dedim uyuduk
Benim büyük de 6.30dan beri ayakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…