Yazmayın canımız çekiyor dedıler ya :)Bir porsiyon ne tatlısı canımdiyet yapiyoruz ya biz
Cuma pazarimiz var bizimde 15tl hamsi karadeniz
Hafif bir menü olmuş❤afiyet olsun
77 zor canim bu hafta. Su an 79 kiloyum. Wc sorunum da var. Ama dikkat edecegim. Bugün saunaya girecegim. Bir de daha cok sivi tüketecegim.Afiyet olsun canım
Biraz bu hafta istikrarlı gecirirsen 77leri görürsün seni daha çok motive eder
Hadi dön artık sahalara❤❤❤
Allah bagislasin minnos daha galiba. Oglun kac aylik canim?Kızlar oğlumu uyutup geliyorum şimdi
Ödem suyu da iyi görünüyor.Rica ederim mavimli.
Mis gibi menü iste nesine yorum yapalimBugün yediklerim Sabah
10:00 iki dilim tb ekmeği domates peynir zeytin yeşil çay
13:30 Bi kase sebze yemeği iki dilim tb ekmeği
15:00 Bi mandalina
18:30 250gr hamsi tava yagsiz tuzsuz bi tabak salata 15minik bulgurla sarılmış yaprak sarmaben cok ince sararım
22:00 yeşil çay bi dilim tarçınlı ananas
60dk tempolu yürüyüş 150p
@aslihancngz
İlk yorum ben yapayım ekmegın sanki Biraz fazla olmuş akşam dolmalar olmayaaymıs daha ıyı olurdı
Ooo mozaik hem deKızlar ben yine akşama kadar diyet yapip akşam mahvettim mozaik pasta yedim 1 dilim . 2 saat sonra pişman oldum kapida ip atladim şimdi 1600 tane biraz hızlı oldu sanırım 200p yapacaktim fakat kafama ağrı girdi beynim zonkluyo tansiyon a birşey mi oldu ki aralıksız aralarda 20 sn dinlenerek 100 100 toplam 1600 tane atladım .
Adim 1500 22.5 puan 1600 ip atlama 320 puan toplam 342.5 puan @aslihancngz
77.9 neden olmasin istersen yaparsın benim bagirsaklarimi acı biber mercimek çorbası yedigimde daha çok calistirir77 zor canim bu hafta. Su an 79 kiloyum. Wc sorunum da var. Ama dikkat edecegim. Bugün saunaya girecegim. Bir de daha cok sivi tüketecegim.
Evet canım haklısın insülin direncimden dolayı hem ara öğünü hemde günde 6dilim ekmeğimi yazardı diyetisyenim ne zaman 74 kiloyu görürsen o zaman liste yenilenecek derdi ilk 10 kilo gitmesi lazım diyorduSu perisi86 ekmeksiz yapamazzz yanlissam söyle kiz eskiden daha fazla yerdi hatirliyorum. Bazen sasardim. Ama su an kilo veriyor verme isi durursa ekmek azalmali haklisin hem bulgur hem ekmek
O benim hiç aklıma gelmedi bakmamıştım şok oldum şu an
Günaydın canım
Aslında 63 istiyorum ama 69 da Olsam çok mutlu olurum. Ben ilk hamileliğimi 99la bitirdim. İkincisini 94le bitirdim. Onun için hep kilolu gibi hissediyorum kendimi. Şimdi hedefim yılbaşında 83 olmak. Aslında buraya ilk başladığımda 85 demiştim ama sanırım daha da vericemsuukaa simdi baktim boyumuz nerdeyse ayni.Ben 1.73. kilomuz da yakin
69 mu hedefin? Ben 65 istiyorum cok yavas ilerliyorum ama napalim hayat. 85e kadar cikmistim ben simdi 79um.
3 aylık canımAllah bagislasin minnos daha galiba. Oglun kac aylik canim?
Benim büyük de 6.30dan beri ayakta.10dk önce uyandım kızım sabah 7 beri anne kalkalım deyip durdu yanima aldım bak dışarısı karanlık uyumamiz lazım dedim uyuduk
Maşallah ne kadar akıllı çocuk10dk önce uyandım kızım sabah 7 beri anne kalkalım deyip durdu yanima aldım bak dışarısı karanlık uyumamiz lazım dedim uyuduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?