Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yedin rahatladın dimi bitti artık o şeyin adını duymak istemiyorum cidden
Tamam bıttı konusu
yok bi tane bonibon yedim
Bu hafta Anka’yla rakibim asla yemem

ohhh bol bol eksi olsun afiyet olsun

Sen onu biliyon mu Anka yedin mi
Sagol canım
Kızlarrrr nerdesiniz? Linç edilmeyi bekliyorum
Valla senı lınc edemem cunku daha lohusa sayılırsın sen paketlı gıdadan sekerden uzak dur ama yemegını guzel ye. Suan kılodan cok bebısının rızkı daha onemlı. Bıde mınıcık bırakıp ıse gıdecekmıssın cok uzuldum bol bol emzır barı

üzülme canım 3 saat gidicem. İşim evime yakın hem. Özellikle yakın tuttuk. Bana değişiklik olacak. Evde oturmaktan sıkıldım. Yaprak dökümü izliyorum sıkıntıdan.
Paketli ürün yasak bana. Oğlumun kakası direkt renk değiştiriyor o yüzden evden yapıp yiyorum hep.
Şu an 71,7 geldim
Mercimek köfte çok oldu kesin yaa offf 69 beklerken 71 gelecek sabah
Mercimek şişiriyor canım. Yarın tartılma bence. Bide 69 u çok takıntı yaptın. Biraz unut bence. 78e falan odaklan.

Çok güzel menüolmuş. Oh afiyet olsun

Kız ne 78 i

14 Aralık Menüm

Kahvaltı 10.30
2 yağda yumurta
2 d ekmek
1 lokma tahin pekmez

Öğle 14.00
1 tabak kabuska
Yarım kase yoğurt çorbası
1 d ekmek
Yarım b ayran

Ara 17.00
1 dilim elma
1 dilim ayva
1 b ayran

Akşam 18.30
5 yk taşlık kavurma
Salata
1 kase yoğurt
2 d ekmek

Ara 21.00 (bunlar piyangodan çıktı)
Bikaç lokma pekmez
2 küçük kurabiye

40 dk tempolu yürüyüş (100puan) 4bin adım (60puan)
G gunesli gunler Su perisi86

Arkadaşlar biz geçen sene menüleri ve sporları başka bi topiğe yazıyorduk. Orada sadece menüler oluyordu bulmamız yorumlamamız kolay oluyordu. Yine öyle yapalım mı. Bahsettiğim konunun linkini ekliyorum.

Çok mantıklı.

her anne çocuğu için en iyisini diye lafa gireyim diyet maceranın başını bilmiyorum ama keşke 3 ay daha beklesemiydin diyet için canım Vicdan azabı çekmezdin en azından
Netten baktım lahmacunumsu bişey
evet bence zararı çok yok ya

Not:ilerde yersem diye yerimi ayırtıyorum
Şu an 71,7 geldim
Mercimek köfte çok oldu kesin yaa offf 69 beklerken 71 gelecek sabah
Kimyon çayı iç bence bugün ve yarın , hem süt yapar hem de mercimeğin şişkinliğini alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…