- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Tamam bıttı konusuYedin rahatladın dimibitti artık o şeyin adını duymak istemiyorum cidden
Sagol canımyok bi tane bonibon yedim
Bu hafta Anka’yla rakibim asla yemem
ohhh bol bol eksi olsun afiyet olsun
Sen onu biliyon mu Ankayedin mi
Valla senı lınc edemem cunku daha lohusa sayılırsın senKızlarrrr nerdesiniz? Linç edilmeyi bekliyorum
Netten baktım lahmacunumsu bişeyyok bi tane bonibon yedim
Bu hafta Anka’yla rakibim asla yemem
ohhh bol bol eksi olsun afiyet olsun
Sen onu biliyon mu Ankayedin mi
üzülme canım 3 saat gidicem. İşim evime yakın hem. Özellikle yakın tuttuk. Bana değişiklik olacak. Evde oturmaktan sıkıldım. Yaprak dökümü izliyorum sıkıntıdan.Tamam bıttı konusu
Sagol canım
Valla senı lınc edemem cunku daha lohusa sayılırsın senpaketlı gıdadan sekerden uzak dur ama yemegını guzel ye. Suan kılodan cok bebısının rızkı daha onemlı. Bıde mınıcık bırakıp ıse gıdecekmıssın cok uzuldum bol bol emzır barı
Mercimek şişiriyor canım. Yarın tartılma bence. Bide 69 u çok takıntı yaptın. Biraz unut bence. 78e falan odaklan.Şu an 71,7 geldim
Mercimek köfte çok oldu kesin yaa offf 69 beklerken 71 gelecek sabah
Çok güzel menüolmuş. Oh afiyet olsunBenim bu günkü menüm
Kahvaltı (10.00)
1 yumurta ile 2 3 dilim sucuk
Peynir domates yeşillik
1 dilim ekmek
Ara(14 gibi)
2 kaşık kereviz salatası
Ceviz
2 dilim portakal
Akşam(17.30)
1 kase yayla çorbası
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Salata
Su 1,5 litre
Spor
5 bin adım 75
G gunesli gunler
Kız ne 78 iüzülme canım 3 saat gidicem. İşim evime yakın hem. Özellikle yakın tuttuk. Bana değişiklik olacak. Evde oturmaktan sıkıldım. Yaprak dökümü izliyorum sıkıntıdan.
Paketli ürün yasak bana. Oğlumun kakası direkt renk değiştiriyoro yüzden evden yapıp yiyorum hep.
Mercimek şişiriyor canım. Yarın tartılma bence. Bide 69 u çok takıntı yaptın. Biraz unut bence. 78e falan odaklan.
Ah canımmm akşam misafirim vardı. Gün boyu da çocukları eğledik. Yeni gelebildim3 Aydan beri ilk defa içime diyet Şevki geldi onda da takım da konuşacak kimse kalmadı
Bi nevi secret yapıcaz.Kız ne 78 i
Ay hadi merakla bekliyorumTahlillerim çıkmış yarın hazırlayacağız yeni listeyi nolcak bakalım bu sefer
Teşekkür ederimÇok güzel menüolmuş. Oh afiyet olsun
68 olsun o tövbe deBi nevi secret yapıcaz.79 için evrene msj gönderdikçe ters tepiyor. o yüZden 78i isticez.
Kişi kendinden bilir işi. Ben 79 istiyorum ya.68 olsun o tövbe de
Kişi kendinden bilir işi. Ben 79 istiyorum ya.ayyy çok özürrr. aman sakın 78e msj yollamayalım
Çok mantıklı.Arkadaşlar biz geçen sene menüleri ve sporları başka bi topiğe yazıyorduk. Orada sadece menüler oluyordu bulmamız yorumlamamız kolay oluyordu. Yine öyle yapalım mı. Bahsettiğim konunun linkini ekliyorum.
Takım Menülerimiz
Arkadaşlar 12. Takım olarak menu paylaşımının rahat yapılabilmesi için bu konuyu açıyorum. Sadece menu paylaşımı yapılacak mesaj yorum yazılmayacak. Anlayışınız için teşekkür ediyorum:36:www.kadinlarkulubu.com
her anne çocuğu için en iyisini diye lafa gireyim diyet maceranın başını bilmiyorum ama keşke 3 ay daha beklesemiydin diyet için canımHep söylüyorum ya işe başlıcam 1.5 ay sonra. O yüzden süt sağmam lazım. Ben işteyken oğluşuma en az 100-150 cc süt içirecek bakıcımız. O yüzden şu an her gün sağım yapmam lazım. Beslenme düzenimi çok değiştirdim. O yüzden sütüm azalmış gibi hissediyorum. Şu an oğluma yetiyor ama sağacak kadar çıkmıyor. O yüzden bugün helva yedim. Çünkü helvayla benim sütüm ciddi artıyor. Bu ilk sebebim. İkincisi de haftada bir gün bozunca vücudum şaşırıyor ve daha iyi kilo veriyorum. Geçen bi ara 10 gün aynı kilolarda takılmıştım. Doğum günü kaçamağımdam sonra 1.2 verdim. O yüzden yedim.
evet bence zararı çok yok yaNetten baktım lahmacunumsu bişey
Kimyon çayı iç bence bugün ve yarın , hem süt yapar hem de mercimeğin şişkinliğini alırŞu an 71,7 geldim
Mercimek köfte çok oldu kesin yaa offf 69 beklerken 71 gelecek sabah
Aminnn. Canım evrencim bize sağlıklı kilo verdir. Aynen benim de 8li sayılardan kurtulmamı sağla.aynen 68 kiloya odaklanıyorum ben 68 kiloyum evren duy sesimi bu hafta 68 göster tartıda bana
suukaa ya da 79 göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?